PREMIER DECOR
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Despre noi

PREMIER DECOR este destinatia momentului in domeniul amenajarilor interioare! Va punem la dispozitie solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare, atat pentru locuinte private, cat si pentru spatii comerciale: hoteluri, restaurante, cafenele si cluburi.

Echipa noastra  este formata dintr-un colectiv tanar si ambitios, fiind in permanenta aproape de client, pentru a oferii servicii si produse de inalta calitate.

Pentru aceasta, colaboram cu succes cu branduri de renume international, recunoscute pentru calitatea produselor si serviciilor oferite: 

-MARDOM  DECOR – profile si panouri decorative

-ORNATI – fototapet personaliazt de lux

-NOVACOLOR ITALIA – vopsea decorativa

-COLOR SMART - vopsea lavabila

De asemenea, va punem la dispozitie informatii, cataloage si mostre, iar specialistii nostri in materie de arhitectura si amenajari interioare sunt mereu gata pentru a va consilia gratuit in alegerea celor mai potrivite materiale, texturi si culori pentru proiectul dumneavoastra. 

-decoratiunile interioare oferite de MARDOM  DECOR se afla permanent in stocul din showroom-ul nostru; pentru acestea se accepta retur .

La cerere, va putem oferi un proiect complet de arhitectura si design interior, perfect adaptat cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

NOVACOLOR  a fost fondat in 1982, in inima uneia dintre cele mai productive zone ale Italiei.  De-a lungul timpului, gratie intuitiei si creativitatii manageriale, precum si a selectiei meticuloase a materiei prime de inalta calitate, Novacolor s-a extins, oferind arhitectilor si designerilor din intraga lume o paleta completa  de efecte de texturare si tencuieli decorative pentru interior si exterior, inclusiv solutii de acoperire pentru fatade moderne si cladiri istorice.

Incepand cu anul 2009, NOVACOLOR  a devenit parte din grupul San Marco, lider italian in productia de  vopsele si lacuri pentru industria profesionista de constructii. Ambele companii beneficiaza de aceasta asociere, in termeni de  experienta si credibilitate, la nivel national si international.

NOVACOLOR se distinge acum ca brand de referinta  al grupului in sectorul finisajelor arhitecturale exclusiviste.