PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Blog

15 May Ghidul Tău pentru Iluminatul cu LED de la Mardom: Tipuri și Aplicații
Decor Premier 0 141
Iluminatul LED, caracterizat prin utilizarea Diodelor Luminoase (LED), a devenit o alegere preferată în designul interior modern datorită eficienței energetice, durabilității și flexibilității în aranjament. Soluțiile de iluminat LED de la Mardom Dec..
17 Jan Descoperă microcimentul Lavaplaster în Băneasa Shopping City
Decor Premier 0 1025
Vom explora o combinație perfectă de estetică și funcționalitate în amenajarea băilor, mai precis în mall-ul Băneasa Shopping City. Fiecare colț al acestui centru comercial de renume aduce laolaltă designul sofisticat și soluții practice, iar microci..
05 Jul Confort si frumusete cu peretii verzi artificiali
Decor Premier 0 2294
Popularitatea pereților verzi artificiali a crescut vertiginos în ultima perioada, deoarece reproduce extrem de realist aspectul de grădina verticală. Este o soluție ideală de deocor pentru terase, showrum-uri, săli de evenimente, cluburi dar și maga..
26 Apr Top 8 stiluri de Design interior
Decor Premier 0 945
         Cu siguranta la un moment dat v-ati intrebat cum să amenajati interiorul casei dvs. si probabil că ați întâlnit diferite stiluri de design interior, cum ar fi „contemporan”, „modern”, „industrial”, „art deco” și multe altele. Haideti sa vede..
17 Mar Panourile decorative 3d in designul de interior
Decor Premier 0 3614
Panourile decorative 3D se bucură de multă vreme de un loc special în regimul de decorare, ele fiind la mare căutare datorită abilității lor excelente de a adăuga decorul oricărui loc. Aceasta este o opțiune foarte utilă pentru înfrumusețarea interio..
21 Apr De ce sa alegi profilele Mardom Decor ?
Decor Premier 0 4467
  Adauga-ti propriul stil si priveste interiorul tau altfel cu ajutorul creatiilor Mardom Decor. Indiferent daca alegeti modelel noastre de cornisa , plinte, chenare,  scafe pentru iluminat indirect sau alte elemente decorative, puteti fi sigur ca, c..
07 Apr Fototapetul – imaginea preferată a camerei tale
Decor Premier 0 3367
Fototapetul – imaginea preferată a camerei tale Mulți oameni au încercat să folosească tapetul într-o cameră, dar doar puțini știu să folosească acest material la maximum. Tapetul nu ar trebui aplicat doar ca o modalitate de a elimina pereții goi. Ma..
06 Apr Cum să alegi culorile perfecte de vopsea pentru fiecare cameră a casei tale
Decor Premier 0 3583
Cum să alegi culorile perfecte de vopsea pentru fiecare cameră a casei taleCând vine vorba de proiectarea casei tale, alegerea culorii potrivite a vopselelor pentru pereții tăi are mai multă putere decât ai putea crede. Poate face ca o cameră mică să..
06 Apr Top idei pentru decorarea inteligentă a spațiilor mici
0 2737
Dacă te-ai hotărât să îți redecorezi camera, biroul sau garsoniera, în acest articol vei găsi idei utile care te vor ajuta să amanejezi un spațiu mic într-un mod păcut și util.Spațiile mici prezintă multe provocări în materie de design, dar cel mai i..
03 Nov Design Interior - Casa Stil Eclectic in Ramnicu Valcea
Decor Premier 0 2183
Acest proiect de design interior, a fost realizat de catre echipa Premier Decor pentru o familie de tineri,  care ne-au ales pentru ca au simtit potentialul nostru de a crea spatii deosebite. Ideile noastre si profesionalismul cu care am realizat ace..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)