PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Profile pentru tavan

Cornisa de tavan MDA046 reprezintă un element decorativ rafinat, caracterizat prin forma sa arcuită și ornamentație orizontală distinctivă, cu dimensiuni mărite. Cu un design expresiv și o formă neregulată ce captează atenția, această cornisă reprezintă alegerea perfectă pentru cei care adoptă un st..
237,00 RON
pret pe bucata
Cornisa de tavan MDA002 se distinge prin forma sa neconvențională și ornamentele largi, aducând eleganță oricărui spațiu. Profilul decorativ atrage privirile prin designul său distinct.Cu un contur neobișnuit și ornamente rafinate, cornisa MDA002 aduce un aer sofisticat și plin de stil în încăpere. ..
162,00 RON
pret pe bucata
MD110 este o cornișă multifuncțională care acoperă perfect orice neajunsuri care apar în timpul renovării, cum ar fi un perete nevopsit sau fisuri delicate în tavan. Aceasta va face ca încăperea să arate îngrijit și elegant. MD110 a fost realizată din materialul polimer rigid, care se caracterizează..
157,88 RON
pret pe bucata
MD137 este o cornișă care va scoate frumos în evidență orice amenajare interioară. Canelurile detaliate din material vor conferi încăperii un caracter unic, iar calitatea înaltă a manoperei va asigura o durabilitate incredibilă a materialului. MD137 a fost creat folosind materialul patentat polimer ..
148,88 RON
pret pe bucata
MD145 este o cornișă multifuncțională care acoperă perfect orice neajunsuri care apar în timpul renovării, cum ar fi un perete nevopsit sau fisuri delicate în tavan. Aceasta va face ca încăperea să arate îngrijit și elegant. MD145 a fost realizată din materialul polimer rigid, care se caracterizează..
102,88 RON
pret pe bucata
MD172 este o cornișă multifuncțională care acoperă perfect orice neajunsuri care apar în timpul renovării, cum ar fi un perete nevopsit sau fisuri delicate în tavan. Aceasta va face ca încăperea să arate îngrijit și elegant. MD172 a fost realizată din materialul polimer rigid, care se caracterizează..
67,88 RON
pret pe bucata
MD210 este o cornișă multifuncțională care acoperă perfect orice neajunsuri care apar în timpul renovării, cum ar fi un perete nevopsit sau fisuri delicate în tavan. Aceasta va face ca încăperea să arate îngrijit și elegant. MD210 a fost realizată din materialul polimer rigid, care se caracterizează..
60,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni:240 x 5,8 x 5,8 cm..
117,00 RON
pret pe bucata
MDA040 este o cornișă care va scoate frumos în evidență orice amenajare interioară. Canelurile detaliate din material vor conferi încăperii un caracter unic, iar calitatea înaltă a manoperei va asigura o durabilitate incredibilă a materialului. MDA040 a fost creat folosind materialul patentat polime..
254,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni :240 x 13,3 x 13,7 cm..
282,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni :240 x 13 x 16 cm..
384,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni:240 x 4,5 x 5,5 cm..
96,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni:200 x 16,5 x 12,4 cm..
439,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni:200 x 10 x 10 cm..
202,00 RON
pret pe bucata
MDB117 este o cornișă multifuncțională care acoperă perfect orice neajunsuri care apar în timpul renovării, cum ar fi un perete nevopsit sau fisuri delicate în tavan. Aceasta va face ca încăperea să arate îngrijit și elegant. MDB117 a fost realizată din materialul pliuretan Pro Foam, care se caracte..
157,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni :240 x 8 x 8 cm..
332,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni :240 x 9,8 x 8 cm..
155,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni:200 x 21,6 x 21,6 cm..
483,00 RON
pret pe bucata
Cornisa pentru tavan MDB158 este un profil elegant, decorat cu o frezare expresivă atât pe partea superioară, cât și pe cea inferioară a plintei. Este fabricat din poliuretan ProFoam ușor și rezistent. MDB158 este rezistent la apă și la radiațiile UV.Profilul pentru tavan MDB158 este perfect pentru ..
224,00 RON
pret pe bucata
Cornișa MDB162 este fabricată din material Poliuretan durabil, ușor și rezistent la apă. Forma sa originală vă permite să creați o compoziție tridimensională lângă tavan, care decorează interiorul într-un mod minimalist. Instalarea profilului este rapidă, curată și ușoară, iar aspectul său perfect s..
126,00 RON
pret pe bucata
Cornișa MDB163 este fabricată din material Poliuretan durabil, ușor și rezistent la apă. Forma sa originală vă permite să creați o compoziție tridimensională lângă tavan, care decorează interiorul într-un mod minimalist. Instalarea cornisei este rapidă, curată și ușoară, iar aspectul său perfect se ..
195,00 RON
pret pe bucata
Cornișa MDB164 este o soluție minimalistă, datorită căreia veți obține un efect tridimensional pe perete. Dimensiunile reduse ale produsului permit instalarea în încăperi mici și joase. Aceasta cornișă este realizată din material Poliuretan ușor și rezistent.Dimensiuni :200 x 2,1 x 6,2 cm..
156,88 RON
pret pe bucata
Cornișa MDB165 este o soluție minimalistă, datorită căreia veți obține un efect tridimensional pe perete. Dimensiunile reduse ale produsului permit instalarea în încăperi mici și joase. Profilul de cornișă este realizat din material Poliuretan ușor și rezistent.Dimensiuni 200 x 2,1 x 9,8 cm..
139,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni:200 x 12,4 x 12,6 cm..
241,00 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 24 din 50 (3 pagini)

