PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Politica de retur

Condiții de returnare

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire (fără defecte). De asemenea, costurile de livrare vor fi suportate de către consumator, iar rambursarea contravalorii produsului se va returna în termen de 14 zile calendaristice prin transfer bancar de la recepționarea produsului în depozitul nostru.
Potrivit OUG nr. 34/2014 “Consumatorul, care a făcut o comanda online are dreptul să notifice comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.
Dacă produsul este returnat într-o stare care nu permite revinderea ca şi produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza returul.


Produse defecte sau care prezintă deteriorări în momentul primirii

În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricație sau deteriorări în timpul transportului, vă rugăm să ne trimiteți cererea de retur în maxim 24 de ore de la primirea coletului. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor vor fi suportate, în acest caz, de Premier Decor.


Produse livrate greșit

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne trimiteți cât mai curând cererea de retur pentru înlocuirea produsului cu cel corect. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor vor fi suportate, în acest caz, de premierdecor.ro.
In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile, iar Premier Decor nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.

Conform OUG nr. 34/2014, condițiile de returnare a produselor în cele 14 zile calendaristice presupun completarea și trimiterea unei cereri de retur, ce ne informează de decizia dumneavoastră de renunțare la cumpărarea produsului.
Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

COMPLETEAZA FORMULARUL DE RETUR