PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Panouri tapitate

Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram bej dreapta R21R 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aranjam..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram bej dreapta R21R 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de cati..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram bej stanga R21L 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aranjame..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram bej stanga R21L 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de catif..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram galben dreapta R41R 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aran..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram galben dreapta R41R 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de c..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram galben stanga R41L 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aranj..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram galben stanga R41L 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de ca..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram gri dreapta R91R 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aranjam..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram gri dreapta R95R 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aranjam..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram gri dreapta R95R 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de cati..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram gri drepta R91R 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de catif..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram gri stanga R91L 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aranjame..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram gri stanga R91L 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de catif..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram gri stanga R95L 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aranjame..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram gri stanga R95L 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de catif..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram negru dreapta R100R 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aran..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram negru dreapta R100R 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de c..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram negru stanga R100L 30x15Premier Decor ABIES este cea mai spectaculoasă versiune a panourilor tapițate. Formele unice și paleta de culori îndrăzneață, sezonieră, este o propunere nu numai pentru designerii de interior, ci și pentru pasionații de aranjament..
55,02 RON
pret pe bucata
Panou tapitat ABIES herringbone-Paralelogram negru stanga R100L 30x30Premier Decor ABIES transformă un interior aparent obișnuit într-un spațiu luxos și sofisticat. Aceasta este o soluție de care cunoscătorii de stil, artă și design interior se vor îndrăgosti.Colecția R oferă țesături delicate de ca..
63,59 RON
pret pe bucata
Panou tapitat gama ABIES model triunghi bej dreapta R 21 R 30cm x 15 cm, set format din 2 bucati.Cu ajutorul panourilor Premier Decor din gama ABIES puteti crea o compoziție uimitoare, chiar și atunci când alegeți o singură culoare! Varietatea elementelor vă permite să aranjați multe modele geometri..
75,54 RON
pret pe set
Panou tapitat gama ABIES model triunghi bej stanga R 21 L 30cm x 15 cm, set format din 2 bucati.Cu ajutorul panourilor Premier Decor din gama ABIES puteti crea o compoziție uimitoare, chiar și atunci când alegeți o singură culoare! Varietatea elementelor vă permite să aranjați multe modele geometric..
75,54 RON
pret pe set
Panou tapitat gama ABIES model triunghi galben dreapta R 41 R 30cm x 15 cm, set format din 2 bucati.Cu ajutorul panourilor Premier Decor din gama ABIES puteti crea o compoziție uimitoare, chiar și atunci când alegeți o singură culoare! Varietatea elementelor vă permite să aranjați multe modele geome..
75,54 RON
pret pe set
Panou tapitat gama ABIES model triunghi galben stanga R 41 L 30cm x 15 cm, set format din 2 bucati.Cu ajutorul panourilor Premier Decor din gama ABIES puteti crea o compoziție uimitoare, chiar și atunci când alegeți o singură culoare! Varietatea elementelor vă permite să aranjați multe modele geomet..
75,54 RON
pret pe set
Afişare 1 - 24 din 115 (5 pagini)