MENIU
Your Cart
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Premier Decor

03 Dec Design Interior Florarie Ramnicu Valcea
04 Nov Design Interior -Apartament 2 camere , Bucuresti , stil Chic Industrial
0 88
Varianta 1 – Stil INDUSTRIAL-CHICViziunea care sta la baza acestei amenajari este obtinerea unui interior relaxant, confortabil, in stil industrial, dar cu un aer modern si tineresc. Desi exista din abundenta piese metalice, in culori inchise si cu a..
03 Nov Proiect Design Interior Magazin de Haine Ramnicu Valcea, jud. Valcea
0 81
Proiect realizat de echipa Premier Decor in Ramnicu Valcea ..
03 Nov Design interior - Baie moderna
0 104
Amenajarea acestei bai a fost realizata in tonuri calde, relaxante, amintind de culorile bogate ale pamantului, materialele folosite fiind din acelasi registru natural: travertin pentru pardoseala , granit platinum pentru pereti. Obiectele sanitare..
03 Nov Design Interior - Casa Stil Eclectic in Ramnicu Valcea
0 95
Acest proiect de design interior, a fost realizat de catre echipa Premier Decor pentru o familie de tineri,  care ne-au ales pentru ca au simtit potentialul nostru de a crea spatii deosebite. Ideile noastre si profesionalismul cu care am realizat ace..
03 Nov Proiect Design Interior -Cabinet Stomatologic Ramnicu Valcea
0 79
Proiect Design Interior- Realizat de echipa Premier Decor Ramnicu Valcea ..
01 Nov Ornamente Polistiren Catedrala Ramnicu Valcea
0 40
In cadrul acestui proiect, Premier Decor s-a ocupat de furnizarea si montarea profilelor decorative de exterior: Cornise, Ornamente, Capiteluri, Stalpi, Ancadramente. Aceste profile au o rezistenta sporita la intemperii datorita stratului protector..
01 Nov Proiect  design interior Ramnicu Valcea - Stil contemporan cu accente luxury
0 59
Living amenajat de catre echipa Premier Decor intr-un apartament din Ramnicu Valcea. Produsele utilizate in aces proiect fac parte in intregime din portofoliul  nostru.Va stam la dispozitie pentru proiecte de design interior case, design interior apa..
01 Nov Stalpi si cornise din polistiren acoperit cu rasina epoxidica
0 38
Profilele decorative de exterior isi gasesc locul unic in arhitectura unui imobil prin puternicul impact vizual, accentuand stilul si forma fatadelor. Premier Decor va pune la dispozitie o gama variata de profile: cornise, solbancuri, ancadramente, s..
01 Nov Proiect design interior pentru  restaurant
0 54
Proiect de amenajarea interioara restaurant realizat de catre echipa Premier Decor. Amenajarea cuprinde elemente rustice combinate cu cele toscane. Starea de bine este influentata de decor, tocmai de aceea designerii Premier Decor  au decis sa ..
01 Nov Design Interior -Apartament 2 camere , Bucuresti , stil Modern
0 40
Varianta 2 – Stil MODERNAceasta amenajare se distinge prin designul modern, culorile luminoase si atmosfera vibranta. Cromatica se axeaza, in principal, pe culori calde, neutre, cu catva accente in nuante de turcoaz in punctele de interes ale locuint..
01 Nov Sala de evenimente
0 46
3Axe Ballroom este cel mai recent proiect Premier Decor. In acest proiect echipa noastra s-a implicat in toate etapele: Design Interior, consultanta in alegerea materialelor, urmarire de santier. ..
31 Oct Aplicare vopsea decorativa Novacolor
0 65
Calcecruda este un strat de acoperire decorativ, microporos, pe bază de minerale, cu o puternică conotație naturală care contribuie activ comfortului de trai.Formula Calcecruda este bazată pe proprietățile specifice ale hidratului de var, a lutului p..
28 Oct Aplicare Vopsea Decorativa Marmorino - Novacolor Italia
0 109
Vopsea decorativa cu efect de beton aparent cu rosturi metalice. ..
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)