PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Plinte decorative

Plinta minimalista cu profil rotunjitPlinta decorativa alba MD004 impresioneaza prin design-ul minimalist, avand o margine superioara discret rotunjita. Aceasta aduce un element subtil de eleganta oricarui spatiu, oferind totodata functionalitate si protectie de inalta calitate impotriva deteriorari..
42,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD094 este un exemplu remarcabil de eleganță și funcționalitate, perfectă pentru orice tip de interior. Această plintă nu doar că este rezistentă la deteriorările mecanice datorită tehnologiei ScratchShield, dar este și impermeabilă, ceea ce o face ideală pentru băi sau bucătării. Profil..
88,00 RON
pret pe bucata
Un accesoriu de foarte bun gust, modern, chiar între podea și perete. Tehnologia inovatoare ScratchShield face ca plinta să fie foarte rezistentă la zgârieturi. Plinta vă permite să ascundeți cablurile și firele - are ceva spațiu în partea din spate. Produsul este fabricat în întregime în Polonia.Di..
42,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD013 este exemplul perfect de eleganță minimalistă și funcționalitate avansată. Fabricată din PolyForce, un polimer rigid extrem de durabil și ușor, această plintă rezistă la umiditate și raze UV, prevenind îngălbenirea când este expusă la lumina intensă. Tehnologia ScratchShield întărește s..
78,88 RON
pret pe bucata
Plinta MD235 este exemplul perfect de funcționalitate și estetică minimalistă. Profilul său ușor rotunjit și dimensiunile reduse o fac ideală pentru a acoperi spațiile de dilatare dintre placile de podea, conferind un aspect finisat și curat oricărui interior. Fabricată din PolyForce, un material po..
33,00 RON
pret pe bucata
O plintă durabilă, foarte decorativă, cu un finisaj foarte distinctiv. Tehnologia inovatoare ScratchShield face ca plinta să fie foarte rezistentă la zgârieturi. Plinta vă permite să ascundeți cablurile și firele - are ceva spațiu în partea din spate. Produsul este 100% rezistent la apă.Dimensiuni20..
105,88 RON
pret pe bucata
Polimer rigidDimensiuni200 x 7 x 1,6 cm..
61,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD355 combină estetica modernă cu funcționalitatea superioară, fiind ideală pentru completarea oricărui spațiu interior. Profilul simplu cu margini rotunjite este realizat din materialul inovativ PolyForce, îmbogățit cu tehnologia ScratchShield, ceea ce îi conferă o durabilitate excepțională ..
102,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD363 este un profil original, finisat cu un decor caracteristic. Realizată în tehnologia ScratchShield, se caracterizează printr-o durabilitate excepțională și rezistență la deteriorări mecanice. 200 x 10,6 x 2,3 [cm]Tehnologia ScratchShield®.rezistent la apăProdus fabricat în Polonia..
103,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD014 este un model clasic și elegant, perfect pentru orice tip de cameră, de la livinguri moderne la bucătării și băi. Fabricată din polimer dur PolyForce, această plintă asigură o durabilitate excepțională și este rezistentă la apă și radiații UV, menținându-și aspectul impecabil în timp. C..
75,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD011 este un profil versatil cu un design simplu, ideal pentru a adăuga un accent delicat în orice interior fără a domina decorul. Fabricată din PolyForce, un polimer rigid de înaltă calitate, această plintă rezistă la umiditate și la îngălbenirea cauzată de lumina solară. Suprafața plintei ..
36,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD017 este concepută pentru interioarele contemporane, oferind un profil rotunjit care adaugă o notă de eleganță și rafinament. Realizată din polimer rigid PolyForce, această plintă modernă este extrem de durabilă și rezistentă la condiții de umiditate ridicată și radiații UV intense. Profilu..
59,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD018 este un exemplu perfect de eleganță clasică combinată cu funcționalitate modernă. Cu un design minimalist și o frezare decorativă subtilă, acest profil lat este ideal pentru camuflarea golurilor de dilatare și a cablurilor inestetice. Fabricată din plastic PolyForce de înaltă calitate, ..
81,88 RON
pret pe bucata
Plinta MD236 combină eleganța modernă cu funcționalitatea avansată, ideală pentru orice interior contemporan. Cu marginile subtil rotunjite, acest profil este realizat din materialul inovator PolyForce, dotat cu tehnologia ScratchShield, care îi conferă o rezistență superioară la deteriorările mecan..
83,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD354 redefinește designul interior prin profilul său minimalist înalt, completat de o frezare distinctă la mijloc. Fabricată din materialul de înaltă calitate PolyForce și consolidată cu tehnologia ScratchShield, aceasta plintă asigură o durabilitate și rezistență remarcabile în fața factori..
88,88 RON
pret pe bucata
Plinta MD027 este un exemplu rafinat de design minimalist, perfect pentru a înfrumuseța orice interior, fie că este montată în dormitoare, birouri sau zone de tranzit. Profilul său elegant cu o singură frezare subtilă și culoarea albă mată completează perfect diferite stiluri de decor, de la clasic ..
55,00 RON
pret pe bucata
O plintă unică din colecția exclusivistă PAPER. Este confecționată dintr-un material durabil, rezistent la zgârieturi și impermeabil. Poate fi un finisaj perfect pentru un spațiu modern și elegant. Poate fi folosită în încăperi cu un nivel ridicat de umiditate. Plinta vă permite să ascundeți cabluri..
158,88 RON
pret pe bucata
Plinta MD005, realizată din duropolimer de înaltă calitate, oferă o soluție elegantă și practică pentru mascarea plintelor existente fără a le îndepărta. Materialul rezistent permite plintei să se adapteze perfect în orice spațiu, rezistând la umiditate și raze UV. Această plintă albă mată poate fi ..
92,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD360 este o plintă clasică, finisată cu un element decorativ subtil. Profilul a fost realizat din material PolyForce de înaltă calitate, rezistent la factorii externi negativi, cu utilizarea tehnologiei ScratchShield. 200 x 13,7 x 1,8 [cm]Tehnologia ScratchShield®.rezistent la apăProdus..
139,00 RON
pret pe bucata
O plinta extraordinara, de formă convexă. Este concepută pentru persoanele care caută cea mai înaltă calitate, dar care, în același timp, nu vor să renunțe la unicitate. Plinta este fabricată din Polimer rigid foarte rezistent. Produsul poate fi utilizat în spații cu un nivel ridicat de umiditate.Di..
105,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD095 este un profil decorativ deosebit, ideal pentru a accentua interioarele în stil glamour. Realizată din PolyForce, un polimer dur imbogățit cu tehnologia ScratchShield, aceasta plintă oferă o rezistență excepțională împotriva deteriorărilor mecanice, luminii solare și apei. Datorită aces..
107,00 RON
pret pe bucata
Plinta MD356, cu înălțimea impresionantă de peste 10 cm, este un profil de înaltă calitate care aduce eleganță și funcționalitate oricărui spațiu. Profilul simplu, finisat cu o canelură distinctivă sub marginea superioară, oferă un aspect modern și sofisticat. Fabricată din PolyForce, un polimer rig..
83,00 RON
pret pe bucata
O plintă extraordinară din colecția ONE. Deși designul este destul de puțin evident, plinta se potrivește literalmente oricărui interior. Produsul este fabricat din materiale de înaltă calitate, durabile. Plinta vă permite să ascundeți cablurile și firele - are ceva spațiu în partea din spate.Dimens..
93,00 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 24 din 42 (2 pagini)

