PREMIER DECOR
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Cornisa Masca Galerie

Cornisa Masca Galerie
Profil Decor Orac Decor C991-2ML Profil Decor Orac Decor C991-2ML
Vopsibil
Producător: Orac
Profilele decorative din gama ORAC dau o nota de eleganta locuintei tale. Profilele se monteaza usor si sunt realizate din Poliuretan Rigid un material dur si rezistent. Colecție LuxxusMaterial Poliuretan RigidUtilizare Perete, TavanÎnălțime 11 cmLățime 14 cmLungime 200 cm..
337,00 RON
pret pe bucata
Profil Decorativ Orac Decor C341-2ML Profil Decorativ Orac Decor C341-2ML
Vopsibil
Producător: Orac
Profilele decorative din gama ORAC dau o nota de eleganta locuintei tale. Profilele se monteaza usor si sunt realizate din Poliuretan Rigid un material dur si rezistent.  Colecție Luxxus, Orac Flex Material Poliuretan Rigid Utilizare Perete, ..
252,00 RON
pret pe bucata
Profil Decorativ Orac Decor C344- 2ML Profil Decorativ Orac Decor C344- 2ML
Vopsibil
Producător: Orac
Promotie lichidare stoc pana in Februarie 2017! Acest profil decorativ de la Orac Decor face parte din colectia Heritage, o colectie de patru cornise profund curbate, inspirate din bogatul patrimoniu englezesc de case traditionale. Curba profunda, asimetrica confera cornisei un sens si mai p..
535,00 RON
pret pe bucata
Profil Decorativ Orac Decor C390- 2ML Profil Decorativ Orac Decor C390- 2ML
Vopsibil
Producător: Orac
Profilele decorative din gama ORAC dau o nota de eleganta locuintei tale. Profilele se monteaza usor si sunt realizate din Poliuretan Rigid un material dur si rezistent. Colecție LuxxusMaterial Poliuretan RigidUtilizare Perete, TavanÎnălțime 6 cmLățime 10 cmLungime 200 cm..
183,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C391- 2ML Profil Decorativ Orac Decor C391- 2ML
Vopsibil
Producător: Orac
Profilele decorative din gama ORAC dau o nota de eleganta locuintei tale. Profilele se monteaza usor si sunt realizate din Poliuretan Rigid un material dur si rezistent.  Colecție Luxxus Material Poliuretan Rigid Utilizare Perete, Tavan ..
225,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C393- 2ML Profil Decorativ Orac Decor C393- 2ML
Vopsibil
Producător: Orac
Un profil elegant în trepte de la Orac Decor. Cornisa C393 este perfecta pentru o cornișă modernă. Atunci când este instalata ca o cornisa originală, aceasta creează înălțime suplimentară și oferă spațiu dvs. o dimensiune suplimentară. Colțurile rotunjite la partea de sus și de jos dau de as..
332,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)