PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Panouri din lemn

Panoul Axen este o piesă compusă din elemente dreptunghiulare cioplite, care provaca un efect tridimensional captivant. Panoul se integrează în orice ambient, fiind potrivit atât pentru spații dominante de alb, cât și pentru cele în care predomină culorile îndrăznețe.Datorită versatilității, Axen po..
163,51 RON
pret pe cutie
Panoul din lemn Axen este compus din elemente dreptunghiulare cioplite. Designul ingenios, oferea un model tridimensional intrigant. Axen poate fi montat atât pe orizontală, cât și pe verticală, imprimând un stil sofisticat. Formă geometrică conferă un model avangardist în interiorul în care es..
163,51 RON
pret pe cutie
Cube este un panou pătrat impresionant realizat din lemn natural, cu un aranjament ingenios de pătrate mai mici, fiecare având înălțimi diferite. Acest model geometric oferă un aspect elegant, cucerind prin frumusețea sa inedită.Combinând lemnul natural cu un design geometric ingenios, acest produs ..
129,47 RON
pret pe cutie
Panourile din lemn Cube 2 reprezintă o alegere excelentă pentru placarea peretilor interiori, aducând un element distinctiv în orice spațiu. Aceste plăci sunt confecționate din lemn brut, având un design ingenios ce îmbină modele de pătrate și dreptunghiuri, conferind un aspect vizual plin de person..
129,47 RON
pret pe cutie
Pure este un panou inspirat de stilul minimalist scandinav, reușind să îmbine armonios lemnul cu culorile subtile. Fiecare aspect al acestui produs reflectă simplitatea și eleganța caracteristică, aducând o notă de rafinament și naturalețe în orice spațiu.Fiecare panou din colecția Pure este deosebi..
153,95 RON
pret pe cutie
Panourile Quadro din seria Wood Collection reprezintă o minunată expresie a frumuseții naturii sub forma unui armonios aranjament de pătrate mici cu structură neregulată din lemn cioplit. Această colecție aduce un sentiment autentic al naturii în spațiul interior, creând un decor fascinant.Caracteru..
167,97 RON
pret pe cutie
Quadro Mini este o minunată variantă mai delicată a celebrului panou Quadro, fiind formată din pătrate mai mici și fiind disponibilă în nuanțe mai închise. Cu toate că este mai subțire, această versiune păstrează în mod fidel structura originală a panoului, cu un model de lemn cioplit.Nuanțele mai î..
167,97 RON
pret pe cutie
Quadro Mini reprezintă o versiune delicată a panourilor Quadro, încântându-ne cu o compoziție alcătuită din pătrate mai mici, ce dau o eleganță subtilă. Păstrând structura sa originală din lemn cioplit, acest model ingenios se dovedește a fi o soluție perfectă pentru cei care doresc să aducă o notă ..
167,97 RON
pret pe cutie
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)