Plintele decorative, adesea considerate detalii minore, exercită o influență semnificativă asupra aspectului și atmosferei interioare. În ciuda rolului aparent modest, aceste elemente de amenajare îmbină funcționalitatea sporită cu un estetic plăcut. Funcția principală a plintelor este acoperirea spațiilor inestetice de pe podea care apar în urma instalării pardoselilor. Ele nu doar ascund imperfecțiunile asamblării, ci oferă și o protecție eficientă împotriva murdăriei și umidității, prevenind umflarea pardoselilor în timp.

Modele plinte decorative

Profilele Mardom Decor sunt fabricate din polimer de înaltă calitate, dens și rezistent, fiind cele mai dure plinte disponibile pe piață. Această durabilitate sporită contribuie la longevitatea și performanța acestor elemente de decor. Plinta decorativa nu se rezumă doar la un aspect perfect. Gama noastră include modele bine concepute, adaptabile cu ușurință la înălțimea camerei. Disponibile în variantele de înălțime de până la 8 cm pentru încăperi mici, 8-10 cm pentru interioare standard și peste 10 cm pentru a evidenția spațiile mai ample, acestea se integrează armonios în diverse medii.

Plintele albe sunt rezistente la umiditate și radiații UV, fiind potrivite pentru spații expuse constant apei și luminii solare puternice, precum băi, bucătării sau spații comerciale. Ele se asortează bine cu diverse materiale, oferind o tranziție estetică între diferitele texturi.

Flexibilitatea oferită de plinta Flex Mardom Decor este ideală pentru suprafețe neuniforme sau pereți rotunjiți, asigurând o adaptare perfectă la suprafața de lipire. Aceste plinte, la fel ca celelalte din gamă, pot fi vopsite în orice culoare.

Fie că sunt utilizate ca mască estetică pentru mobilier, element de finisare pentru peretele cu riflaje sau pentru ascunderea cablurilor electrice, plintele decorative Mardom Decor sunt o alegere durabilă și estetică de amenajare interioară.