Panourile decorative 3D se bucură de multă vreme de un loc special în regimul de decorare, ele fiind la mare căutare datorită abilității lor excelente de a adăuga decorul oricărui loc. Aceasta este o opțiune foarte utilă pentru înfrumusețarea interiorului, precum și a pereților exteriori. Puteți spori farmecul spațiului dumneavoastră privat sau de birou cu un efort minim.

O astfel de decorare aduce un volum suplimentar camerei, creează efecte vizuale interesante datorită jocului de lumină pe suprafața de relief și devine întotdeauna obiectul central pe fundalul designului general.

De ce sa alegi Panouri decorative 3D
Panourile protejează pereții și ascund defectele.
Ele vin în diferite culori, modele si texturi pentru a se potrivi nevoilor ambientale și diferitelor teme.
Sunt ușor de instalat și înlocuit -un adeziv puternic poate fi folosit pentru lipirea panourilor pe pereți.
Sunt versatile pentru utilizarea în orice spațiu interior.
Sunt ușor de întreținut-ștergeți cu o cârpă moale pentru a îndepărta praful de pe suprafețe sau curățați cu apă și săpun pentru a menține farmecul panourilor.
Sunt decorative (fac pereții cu caracteristici grozave) și la prețuri accesibile.
Pot avea proprietăți acustice și rezistente la foc.
Sunt durabile și adaugă eleganță la interior și la exterior.
De asemenea, izolează pereții pentru a menține spațiile interioare calde iarna.
Acestea adaugă diferite stiluri sau teme în interior, cum ar fi modern, rustic, contemporan etc.
Ele pot fi găurite pentru instalarea de prize și cabluri electrice, inclusiv difuzoare.

Sfaturi de design pentru utilizarea panourilor decorative 3D:
Decorarea cu panouri de volum mare este mai bună pentru camerele spațioase, în timp ce modelele mici pot fi folosite chiar și pentru camerele mici.
Dacă se folosesc panouri viu colorate, ceilalti pereți ar trebui să fie cât mai luminosi posibil.
Efectul 3D va fi vizibil în orice lumină. In plus, el variaza in functie de unghiul de vizualizare. Pentru a-l face mai vizibil și mai interesant, modelul este adesea iluminat de lumini de perete, podea, bandă sau tavan.
Panourile suficient de adânci sunt potrivite pentru decorarea camerelor de zi, birourilor, în timp ce cele delicate și concise arată mai bine pe pereții dormitoarelor sau băilor.
Pe lângă o varietate de culori, suprafețele mate și lucioase, sunt un lucru esențial de luat în considerare atunci când alegeți un material. Acoperirea lucioasă oferă mai multe efecte optice, extinde vizual spațiul. Panoul matuit iese pur și simplu în evidență prin textură, completând atmosfera cu confort, liniște.

Este camera de zi cea mai des decorată cu acest tip de decor. Adăugarea inițială a panourilor de perete va fi în zona TV. Deosebit de interesante sunt modelele care simulează valurile, suprafața apei sau formele geometrice moderne.
Volumul de pe pereți subliniază favorabil zona șemineului. În același timp, este important să alegeți materialul potrivit, astfel încât stilul casei sa fie in armonie cu textura si modelul de decor.
Coloanele cu panouri drepte, pătrate, dreptunghiulare vor da un șic deosebit, mai ales dacă le adăugați cu iluminare.A doua cea mai populară opțiune este utilizarea panourilor decorative 3D în interiorul bucătăriei sau în sala de mese. Aici, de regulă, se preferă panourile din polimer dur sau MDF, deoarece sunt ușor de întreținut și rezistente la umiditate. 
 De asemenea, in bucatarie se poate pune in evidenta cu succes zona de luat masa. În încăperile spațioase, acest tip de decor poate fi folosit simultan în două locuri, creând un design mai holistic.În dormitor, de obicei nu există prea multe locuri unde textura volumetrică sa arăte avantajos. În cele mai multe cazuri, acesta este peretele din capul patului. Este important ca textura și culoarea materialului să completeze cu succes designul general. În încăperile mici, un mic panou decorativ pe perete va arăta mai bine.Doriți să instalați panouri de perete 3D în camera dvs. de zi, dormitor, birou, interior hotelier sau centru comercial? Consultați panourile noastre de perete  3D ORAC  pentru o ambianță îmbunătățită și o infatisare placuta atat în interior dar si în exterior.