PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Blog

05 Jul Confort si frumusete cu peretii verzi artificiali
Decor Premier 0 1012
Popularitatea pereților verzi artificiali a crescut vertiginos în ultima perioada, deoarece reproduce extrem de realist aspectul de grădina verticală. Este o soluție ideală de deocor pentru terase, showrum-uri, săli de evenimente, cluburi dar și maga..
17 Mar Panourile decorative 3d in designul interior
Decor Premier 0 2332
Panourile decorative 3D se bucură de multă vreme de un loc special în regimul de decorare, ele fiind la mare căutare datorită abilității lor excelente de a adăuga decorul oricărui loc. Aceasta este o opțiune foarte utilă pentru înfrumusețarea interio..
21 Apr De ce sa alegi profilele Mardom Decor ?
Decor Premier 0 3219
  Adauga-ti propriul stil si priveste interiorul tau altfel cu ajutorul creatiilor Mardom Decor. Indiferent daca alegeti modelel noastre de cornisa , plinte, chenare,  scafe pentru iluminat indirect sau alte elemente decorative, puteti fi sigur ca, c..
07 Apr Fototapetul – imaginea preferată a camerei tale
Decor Premier 0 2118
Fototapetul – imaginea preferată a camerei tale Mulți oameni au încercat să folosească tapetul într-o cameră, dar doar puțini știu să folosească acest material la maximum. Tapetul nu ar trebui aplicat doar ca o modalitate de a elimina pereții goi. Ma..
06 Apr Cum să alegi culorile perfecte de vopsea pentru fiecare cameră a casei tale
Decor Premier 0 2644
Cum să alegi culorile perfecte de vopsea pentru fiecare cameră a casei taleCând vine vorba de proiectarea casei tale, alegerea culorii potrivite a vopselelor pentru pereții tăi are mai multă putere decât ai putea crede. Poate face ca o cameră mică să..
06 Apr Top idei pentru decorarea inteligentă a spațiilor mici
0 1880
Dacă te-ai hotărât să îți redecorezi camera, biroul sau garsoniera, în acest articol vei găsi idei utile care te vor ajuta să amanejezi un spațiu mic într-un mod păcut și util.Spațiile mici prezintă multe provocări în materie de design, dar cel mai i..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)