PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Ancadramente exterior

Ancadrament fereastră exterior NA117 - eleganță și stil contemporan exteriorului locuinței taleCompletează designul exterior al locuinței tale cu ancadramentul NA117, ideal pentru geamuri, care aduce un plus de stil și rafinament. Fabricat din polistiren de înaltă calitate, acest ancadrament pentru ..
54,99 RON
pret pe bucata
Ancadrament decorativ NA110 - Eleganță Modernă pentru Geamuri ExterioareIntegrează ancadramentul decorativ NA110 în proiectul tău arhitectural pentru a adăuga un plus de stil și eleganță exteriorului locuinței. Fabricat din polistiren durabil, acest profil este conceput să reziste la șocuri, îngheț ..
34,18 RON
pret pe bucata
Ancadrament decorativ NA103 - Transformă vizual orice fereastrăModernizează aspectul exterior al locuinței tale cu ancadramentul NA103, un element decorativ esențial care aduce o notă de eleganță și rafinament. Confecționat din polistiren, acest ancadrament decorativ pentru ferestre este conceput pe..
30,50 RON
pret pe bucata
Ancadrament decorativ REMA21 - Eleganță Modernă pentru GeamuriAdaugă un plus de stil și funcționalitate exteriorului casei tale cu ancadramentul REMA21. Fabricat din polistiren acoperit cu rășină, acest ancadrament pentru fereastră exterior este proiectat pentru a rezista eficient la șocuri, îngheț ..
94,30 RON
pret pe bucata
Ancadrament decorativ REMA22 - Subtil și Elegant pentru Exteriorul Casei TaleAdu un plus de rafinament exteriorului casei tale cu ancadramentul REMA22, caracterizat printr-un design simplu cu două caneluri delicate. Fabricat din polistiren de înaltă densitate EPS120 și acoperit cu un amestec de comp..
107,10 RON
pret pe bucata
Ancadrament decorativ REMA20 - Stil Minimalist și Modern pentru Exteriorul TăuPentru cei care preferă un stil simplu și elegant, ancadramentul REMA20 este soluția ideală. Cu un design minimalist, acest profil drept și simplu aduce un aer modern oricărei fațade. Fabricat din polistiren acoperit cu ma..
122,11 RON
pret pe bucata
Ancadrament decorativ REMA13 - Subtil pentru Fațada TaREMA13 este alegerea perfectă dacă îți dorești să aduci o schimbare subtilă și elegantă fațadei casei tale. Acest ancadrament de fereastră se remarcă prin designul său simplu, cu o curbă elegantă, ce adaugă un plus de stil fără a domina estetica ..
133,09 RON
pret pe bucata
Ancadrament decorativ REMA1 - Detaliu Modern și Elegant pentru FerestreEleganța și funcționalitatea se întâlnesc în designul REMA1, un ancadrament de fereastră cu trepte ușor curbate, perfect pentru a adăuga un accent modern exteriorului oricărei locuințe. Realizat din polistiren acoperit cu rășină,..
103,09 RON
pret pe bucata
Ancadrament decorativ NA105 - Stil și Funcționalitate pentru Fațada ModernăDacă vrei să adaugi un element de design distinct fațadei tale, ancadramentul NA105 este o opțiune excelentă. Acest profil este creat din polistiren de înaltă calitate și prezintă o combinație de trepte drepte și forme curbat..
77,93 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA106 - Stil Modern și Durabilitate pentru ExteriorAdaugă o notă de rafinament exteriorului locuinței tale cu ancadramentul NA106, perfect pentru a înfrumuseța ferestrele într-un stil modern. Realizat din polistiren acoperit cu rășină, acest profil oferă rezistență împotriva șo..
66,10 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA108 - Design Simplu și ModernElegant și simplist, ancadramentul NA108 aduce un aer de modernitate oricărui exterior de locuință. Fabricat din polistiren, acest profil are un design drept și nepretențios, ideal pentru cei care preferă un stil minimal. Cu o stabilitate dimensio..
96,00 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA109 - Curbe Elegante pentru Un Exterior ModernImpresionează prin eleganța subtilă a ancadramentului NA109, conceput să adauge un accent de sofisticare contemporană oricărei locuințe. Fabricat din polistiren durabil, acest profil cu design curbat este perfect pentru cei care d..
79,88 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA113 - Rafinament și Durabilitate pentru FerestreNA113 este un ancadrament de fereastră care imbina eleganța cu funcționalitatea. Fabricat din polistiren de înaltă calitate, acest profil, cu trepte mici pe ambele margini, adaugă un stil distinct fațadei, transformându-l rapid ..
95,78 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA122 - Stil Contemporan și FuncționalitatePerfect pentru cei care caută să adauge un accent modern și elegant la ferestrele lor, ancadramentul NA122 este o alegere excelentă. Realizat din polistiren acoperit cu rășină, acest profil de dimensiuni medii asigură rezistență la șoc..
89,25 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA123 - Curbe Subtile pentru un Design ContemporanDacă vizezi un upgrade estetic pentru exteriorul locuinței tale, ancadramentul NA123 reprezintă soluția ideală. Confecționat din polistiren de înaltă calitate, acest profil cu muchii ușor curbate aduce o notă de eleganță, integr..
80,60 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA125 - Design Geometric pentru Un Aspect ModernNA125 este un ancadrament de fereastră care combină funcționalitatea cu estetica modernă. Realizat din polistiren durabil, acest profil simplu, dar distinctiv, cu un canal geometric pe mijloc, aduce o notă de eleganță fațadei tale..
104,09 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA130 - Design Geometric Vibrant pentru o Fațadă ModernăNA130 este un ancadrament de fereastră proiectat pentru a capta atenția, ideal pentru cei care doresc să adauge un element arhitectural unic exteriorului locuinței. Fabricat din polistiren, acest profil mare, cu forme geom..
143,10 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA131 - Dimensiuni Generoase și Design ModernNA131 este un ancadrament de fereastră conceput pentru a îmbogăți vizual orice fațadă modernă. Fabricat din polistiren acoperit cu rășină, acest profil oferă rezistență superioară împotriva șocurilor, înghețului și umezelii, garantân..
128,10 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA102 - Design Simplu pentru un Stil ContemporanPune în valoare exteriorul locuinței tale cu ancadramentul NA102, un profil estetic și funcțional, perfect pentru designurile moderne. Realizat din polistiren de înaltă calitate, NA102 oferă stabilitate dimensională și rezistență ..
57,29 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA103 - Design Subtil pentru un Exterior RafinatAdaugă un accent de rafinament exteriorului casei tale cu ancadramentul NA103, caracterizat prin designul său cu o treaptă curbată pe mijloc, care aduce o notă de eleganță oricărui stil contemporan. Confecționat din polistiren, NA..
61,11 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA118 - Eleganță Modernă și Rezistență ÎndelungatăNA118 aduce un nou nivel de eleganță și funcționalitate la ferestrele casei tale. Realizat din polistiren acoperit cu rășină, acest profil rezistent la șocuri, îngheț și umezeală este ideal pentru mediile exterioare solicitante...
62,13 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA104 - Detalii Subtile pentru un Design ContemporanDescoperă NA104, un ancadrament de fereastră conceput să adauge un plus de eleganță și rafinament exteriorului casei tale. Fabricat din polistiren acoperit cu rășină, acest profil se distinge prin rezistența sa la șocuri, îngh..
73,80 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA110 - Design Extins pentru Impact Vizual SuperiorNA110, o versiune extinsă și mai impresionantă a modelului său inițial, este un ancadrament de fereastră conceput să ofere o prezență marcantă oricărui exterior. Confecționat din polistiren de înaltă calitate, acest profil are ..
68,45 RON
pret pe bucata
Ancadrament fereastră NA107 - Detalii Ondulate pentru un Aspect ModernNA107 aduce un design inovator și sofisticat exteriorului casei tale, combinând utilitatea cu estetica modernă. Fabricat din polistiren acoperit cu rășină, acest profil rezistă eficient la șocuri, îngheț și umezeală, oferind o sol..
65,53 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 24 din 104 (5 pagini)

Descoperiți colecția noastră extinsă de ancadramente exterioare pentru ferestre și uși, perfecte pentru a oferi o notă de rafinament oricărei fațade. Oferim o gamă variată de modele, de la ancadramente simple și elegante până la opțiuni decorative complexe, fabricate din poliuretan, polistiren acoperit cu rășini sau materiale compozite durabile. Fiecare ancadrament este proiectat pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, inclusiv șocuri, radiații UV, îngheț și umezeală, garantând o durabilitate îndelungată.

Aceste chenare decorative sunt esențiale pentru orice proiect de construcție sau renovare, adăugând valoare estetică și funcțională ușilor și ferestrelor. Simplu de instalat și versatile, ancadramentele noastre pot fi vopsite pentru a se asorta perfect cu estetica clădirii dumneavoastră. Explorează ofertele noastre pentru a găsi soluții accesibile și estetice de ancadramente pentru ferestre și uși, disponibile la prețuri competitive.