PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Microciment pardoseli si piscine Quartz Mosaic exterior interior

Microciment pardoseli si piscine Quartz Mosaic exterior interior
Microciment pardoseli si piscine Quartz Mosaic exterior interior
0,00 RON

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

Galerie de prezentare aplicări
Mozaicul Quartz este aplicat pe pardoselile exterioare și interioare, pe piscinele exterioare, dar și pe diverse piese de mobilier.

Ce este microcimentul Quartz Mosaic

Quartz Mosaic produs de PROLAT este un model de pardoseală din cuarț natural fără rosturi. Este alcătuit din agregate de cuarț natural și rășini poliuretanice cu un conținut ridicat de solide special selectate, fără solvenți sau alți compuși organici volatili. Compoziția sa specială este compusă în proporție de 95% din materii prime regenerabile, contribuind astfel la sustenabilitate. Este antiderapant, nu se zgârie, are o rezistență mecanică și chimică excelentă și nu este afectat de condițiile meteorologice severe și la lumina soarelui. 

Unde poate fi aplicat microcimentul

Microcimentul poate fi aplicat pe aproape orice suprafață structurală, cum ar fi betonul, pardoseala de mortar, gresia, marmura, mozaicul vechi, placa de ciment sau gips-cartonul și nu este afectat de utilizarea agenților chimici și de curățare. Este ușor de prelucrat, oferind o suprafață uniformă cu un finisaj mineral, care își pastrează culorile în timp.

Mozaicul Quartz PROLAT poate fi amplasat pe suprafețe interioare si exterioare cum ar fi pardoselile, scări, mese de lucru, pereți, piscine sau diverse obiecte de mobilier. Este ideal pentru aplicarea în orice zonă cu utilizare și încărcare mare, cum ar fi case, birouri, restaurante, hoteluri, showroom-uri, magazine sau bănci.

Prezentare de aplicare a microcimentului Quartz Mosaic


Dacă v-am captat atenția ne puteți contacta pentru mai multe informații legate de produs sau aplicare. 


Nota:

Vă aducem la cunoștință că următoarele modele din colecția noastră de Microciment pardoseli și piscine Quartz Mosaic, atât pentru exterior cât și pentru interior, nu mai sunt disponibile în producție: QM10, QM15, QM20, QM21, QM65, QM73, QM49, QM05, QM57, QM31, și QM17. Această decizie a fost luată în dorința de a ne îmbunătăți și diversifica continuu oferta, aducându-vă cele mai inovatoare și eficiente soluții pentru amenajările dvs.


Suntem conștienți că această schimbare poate să vă afecteze planurile curente, iar pentru aceasta ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere. Vă invităm să descoperiți celelalte opțiuni disponibile în colecția noastră care pot corespunde și îmbogăți proiectele dvs. De asemenea, echipa noastră de specialiști este gata să vă asiste în alegerea celei mai bune alternative pentru nevoile dvs.

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
LavaPlaster este utilizat pentru acoperirea pardoselilor și pereților, în interior. Cu o grosime de până la 4 mm, oferă o estetică foarte ridicată, ia..
0,00 RON
pret pe mp
LavaPlaster este utilizat pentru acoperirea pardoselilor și pereților, în interior. Cu o grosime de până la 4 mm, oferă o estetică foarte ridicată, ia..
0,00 RON
pret pe mp
LavaPlaster este utilizat pentru acoperirea pardoselilor si scarilor. Cu o grosime de până la 4 mm, oferă o estetică foarte ridicată, iar cele peste 1..
0,00 RON
pret pe mp
Ce este microcimentul Lavamosaic?Microcimentul este un amestec de agregate fine de cuarț și ingrediente cu o bază similară cimentului, ce conține și r..
0,00 RON
Descoperiți noua generație în acoperiri decorative pentru suprafețe interioare și exterioare cu Lavacryl Granite Plaster, un microciment inovator cu o..
0,00 RON
Vă mulțumim pentru interesul arătat față de Pardoseala noastră microciment de rășină cu pietriș LavaStone. În prezent, acest produs remarcabil nu mai ..
0,00 RON
Ce compoziție are pardoseala ceramică stabilizată de la PROLATPardoseală ceramică stabilizată este compusă dintr-un material obținut prin măcinarea pr..
0,00 RON
Din ce este facuta vopseaua tip microciment LavaPaint?Într-o lume in care produsele chimice si artificiale sunt tot mai dominante, LavaPiant iese în e..
0,00 RON
Ce este Mortarul pentru Piatră Colorată?Mortarul de piatră colorată este o soluție bioclimatică, formulată exclusiv din ingrediente naturale pentru a ..
0,00 RON
Ce este Tencuiala Colorată Kourasani si ce avantaje are?Descoperă frumusețea Tencuielii Colorate Kourasani, o marmură bioclimatică gata preparată, per..
0,00 RON
Te-ai întrebat vreodată cum poți realiza lucrări noi sau de renovare fără a utiliza beton nou pe podea? Ți s-a întâmplat să ai nevoie de un material i..
0,00 RON

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro