PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Gard artificial

CONIFER mix 8011-"gard viu" artificial, sintetic 2mx3m"Gard viu" decorativ din gama Premier Decor compus dintr-un suport de benzi verticale din sarma plastifiata pe care sunt aplicate de jur imprejur frunze verzi aciculare (din material textil peliculizat) imitand aproape perfect coniferele. Printre..
360,80 RON
pret pe bucata
TRELLIS EXTENSO 8071 yellow rose-gard viu artificial 1m x 2mModelul de gard viu artificial TRELLIS EXTENSO yellow rose este format dintr-un grilaj extensibil din lemn natural(nuiele) pe care sunt aplicate mai multe frunze artificiale si cateva flori galbene din PE, asemanatoare cu cele de trandafir ..
357,50 RON
pret pe bucata
Pergola Pliabilă din Bambus cu Frunze de Iederă – Un Gard Artificial Plin de Stil 100 x 200 cmTransformă-ți casa sau grădina cu pergola noastră pliabilă din bambus, acoperită cu frunze de iederă luxuriante. Aceasta nu este doar o pergola obișnuită, ci un gard artificial care adaugă o pată de verde ș..
353,72 RON
pret pe bucata
Creați un decor plin de viață și culoare cu Gardul nostru Artificial din PVC cu Frunziș Verde/Galben. Acest gard este soluția ideală pentru cei care își doresc un spațiu verde tot anul, fără grija întreținerii. Cu un aspect natural și dimensiuni generoase, acest gard se potrivește perfect atât în sp..
470,12 RON
pret pe bucata
HEDERA leaves 8055-modul 50cm x 50cm"Gard viu" decorativ, gama Premier Decor, din "frunze" de material plastic PP, imitand  frunzele  de iedera(hedera helix), fixate pe un suport grila din PE. Distributia frunzelor este densa, culorile  vii si aspectul foarte realistic.Materialul este..
42,90 RON
pret pe bucata
HEDERA helix 8041-"gard viu" artificial, sintetic 1x1mModel decorativ, gama Premier Decor, din "frunze" verzi produse din PE imitand aproape perfect specia Hedera helix. Acestea sunt aplicate pe grilaje din acelasi material, cu dimensiuni de 25 x 25 cm ce sunt/pot fi asamblate cu ajutorul capselor d..
261,80 RON
pret pe bucata
LAURUS 6091-"gard viu" artificial, sintetic 1x1m"Gard viu" decorativ, din "frunze" verzi produse din PE . Acestea sunt aplicate pe un suport PE modular, cu dispunere unilaterala, astfel ca pot fi vazute numai dintr-o parte a gardului. Aspectul foarte realistic al "gardurilor vii" din gama Premi..
261,80 RON
pret pe bucata
Lemon leaves 6116-gard viu artificial, sintetic 1x1m"Gard viu" decorativ, gama Premier Decor, din "frunze" produse din PE imitand aproape perfect frunzele de Lamai. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care se pot asambla cu ajutorul capselor de plastic, formand module complexe. Distribu..
261,80 RON
pret pe bucata
CONIFER mix 8011-"gard viu" artificial, sintetic 1mx3m"Gard viu" decorativ din gama Premier Decor compus dintr-un suport de benzi verticale din sarma plastifiata pe care sunt aplicate de jur imprejur frunze verzi aciculare (din material textil peliculizat) imitand aproape perfect coniferele. Printre..
180,40 RON
pret pe bucata
CONIFER mix 8011-"gard viu" artificial, sintetic 1,5mx3m"Gard viu" decorativ din gama Premier Decor compus dintr-un suport de benzi verticale din sarma plastifiata pe care sunt aplicate de jur imprejur frunze verzi aciculare (din material textil peliculizat) imitand aproape perfect coniferele. Print..
271,70 RON
pret pe bucata
PLASA VERDE plastic-umbrire, mascare, camuflaj-rola 1.5mx10m, 150gr/mpPlasa tesuta din fire HDPE(polietilena de inalta densitate) cu greutate specifica de cca. 150 grame/mp.Este rezistenta la intemperii si tratata UV. Gradul de umbrire este aproximativ 95%.Poate fi utilizata pentru umbrire sau masca..
141,90 RON
pret pe bucata
PLASA VERDE plastic-umbrire, mascare, camuflaj-rola 1.8mx10m, 150gr/mpPlasa tesuta din fire HDPE(polietilena de inalta densitate) cu greutate specifica de cca. 150 grame/mp.Este rezistenta la intemperii si tratata UV. Gradul de umbrire este aproximativ 95%.Poate fi utilizata pentru umbrire sau masca..
170,50 RON
pret pe bucata
PLASA VERDE plastic-umbrire, mascare, camuflaj-rola 2mx10m, 150gr/mpPlasa tesuta din fire HDPE(polietilena de inalta densitate) cu greutate specifica de cca. 150 grame/mp.Este rezistenta la intemperii si tratata UV. Gradul de umbrire este aproximativ 95%.Poate fi utilizata pentru umbrire sau mascare..
189,20 RON
pret pe bucata
PLASA VERDE plastic-umbrire, mascare, camuflaj-rola 1.5mx50m, 150gr/mpPlasa tesuta din fire HDPE(polietilena de inalta densitate) cu greutate specifica de cca. 150 grame/mp.Este rezistenta la intemperii si tratata UV. Gradul de umbrire este aproximativ 95%.Poate fi utilizata pentru umbrire sau masca..
644,60 RON
pret pe bucata
PLASA VERDE plastic-umbrire, mascare, camuflaj-rola 1.5mx10m, 220gr/mpPlasa tesuta din fire HDPE(polietilena de inalta densitate) cu greutate specifica de cca. 220 grame/mp.Este rezistenta la intemperii si tratata UV. Gradul de umbrire este foarte ridicat de aproximativ 98%.Poate fi utilizata pentru..
204,60 RON
pret pe bucata
PLASA VERDE plastic-umbrire, mascare, camuflaj-rola 2mx10m, 220gr/mpPlasa tesuta din fire HDPE(polietilena de inalta densitate) cu greutate specifica de cca. 220 grame/mp.Este rezistenta la intemperii si tratata UV. Gradul de umbrire este foarte ridicat de aproximativ 98%.Poate fi utilizata pentru u..
272,80 RON
pret pe bucata
PLASA VERDE plastic-umbrire, mascare, camuflaj-rola 1.5mx50m, 220gr/mpPlasa tesuta din fire HDPE(polietilena de inalta densitate) cu greutate specifica de cca. 220 grame/mp.Este rezistenta la intemperii si tratata UV. Gradul de umbrire este foarte ridicat de aproximativ 98%.Poate fi utilizata pentru..
917,40 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Gardurile artificiale oferă o soluție modernă și estetică pentru definirea spațiilor exterioare, reprezentând o alternativă la gardurile tradiționale. Paravanele reproduc fidel aspectul unui gard tradițional, oferind intimitate și protecție într-o varietate de modele și materiale. Gardurile artificiale verzi completează perfect peisajul exterior, fiind ideale pentru cei ce doresc un decor verde vibrant, fără întreținerea unui gard viu. Plasele de gard viu artificial sunt ușor de instalat și se adaptează nevoilor fiecărui proiect fără a compromite priveliștea sau lumina naturală. Gardurile vii artificiale cu frunze și flori te ajuta să creezi un decor unic și personalizat.


Toate gardurile noastre artificiale sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la intemperii și raze UV. Nu necesită udare, tăiere sau îngrijire specială, oferindu-ți o soluție practică și durabilă pentru a-ți înfrumuseța grădina sau terasa.