PREMIER DECOR
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Despre noi

PREMIER DECOR este destinatia momentului in domeniul amenajarilor interioare! Va punem la dispozitie solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare, atat pentru locuinte private, cat si pentru spatii comerciale: hoteluri, restaurante, cafenele si cluburi.

Echipa noastra  este formata dintr-un colectiv tanar si ambitios, fiind in permanenta aproape de client, pentru a oferii servicii si produse de inalta calitate.

Pentru aceasta, colaboram cu succes cu branduri de renume international, recunoscute pentru calitatea produselor si serviciilor oferite: 

-ORAC DECOR – profile decorative si decoratiuni interioare

-ARTE INTERNATIONAL – tapet de lux

-OMEXCO – tapet de lux

-NOVACOLOR ITALIA – vopsea decorativa

-BENJAMIN MOORE - vopsea lavabila

De asemenea, va punem la dispozitie informatii, cataloage si mostre, iar specialistii nostri in materie de arhitectura si amenajari interioare sunt mereu gata pentru a va consilia gratuit in alegerea celor mai potrivite materiale, texturi si culori pentru proiectul dumneavoastra. 

-decoratiunile interioare oferite de ORAC DECOR se afla permanent in stocul din showroom-ul nostru; pentru acestea se accepta retur cu - 30%;

-tapetul de la ARTE INTERNATIONAL si OMEXCO este 100% ecologic, este disponibil in diferite latimi (0,90m, 1m sau 1,40m); acesta se aduce pe comanda, in 5 zile lucratoare;

-asiguram adezivii speciali pentru profilele decorative si tapet si, la cerere, va putem ajuta si cu montajul acestora;

-toate produsele comercializate de PREMIER DECOR sunt fabricate in conformitate cu normele europene, avand certificat ISO.

La cerere, va putem oferi un proiect complet de arhitectura si design interior, perfect adaptat cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

PARTENERII NOSTRI:

ORAC DECOR este o companie belgiana specialiata in profile decorative si decoratiuni interioare cu fabrici pe doua continente si cu reprezentante in 60 de tari.

Produce si exporta, de 40 de ani, coloane, scafe, plinte, cornise, ancadramente de usi si ferestre din poliuretan rigid si flexibil. Piesele sunt turnate in matrite de fonta in mod individual, avand linii si modele perfecte.

Se monteaza foarte usor si sunt concepute de arhitectii fabricii special pentru a executa proiecte de case, vile, castele si palate vechi cu arhitectura deosebita, dar si cladiri noi – apartamente, hoteluri si birouri ultramoderne.

Prezent de 20 de ani in Romania, brandul ORAC DECOR a ajuns sa inlocuiasca in totalitate ipsosul, oferind o gama completa de decoratiuni de o calitate superioara.

ARTE INTERNATIONAL si OMEXCO suntlideri mondiali in tapet de lux, producand colectii rare de tapet; au fabrici pe trei continente si reprezentante in peste 50 de tari.

Au introdus pe piata colectii de tapet care se monteaza orizontal, eliminand astfel imperfectiunile create prin montarea veche pe verticala si au inceput sa produca tapet cu latime de 1,40m. Au in oferta lor tapet exclusivist, din materiale luxoase precum matase, catifea, tafta, metal, sticla, bambus, pai de orez, mica, pluta, vinyl, textil satinat, hartie satinata.

Cu peste 80 de colectii care asigura orice textura,model,design si culoare, ei au devenit cei mai premiati producatori de tapet din lume in cadrul celor mai mari expozitii de design interior, fiind cei care impun trendurile in acest domeniu.

NOVACOLOR  a fost fondat in 1982, in inima uneia dintre cele mai productive zone ale Italiei.  De-a lungul timpului, gratie intuitiei si creativitatii manageriale, precum si a selectiei meticuloase a materiei prime de inalta calitate, Novacolor s-a extins, oferind arhitectilor si designerilor din intraga lume o paleta completa  de efecte de texturare si tencuieli decorative pentru interior si exterior, inclusiv solutii de acoperire pentru fatade moderne si cladiri istorice.

Incepand cu anul 2009, NOVACOLOR  a devenit parte din grupul San Marco, lider italian in productia de  vopsele si lacuri pentru industria profesionista de constructii. Ambele companii beneficiaza de aceasta asociere, in termeni de  experienta si credibilitate, la nivel national si international.

NOVACOLOR se distinge acum ca brand de referinta  al grupului in sectorul finisajelor arhitecturale exclusiviste.