PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Piatra decorativa

Plăcile de piatră decorativă Palermo 1 aduc o notă distinctivă de rafinament. Aceste plăci amintesc de străzile însorite din Sicilia.Datorită culorii albe ele iluminează orice spațiu în care sunt integrate.Realizate din beton, aceste plăci nu sunt doar estetice, ci și durabile. Sunt rezistente la te..
83,22 RON
pret pe cutie
Plăcile AMSTERDAM aduc o structură clară și o eleganță remarcabilă în designul fațadelor și al spațiilor interioare. Această piatră decorativă imită cu măiestrie aspectul unei pietre cioplite manual, conferind un aer autentic și sofisticat oricărui proiect.Datorită detaliilor sale fine și al aspectu..
76,93 RON
pret pe cutie
Plăcile AMSTERDAM aduc o structură clară și o eleganță remarcabilă în designul fațadelor și al spațiilor interioare. Această piatră decorativă imită cu măiestrie aspectul unei pietre cioplite manual, conferind un aer autentic și sofisticat oricărui proiect.Acest element este colțarul pentru placă de..
79,08 RON
pret pe set
Structura definta a plăcilor Amsterdam imită în mod excepțional piatră cioplită manual, completând astfel fațada. Piatră decorativă poate fi pusă cu sau fără mortar, în ambele cazuri rezultatul fiind un design frumos. Modelul Amsterdam 2 are o nuanță plăcută de gri. Plăcile pot fi montate atât la in..
76,93 RON
pret pe cutie
Plăcile AMSTERDAM aduc o structură clară și o eleganță remarcabilă în designul fațadelor și al spațiilor interioare. Această piatră decorativă imită cu măiestrie aspectul unei pietre cioplite manual, conferind un aer autentic și sofisticat oricărui proiect.Acest element este colțarul pentru placă de..
79,08 RON
pret pe set
Placa Barbados imita piatra spartă și este făcută din gips. Modelul Barbados 1 are culoare albă, și este un element de decor ideal în dormitoare, holuri și chiar spații comerciale. Plăcile sunt rezistente la incediu, iar materialul superior din care sunt produse asigura o durabilitate de lungă durat..
52,80 RON
pret pe cutie
Placa de ipsos "Cairo" este o bijuterie decorativă pentru orice interior modern. Cu o structură unică, ce imită cu fidelitate aspectul pietrei, care atrage privirile și oferă spațiului un aer sofisticat și elegant.Cu o culoare neutră, piatra decorativă Cairo se integrează perfect în orice decor, fii..
57,20 RON
pret pe cutie
Colțarul placii de ipsos "Cairo" este o piesă esențială pentru a completa decorul unui interior modern, în special pentru stilurile minimaliste. Culoarea neutra adăuga un aer sofisticat și subtil.Cu o imitație fidelă a pietrei coltarul pietrei decorative aduce în încăpere senzația autentică a pietre..
57,19 RON
pret pe set
Plăcile California sunt o veritabilă capodoperă a designului interior și exterior, aducând în spații o structură neobișnuită și culori unice ce imită cu măiestrie aspectul unei pietre ciobite cu finisaj deosebit. Piatra decorativă California adaugă profunzime și caracter spațiului în care sunt ..
79,08 RON
pret pe cutie
Colțarul este dedicat utilizării cu placa de piatră decorativă California 1, având același model și culoare. Modelele din gama California au un aspect distinct de piatră cioplită care aduce un plus de design, la interior cât și la exterior.Instrucțiuni pentru montarea plăcilor de piatră decorativă p..
74,75 RON
pret pe cutie
Piatra decorativă California gri impresionează prin structura sa neobișnuită, reușind să imite cu realism piatra cioplită. Acest material versatil poate fi integrat cu succes în designul interioarelor, cât și al exterioarelor. Datorită capacității sale de a se potrivi armonios California gri se..
79,08 RON
pret pe cutie
Colțarul este folosit împreună cu placa de piatră decorativă California 2, având același model și culoare. Seria California are aspect de piatră cioplită fiind un element decorativ ideal pentru interior și exterior. Instrucțiuni pentru montarea plăcilor de piatră decorativă puteți să găsiți&nbs..
