PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Sistem decorativ microciment Lavaplaster

Sistem decorativ microciment Lavaplaster
Sistem decorativ microciment Lavaplaster
0,00 RON

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

Galerie de aplicare
Vezi cum arată produsul finit pe diferite suprafețe
Stiluri
Puteți alege din mai multe stiluri pentru aspectul final al microcimentului LavaPlaster, transformându-l într-un element atractiv pentru designul dorit.

Video aplicare microciment pe perete

Video aplicare microciment pe pardoseala


Te-ai întrebat vreodată cum poți realiza lucrări noi sau de renovare fără a utiliza beton nou pe podea? Ți s-a întâmplat să ai nevoie de un material impermeabil fără rosturi pentru suprafețele verticale, aplicabil atât pe pereți de mortar, cât și pe plăci de gips-carton? Cum gestionezi situațiile în care îndepărtarea plăcilor existente este fie imposibilă, fie prea costisitoare în timpul renovării?


Ei bine, răspunsul este LavaPlaster!


CE ESTE SISTEMUL DECORATIV TIP MICROCIMENT LAVAPLASTER

LavaPlaster este o soluție excepțional de durabilă și impermeabilă, garantând o suprafață netedă, fără fisuri sau crăpături. Acest lucru îl face ideal pentru reînnoirea pardoselilor sau pereților existenți, transformându-i în suprafețe monolitice colorate și impermeabile, cu o grosime maximă de 3-4 mm.  Absența rosturilor în aplicațiile sale contribuie la crearea unei suprafețe continue estetice și funcționale. Mai mult, acoperirea cu un lac special oferă o protecție completă împotriva poluanților și a uleiurilor, asigurând durabilitate pe termen lung. 


Microcimentul impermeabil LavaPlaster gata de utilizare este o pulbere ultrafină pe bază de ciment, conținând nisip de cuarț și ciment danez Aalborg cu alcalinitate foarte scăzută. Ranforsat cu fibre și materiale pozzolanice naturale, LavaPlaster oferă o aderență excelentă și o rezistență mecanică ridicată. Este potrivit pentru acoperirea sistemelor de încălzire prin pardoseală, oferind o soluție completă și eficientă pentru proiectele tale de renovare.


DOMENII DE APLICARE

LavaPlaster se adaptează cu ușurință într-o varietate de spații și suprafețe, oferind flexibilitate în proiectele tale de design interior. Poate fi aplicat cu succes pe: 

-pereți

-podele și pardoseli

-scări;

-blaturi; 

-paturi construite; 

-băi

-șeminee și multe altele.

 

Versatilitatea sa permite utilizarea în diverse medii, microcimentul putând fi aplicat peste gresie și faianță. Cu o gamă variată de peste 100 de nuanțe, LavaPlaster oferă opțiuni încântătoare pentru a aduce culoare în fiecare colț.


CUM SE ÎNTREȚINE

Cu LavaPlaster, te bucuri nu doar de frumusețe, ci și de o funcționalitate excelentă, fără necesitatea unei întrețineri speciale, doar o curățare standard cu detergenți obișnuiți de uz casnic.


Dacă ai un proiect și LavaPlaster este soluția potrivită pentru tine nu ezita să ne contactezi.


Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
LavaPlaster este utilizat pentru acoperirea pardoselilor și pereților, în interior. Cu o grosime de până la 4 mm, oferă o estetică foarte ridicată, ia..
0,00 RON
pret pe mp
LavaPlaster este utilizat pentru acoperirea pardoselilor și pereților, în interior. Cu o grosime de până la 4 mm, oferă o estetică foarte ridicată, ia..
0,00 RON
pret pe mp
LavaPlaster este utilizat pentru acoperirea pardoselilor si scarilor. Cu o grosime de până la 4 mm, oferă o estetică foarte ridicată, iar cele peste 1..
0,00 RON
pret pe mp
Ce este microcimentul Lavamosaic?Microcimentul este un amestec de agregate fine de cuarț și ingrediente cu o bază similară cimentului, ce conține și r..
0,00 RON
Ce este microcimentul Quartz MosaicQuartz Mosaic produs de PROLAT este un model de pardoseală din cuarț natural fără rosturi. Este alcătuit din agrega..
0,00 RON
Descoperiți noua generație în acoperiri decorative pentru suprafețe interioare și exterioare cu Lavacryl Granite Plaster, un microciment inovator cu o..
0,00 RON
Vă mulțumim pentru interesul arătat față de Pardoseala noastră microciment de rășină cu pietriș LavaStone. În prezent, acest produs remarcabil nu mai ..
0,00 RON
Ce compoziție are pardoseala ceramică stabilizată de la PROLATPardoseală ceramică stabilizată este compusă dintr-un material obținut prin măcinarea pr..
0,00 RON
Din ce este facuta vopseaua tip microciment LavaPaint?Într-o lume in care produsele chimice si artificiale sunt tot mai dominante, LavaPiant iese în e..
0,00 RON
Ce este Mortarul pentru Piatră Colorată?Mortarul de piatră colorată este o soluție bioclimatică, formulată exclusiv din ingrediente naturale pentru a ..
0,00 RON
Ce este Tencuiala Colorată Kourasani si ce avantaje are?Descoperă frumusețea Tencuielii Colorate Kourasani, o marmură bioclimatică gata preparată, per..
0,00 RON

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro