PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Microciment - baie, bucatarie, pardoseala si exterior

Te-ai întrebat vreodată cum poți realiza lucrări noi sau de renovare fără a utiliza beton nou pe podea? Ți s-a întâmplat să ai nevoie de un material impermeabil fără rosturi pentru suprafețele verticale, aplicabil atât pe pereți de mortar, cât și pe plăci de gips-carton? Cum gestionezi situațiile în..
0,00 RON
Ce este microcimentul Lavamosaic?Microcimentul este un amestec de agregate fine de cuarț și ingrediente cu o bază similară cimentului, ce conține și rășini speciale, care permit o grosime finală a mozaicului mai mică de 6 mm, în contrast cu mozaicurile tradiționale, care pot ajunge până la 5 cm.Unde..
0,00 RON
Ce este microcimentul Quartz MosaicQuartz Mosaic produs de PROLAT este un model de pardoseală din cuarț natural fără rosturi. Este alcătuit din agregate de cuarț natural și rășini poliuretanice cu un conținut ridicat de solide special selectate, fără solvenți sau alți compuși organici volatili. Comp..
0,00 RON
Ce compoziție are pardoseala ceramică stabilizată de la PROLATPardoseală ceramică stabilizată este compusă dintr-un material obținut prin măcinarea produselor ceramice, complet arse, de calitate excelentă. În microciment se regăseste pământ teraic, puzzolană, nisip de cuarț, pudră ceramică și fragme..
0,00 RON
Ce este Mortarul pentru Piatră Colorată?Mortarul de piatră colorată este o soluție bioclimatică, formulată exclusiv din ingrediente naturale pentru a asigura durabilitate și prelucrabilitate excepțională. Este o alegere ideală pentru proiectele care pun accentul pe estetică și respirabilitate.Mortar..
0,00 RON
Vă mulțumim pentru interesul arătat față de Pardoseala noastră microciment de rășină cu pietriș LavaStone. În prezent, acest produs remarcabil nu mai este disponibil în stoc. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune și inovatoare soluții pentru spațiul dvs., așa că vă invităm să explorați alte alt..
0,00 RON
Ce este Tencuiala Colorată Kourasani si ce avantaje are?Descoperă frumusețea Tencuielii Colorate Kourasani, o marmură bioclimatică gata preparată, perfectă pentru proiectele tale de construcție. Cu o paletă bogată de nuanțe și o estetică superioară, această tencuială adaugă farmec spațiilor.Cu o dur..
0,00 RON
Din ce este facuta vopseaua tip microciment LavaPaint?Într-o lume in care produsele chimice si artificiale sunt tot mai dominante, LavaPiant iese în evidență prin compozitia sa naturala. LavaPaint este o vopsea complet naturala, bioclimatică și anorganică, o compozitie speciala a elementelor pamantu..
0,00 RON
Descoperiți noua generație în acoperiri decorative pentru suprafețe interioare și exterioare cu Lavacryl Granite Plaster, un microciment inovator cu o compoziție unică, ce combină cuarțul natural și emulsii acrilice modificate.Durabilitate:Lavacryl Granite Plaster nu este doar o tencuială obișnuită,..
0,00 RON
LavaPlaster este utilizat pentru acoperirea pardoselilor și pereților, în interior. Cu o grosime de până la 4 mm, oferă o estetică foarte ridicată, iar cele peste 150 de culori creează un rezultat ideal pentru spații speciale. Suprafața finală a LavaPlaster este netedă, fără fisuri și capilare. Apli..
0,00 RON
pret pe mp
LavaPlaster este utilizat pentru acoperirea pardoselilor și pereților, în interior. Cu o grosime de până la 4 mm, oferă o estetică foarte ridicată, iar cele peste 150 de culori creează un rezultat ideal pentru spații speciale. Suprafața finală a LavaPlaster este netedă, fără fisuri și capilare. Apli..
0,00 RON
pret pe mp
LavaPlaster este utilizat pentru acoperirea pardoselilor si scarilor. Cu o grosime de până la 4 mm, oferă o estetică foarte ridicată, iar cele peste 150 de culori creează un rezultat ideal pentru spații speciale. Suprafața finală a LavaPlaster este netedă, fără fisuri și capilare. Aplicarea peste La..
0,00 RON
pret pe mp
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Microcimentul oferit de PROLAT reprezintă un amestec inovator de agregate 100% naturale, conceput pentru a satisface nevoile tale în proiectele de construcție sau renovare. Indiferent dacă demarezi un proiect nou sau îmbunătățești o structură existentă, microcimentul se evidențiază prin stratul său subțire, comparativ cu cimentul sau gresia tradițională. Acest aspect îl face o opțiune ideală pentru diverse aplicații, de la spații exterioare la băi, deoarece se remarcă prin rezistența sa la razele UV și condițiile meteorologice.

Un avantaj semnificativ al microcimentului este impermeabilitatea sa, făcându-l potrivit pentru utilizarea în zone precum băile. Mai mult, posibilitatea aplicării peste o pardoseală existentă contribuie la reducerea timpului și costurilor asociate renovărilor. Performanța sa excelentă în ceea ce privește aderența și rezistența mecanică îl recomandă pentru proiecte variate, inclusiv pentru piscine și suprafețe de circulație intensă, cum ar fi străzi.

Tipuri de microciment pentru orice suprafață


Descoperă diversitatea tipurilor de microciment oferite de PROLAT din gama noastră, disponibile într-o paletă bogată de peste 100 de culori și o varietate larga de stiluri. Bestseller-ul nostru, LavaPlaster, cu un strat de doar 4 mm, poate transforma spațiul într-un mod surprinzător, indiferent dacă este vorba despre o pardoseală sau o baie. Dacă vizezi o soluție durabilă pentru zona din jurul piscinei, Quartz Mosaic oferă aderență sporită. Pentru construirea unei alei elegante în curte, LavaStone este o alegere inspirată, rezistentă și adaptată traficului auto.

Echipa noastră de experți stă la dispoziția ta pentru orice întrebare legată de microciment, fie prin intermediul adresei de email vanzari@premierdecor.ro, fie telefonic. Cu profesionalism și dedicare, suntem aici pentru a te ajuta să găsești soluția perfectă pentru proiectul tău sau afacerea ta.