Adauga-ti propriul stil si priveste interiorul tau altfel cu ajutorul creatiilor Mardom Decor. Indiferent daca alegeti modelel noastre de cornisa , plinte, chenare,  scafe pentru iluminat indirect sau alte elemente decorative, puteti fi sigur ca, calitatea si usurinta in utilizare  sunt garantate. Toate produsele noastre sunt fabricate din polimeri de inalta calitate. Acesta ofera multe avantaje in comparatie cu  alte materiale precum ipsosul, lemnul sau MDF-ul.


Vopsibil Imediat


Toate produsele Mardom au un strat de grund alb aplicat. Nu este necesara slefuirea sau tratarea prealabila a suprafetei. Se pot vopsi imediat, economisind timp si bani.

Colectiile noastre ofera trei tipuri de materiale. Toate acestea pot fi vopsite imediat.


Usor de instalat


Deoarece produsele noastre sunt confectionate din materiale  inovatoare, sunt usoare, puternice si durabile; astfel sunt usor de instalat.

Colectia Completa Mardom Decor ofera o solutie potrivita pentru orice locatie si orice buget. Interior sau exterior,  umed sau uscat.  

Produsele noastre sunt folosite de fanaticii DIY  dar si de profesionistii in domeniu  de peste  patruzeci de ani.


Ideal pentru renovari



Plictisit de vechile plinte din casa ta ? Sunt deteriorate sau  dificil de indepartat?  Plintele Mardom Decor ofera solutia perfecta. Acopera pur si simplu

plintele  existente economisind mult timp si nervi. 


Finisaj profesional



Te enerveaza imperfectiunile sau imbinarile vizibile?  Profilele Mardom Decor se chituiesc pentru un finisaj perfect. 


Linii Curbe


Oferim de asemenea finisajul perfect pentru aplicatii curbate sau indoite.  Descopera gama noastra de profile flexibile MARDOM FLEX.


Elemente decorative

 


Multe case mai vechi  sunt decorate cu cornise stil baroc, rozete, arcade si stalpi.  Renovarea acestor tipuri de elemente  decorative necesita mana unui profesionist  si este extrem de scump.

Elementele noastre din polimer ofera o alternativa demna. Sunt usoare, rezistente, usor de instalat si confera interiorului tau acelasi aspect autentic.


Rezistente la apa


Profilele noastre din polimer rigid sunt perfecte pentru camerele umede sau pentru exterior.  Vopsiti-le doar cu vopsea rezistenta la apa si folositi lipiciul nostru MARDOM MAX ADHESIVE si acestea pot face fata la orice tip de umiditate.

Puteti chiar sa le montati in cabinele de dus  fara nici o problema. Spre deosebire de plintele de lemn sau de mdf, acestea nu absorb  apa si isi vor pastra mereu forma, culoarea, fermitatea si frumusetea.


Rezistente la socuri



Profilele decorative din polImer rigid de la Mardom Decor sunt foarte rezistente la socuri. Plintele, Braurile si  Chenarele decorative sunt rezistente la lovituri si au o rezistenta in timp foarte mare.