Profilele de tavan reprezintă nu doar un element de finisare, ci și un adaos funcțional. O cornișă nu numai că va face conexiunea dintre perete și tavan, conferind apartamentului netezime, dar va acoperi și orice scăpare de instalare cum ar fi tapetul lipit strâmb sau o linie de tavan neuniform pictată. Profilele de tavan vor masca eficient aceste nereguli, făcând încăperea să arate îngrijită.

Cornișele de tavan sunt montate pe linia de perete și tavan, oferind o conexiune lină între cele două planuri. Cornișa decorativă conferă încăperii un aspect ordonat și coerent, influențând vizual proporțiile interiorului. Alegerea corectă a dimensiunilor și culorilor poate îmbunătăți percepția spațiului, oferind iluzia unui tavan mai înalt sau a unei camere mai spațioase.

Disponibile într-o varietate de modele, de la cele minimaliste și geometrice la cele decorative cu ornamente, cornișele de tavan Mardom Decor oferă o soluție potrivită pentru orice preferință de design interior. Profilele pentru tavan se integrează armonios în camerele cu suprafețe mari sau mici, indiferent dacă este vorba de case, clădiri de birouri sau locații publice.

Modele cornișe pentru tavan

Cornișele pentru tavan Mardom Decor sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, precum polimerul brevetat PolyForce și materialul ușor ProFoam. Acestea asigură rezistență la condiții meteorologice, umiditate și radiații UV, menținându-și aspectul și integritatea chiar și după ani de utilizare. Tehnologia ScratchShield oferă rezistență suplimentară la lovituri și zgârieturi.

Variantele cu LED-uri ale cornișelor de tavan oferă o transformare modernă și estetică, adăugând funcționalitate iluminatului ambiental. Tehnologia inovatoare LightGuard garantează distribuirea uniformă a luminii în jurul benzii LED, evitând străpungerea materialului.

Instalarea profilelor de tavan este ușoară și rapidă, necesitând doar adeziv. Aceasta elimină necesitatea unor elemente suplimentare precum șuruburi sau dibluri, făcând procesul de instalare accesibil atât specialiștilor, cât și amatorilor.