74,75 RON
pret pe cutie
Modelul maro din seria de piatră decorativă California emană un farmec aparte, oferind un aspect natural și rustic. Cu un finisaj meticulos, această piatră decorativă reușește să imite cu fidelitate structura pietrei ciobite. Plăcile păstrează caracteristicile specifice ale unei pietre autentic..
79,08 RON
pret pe cutie
Creeat cu pentru a fi utilizat cu placă de piatră decorativă California 3, colțarul completează designul într-un stil rustic și elegant. Instrucțiuni pentru montarea plăcilor de piatră decorativă puteți să găsiți AICI.Dimensiuni:Lungime: 360 mm (fațada 1), 117 mm (fațada 2)Înălțime: 150 mm..
74,75 RON
pret pe cutie
Piatra decorativă Colorado este o alegere inspirată pentru a accentua punctele reprezentative ale oricărei încăperi, captând atenția prin forma și designul său. Placa decorativă reușește să imite cu precizie și exactitate aspectul unei pietre ciobite.Forma convexă a plăcilor de piatră conferă un asp..
74,75 RON
pret pe cutie
Colțarul este completarea panoului de piatră decorativă Colorado. Această se evidențiază prin formă să convexă și structura sa asemănătoare cu piatra ciobită, aranjată cu o precizie uluitoare. Fie că este utilizată pentru a decora un perete în living, dormitor sau chiar o bucătărie, piatra deco..
72,86 RON
pret pe cutie
Piatra decorativă CRETA este o alegere inspirata pentru oricine dorește să aducă o notă de eleganță în interioarele moderne. Această piatră decorativă este creată cu o atenție deosebită asupra detaliilor, imitand cu strictețe forma de fragmente ciobite manual ale pietrei de nisip.Cu un aspect foarte..
75,54 RON
pret pe cutie
Acest Coltar se utilizeaza impreuna cu placa din piatra decorativa Creta. Instrucțiuni pentru montarea plăcilor de piatră decorativă puteți să găsiți AICI.Dimensiuni:Lungime: 250-368 mm (fațada 1), 112-226 mm (fațada 2)Înălțime: 200 mmGrosime: 12-27 mmNotă: Cutia conține 10 bucăți ( supraf..
83,22 RON
pret pe cutie
Piatra decorativa Sierra 3 este o placa de culoare gri grafit cu maro. Ea imita cu fidelitate aspectul pietrei naturale. Plăcile sunt realizate din beton, ceea ce le face potrivite și pentru uz exterior. Sierra, pe lângă designul deosebit, se caracterizează printr-o rezistență ridicată la deteriorăr..
85,20 RON
pret pe cutie
Piatra decorativă Grenada îmbină armonios farmecul pietrei naturale cu inspirația desprinsă din idilicele peisaje andaluze, cucerind prin caracteristicile sale unice. Cu o aură fermecătoare și misterioasă, această piatră evocă atmosfera magică a sudului Spaniei.Cu o structură excepțională și o ..
63,59 RON
pret pe cutie
Colțarul de piatră decorativă Grenada 1 de culoare maro cu nuanțe de gri este dedicat utilizării alături de placa decorativă Grenada 1 pentru completarea designurilor atât interioare cât și exterioare. Instrucțiuni pentru montarea plăcilor de piatră decorativă puteți să găsiți AICI.Dimensiuni:L..
65,23 RON
pret pe cutie
Piatra decorativa Grenada oferă posibilități nelimitate de amenajare, fiind un material versatil și rafinat, care se integrează cu ușurință în orice concept de design interior sau exterior. Cu fiecare detaliu sculptat în pietrele sale, acest produs aduce un strop de originalitate și autenticitate în..
63,59 RON
pret pe cutie
Colțarul de piatră decorativă Grenada 2 de culoare gri deschis este dedicat utilizării alături de placa decorativă Grenada 2 pentru completarea designurilor atât interioare cât și exterioare. Instrucțiuni pentru montarea plăcilor de piatră decorativă puteți să găsiți AICI.Dimensiuni:Lungime: 32..
65,23 RON
pret pe cutie
Piatra decorativă Grenada evocă atmosfera magică a sudului Spaniei. Cu fiecare detaliu sculptat în pietrele sale, acest produs aduce un strop de originalitate și autenticitate în fiecare spațiu, devenind un punct focal al încăperii.Modelul Granada 4 are o culoare gri cu nuante maro, oferind un ..
63,59 RON
pret pe cutie
Afişare 1 - 24 din 35 (2 pagini)