Popularitatea pereților verzi artificiali a crescut vertiginos în ultima perioada, deoarece reproduce extrem de realist aspectul de grădina verticală. Este o soluție ideală de deocor pentru terase, showrum-uri, săli de evenimente, cluburi dar și magazine sau birouri.


Datorită faptului că că sunt fabricați din materiale de caliate, pereții din verdeață artificială sunt foarte durabili și rezistenți la deteriorare, ceea ce oferă un avantaj față de pereții din verdeață naturală. Cu o gama largă de alegeri pentru frunze și culori, fiecare persoană își poate alege design-ul preferat și poate să tranforme un spațiu obișnuit într-unul vibrant și captivant. Indiferent dacă sunt în interior sau în exterior, razele UV, decolorarea și contiile meteorologice variabile nu reprezintă o problema. Pereții vii falși își păstrează frumusețea și structura timp de ani de zile.


Unul dintre beneficiile principale este faptul că imită perfect plantele naturale, fiind realizați cu deosebită atenție la detalii. Deși pereții din verdeață artificială au un aspect autentic, ei oferă o alternativă prietenoasă pentru persoanele cu alergii la polen. Fiind hipoalergenici, oricine se poate bucura de frumusețea lor, fără că acest lucru să provoace disconfort sau sănătatea să fie pusă în pericol. 


Un avantaj mai puțin cunoscut îl reprezintă proprietățile acustice. Materialele utilizate absorb sunetul, ajutând la reducerea nivelului de zgomot. Această caracteristică este utilă în spațiile zgomotoase, dar și in birourile cu un plan deschis, oferind mai multă intimitate.

Un exemplu de produs de acest tip puteți să vedeți aici.


Odată ce peretele de verdeață artificială este instalat, el nu necesită udare, fertilizare, tăiere sau tratare. Este un plus apreciat de către persoanele ocupate sau cele care nu doresc să se ocupe de îngrijirea plantelor. Timpul economisit permite concentrarea asupra aspectelor importante ale vieții personale sau muncii.


Unele medii, precum încăperile fără ferestre sau cele care dispun de lumina naturală limitată, pot reprezenta o provocare pentru creșterea plantelor reale. Pereții artificiali în schimb pot fi instalați oriunde, indiferent de condițiile de ilumnare, temperatura sau de ventialtie.


După montare, datorită faptului că nevoia de întreținere și îngrijire este minimă, costurile pentru întreținere sunt virtual 0. Indiferent de dimensiunea aleasă, consistentă modelelor și costurile panourilor verzi le face o alegere extrem de atractivă.

Dacă considerați că pereții din verdeață artificială reprezintă soluția perfectă de decor pentru dumneavoastră, va invităm să explorați gama noastră de produse Premier Decor și sigur o să găsiți alegerea potirivita.