PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Premier Decor

17 Jan Descoperă microcimentul Lavaplaster în Băneasa Shopping City
Decor Premier 0 449
Vom explora o combinație perfectă de estetică și funcționalitate în amenajarea băilor, mai precis în mall-ul Băneasa Shopping City. Fiecare colț al acestui centru comercial de renume aduce laolaltă designul sofisticat și soluții practice, iar microci..
17 Aug Instructiuni de montare a placilor din beton fara chituire necesara
Decor Premier 0 499
INSTRUCȚIUNI PENTRU APLICARE- Înainte de a începe lucrările, măsurați cu atenție încăperea sau încăperile, calculați suprafața și cumpărați cu 10% mai mult material decât este necesar în mod teoretic. Asigurați-va că ați achiziționat o cantitate sufi..
17 Aug Instructiuni de montare a placilor din gips fara chituire necesara
Decor Premier 0 474
INSTRUCȚIUNI PENTRU APLICARE- Înainte de a începe lucrările, măsurați cu atenție încăperea sau încăperile, calculați suprafața și cumpărați cu 10% mai mult material decât este necesar în mod teoretic. Asigurați-va că ați achiziționat o cantitate sufi..
07 Aug Instrucțiuni de instalare a panourilor riflate din MDF Linea cu adeziv de montaj
Decor Premier 0 529
Datorită structurii lor spațioase, panourile elimina atât reverberația, cât și ecoul din încăperi. Asamblarea cu ADEZIV FIX EXTRA este rapidă, ușoara și nu necesită un specialist.ÎNAINTE DE INSTALAREÎnainte de a începe lucrul, măsurați cu atenție înc..
03 Aug Instrucțiuni de instalare a panourilor din lemn Wood Collection STEGU
Decor Premier 0 582
Panourile Wood Collection sunt un produs natural și pot suferi o decolorare naturală în timp, datorită expunerii la lumină. Lemnul, ca material natural, posedă o serie de proprietăți care pot apărea pe suprafața panourilor, cum ar fi: nuanțe minore d..
31 Jul Instrucțiuni de instalare a panourilor tapițate Mollis cu adeziv de montaj
Decor Premier 0 499
Pentru montarea panourilor tapițate utilizând adeziv, urmați următorii pași: Pregătiți instrumentele de asamblare: adeziv, creion, boloboc și riglă.Desfaceți ușor folia de pe panou, pentru a nu deteriora produsul.Înainte de asamblare, vă sugerăm să f..
28 Jul Instructiuni de montare a placilor de piatra decorativa
Decor Premier 0 582
Plăcile din piatră naturală pot avea ca destinație atât interiorul cât și exteriorul.Diferențele de dimensiuni și culori rezultă din caracterul natural al produsului.Montarea se face la temperatura mediului înconjurător, această trebuind să fie cupri..
05 Jul Confort si frumusete cu peretii verzi artificiali
Decor Premier 0 1724
Popularitatea pereților verzi artificiali a crescut vertiginos în ultima perioada, deoarece reproduce extrem de realist aspectul de grădina verticală. Este o soluție ideală de deocor pentru terase, showrum-uri, săli de evenimente, cluburi dar și maga..
26 Apr Top 8 stiluri de Design interior
bian bian 0 680
         Cu siguranta la un moment dat v-ati intrebat cum să amenajati interiorul casei dvs. si probabil că ați întâlnit diferite stiluri de design interior, cum ar fi „contemporan”, „modern”, „industrial”, „art deco” și multe altele. Haideti sa vede..
17 Mar Panourile decorative 3d in designul de interior
Decor Premier 0 3036
Panourile decorative 3D se bucură de multă vreme de un loc special în regimul de decorare, ele fiind la mare căutare datorită abilității lor excelente de a adăuga decorul oricărui loc. Aceasta este o opțiune foarte utilă pentru înfrumusețarea interio..
21 Apr De ce sa alegi profilele Mardom Decor ?
Decor Premier 0 3919
  Adauga-ti propriul stil si priveste interiorul tau altfel cu ajutorul creatiilor Mardom Decor. Indiferent daca alegeti modelel noastre de cornisa , plinte, chenare,  scafe pentru iluminat indirect sau alte elemente decorative, puteti fi sigur ca, c..
07 Apr Fototapetul – imaginea preferată a camerei tale
Decor Premier 0 2827
Fototapetul – imaginea preferată a camerei tale Mulți oameni au încercat să folosească tapetul într-o cameră, dar doar puțini știu să folosească acest material la maximum. Tapetul nu ar trebui aplicat doar ca o modalitate de a elimina pereții goi. Ma..
06 Apr Cum să alegi culorile perfecte de vopsea pentru fiecare cameră a casei tale
Decor Premier 0 3197
Cum să alegi culorile perfecte de vopsea pentru fiecare cameră a casei taleCând vine vorba de proiectarea casei tale, alegerea culorii potrivite a vopselelor pentru pereții tăi are mai multă putere decât ai putea crede. Poate face ca o cameră mică să..
06 Apr Top idei pentru decorarea inteligentă a spațiilor mici
0 2349
Dacă te-ai hotărât să îți redecorezi camera, biroul sau garsoniera, în acest articol vei găsi idei utile care te vor ajuta să amanejezi un spațiu mic într-un mod păcut și util.Spațiile mici prezintă multe provocări în materie de design, dar cel mai i..
03 Dec Design Interior Florarie Ramnicu Valcea
04 Nov Design Interior -Apartament 2 camere , Bucuresti , stil Chic Industrial
0 1525
Varianta 1 – Stil INDUSTRIAL-CHICViziunea care sta la baza acestei amenajari este obtinerea unui interior relaxant, confortabil, in stil industrial, dar cu un aer modern si tineresc. Desi exista din abundenta piese metalice, in culori inchise si cu a..
03 Nov Proiect Design Interior Magazin de Haine Ramnicu Valcea, jud. Valcea
0 5594
Proiect realizat de echipa Premier Decor in Ramnicu Valcea..
03 Nov Design interior - Baie moderna
0 1932
Amenajarea acestei bai a fost realizata in tonuri calde, relaxante, amintind de culorile bogate ale pamantului, materialele folosite fiind din acelasi registru natural: travertin pentru pardoseala , granit platinum pentru pereti. Obiectele sanitare..
03 Nov Design Interior - Casa Stil Eclectic in Ramnicu Valcea
0 1899
Acest proiect de design interior, a fost realizat de catre echipa Premier Decor pentru o familie de tineri,  care ne-au ales pentru ca au simtit potentialul nostru de a crea spatii deosebite. Ideile noastre si profesionalismul cu care am realizat ace..
03 Nov Proiect Design Interior -Cabinet Stomatologic Ramnicu Valcea
0 1576
Proiect Design Interior- Realizat de echipa Premier Decor Ramnicu Valcea..
Afişare 1 - 20 din 27 (2 pagini)