PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Panouri acustice decorative

Alege modernitatea panoului acustic decorativ în formă de piramidă triunghiulară din fetru! Cu dimensiuni compacte de 300x300x300 mm, acest panou adaugă un element distinctiv și contemporan oricărui spațiu interior. Forma sa geometrică atrăgătoare și finisajul impecabil în fetru conferă un aspect so..
44,79 RON
pret pe bucata
Un element decorativ geometric și funcțional pentru spațiul tău:Panoul acustic decorativ patrat "Lego" fetru 150x150 mm nu este doar o simplă decorațiune pentru perete, ci o soluție ingenioasă care combină estetica modernă cu performanță acustică excelentă. Inspirat de designul clasic LEGO, acest pa..
32,85 RON
pret pe bucata
Panou acustic "Lego": Un puzzle de culori și liniște pentru spațiul tău!Vrei să transformi pereții tăi într-o operă de artă acustică? Panoul nostru "Lego" din fetru e piesa lipsă din puzzle! Nu este doar un element decorativ modern și original, dar te ajută și să te bucuri de liniște și o atmosferă ..
52,26 RON
pret pe bucata
Panoul acustic decorativ dreptunghiular "Lego" din fetru, cu dimensiuni de 300x150 mm, este soluția ideală pentru transformarea spațiului. Inspirat de designul clasic al pieselor LEGO, acest panou aduce în prim-plan o combinație captivantă de forme geometrice și culori vibrante, oferind un aspect en..
44,79 RON
pret pe bucata
Panoul acustic decorativ dreptunghiular "Lego" din fetru, cu dimensiuni generoase de 600x150 mm, este soluția ideală pentru a adăuga o notă distinctivă și o atmosferă mai liniștită spațiului tău. Inspirat de designul clasic al pieselor LEGO, acest panou aduce un element de joacă și energie în orice ..
52,26 RON
pret pe bucata
Descoperă magia transformării cu panoul acustic decorativ "Lego" din fetru!De la banal la extraordinar:Transformă-ți pereții goi într-o capodoperă a designului modern cu panoul acustic decorativ dreptunghi "Lego" 600x300 mm din fetru. Inspirat de piesele iconice LEGO, acest panou nu este doar un ele..
86,58 RON
pret pe bucata
Adio zgomot, bun venit liniște!Ești în căutarea unei soluții creative și eficiente pentru a reduce zgomotul ambiental din casa ta, biroul tău sau spațiul public unde activezi? Alege panoul acustic decorativ hexagon simplu din fetru și bucură-te de o oază de liniște perfectă!Un panou, multiple benefi..
50,76 RON
pret pe bucata
Panou Acustic Decorativ Hexagon cu Cerc din Fetru: Soluția Ideală pentru Reducerea Zgomotului și Îmbunătățirea Esteticii SpațiuluiEști obosit de zgomotul ambiental? Vrei să creezi o oază de liniște și relaxare în casa ta, biroul tău sau spațiul public unde activezi? Alege panoul acustic decorativ he..
50,76 RON
pret pe bucata
Panou Acustic Decorativ Hexagon cu Dungi din Fetru: Soluție Eficientă pentru Controlul Zgomotului și Îmbunătățirea Esteticii SpațiuluiOptimizați acustica spațiului dumneavoastră cu panoul decorativ hexagon cu dungi din fetru!Acest produs inovator combină performanța acustică avansată cu un design mo..
50,76 RON
pret pe bucata
Panou Acustic Decorativ Hexagon Model Fagure din Fetru: O Soluție Eficientă pentru Controlul Zgomotului și Îmbunătățirea Esteticii SpațiuluiOptimizați acustica spațiului dumneavoastră cu panoul decorativ hexagon model fagure din fetru! Acest produs inovator combină performanța acustică avansată cu u..
50,76 RON
pret pe bucata
Optimizați acustica spațiului dumneavoastră cu panourile decorative pătrate cu buline din fetru! Acest produs inovator combină performanța acustică avansată cu un design modern și elegant, oferind o soluție ideală pentru o varietate de aplicații.Beneficii cheie:Control eficient al zgomotului: Panour..
52,26 RON
pret pe bucata
Panou Acustic Decorativ Pătrat cu Dungi Drepte din Fetru: Soluție Eficace pentru Acoustica și Estetica SpațiuluiOptimizați acustica și estetica spațiului dumneavoastră cu panourile decorative pătrate cu dungi drepte din fetru!Beneficii:Control eficient al zgomotuluiIzolare termică suplimentarăDesign..
52,26 RON
pret pe bucata
Panouri Acustice Fetru cu Dungi Oblice: Simfonie de Liniște și DesignTransformați-vă spațiul într-o oază de liniște și stil cu panourile noastre decorative din fetru cu dungi oblice!Un produs inovator care combină performanța acustică avansată cu un design modern și elegant, oferind o soluție ideală..
52,26 RON
pret pe bucata
Panouri Acustice Fetru cu Model Zimți: Armonie de Design și LinișteTransformați-vă spațiul într-o oază de liniște și stil cu panourile noastre decorative din fetru cu model zimți!Un produs inovator care combină performanța acustică avansată cu un design modern și elegant, oferind o soluție ideală pe..
67,17 RON
pret pe bucata
Panouri Acustice Fetru cu Model Reliefat: Liniște și Design pentru Spațiul TăuTransformă-ți casa într-un loc liniștit și elegant cu panourile noastre din fetru!Ce fac ele?Absorb zgomotul și creează o atmosferă relaxantă.Mențin temperatura confortabilă în casă.Se potrivesc cu orice stil de decor.Sunt..
52,26 RON
pret pe bucata
Panouri Acustice Fetru cu Model Spirala: Liniște și Design Cool!Vrei să-ți transformi casa într-un loc chill și elegant? Atunci ai nevoie de panourile noastre din fetru cu model spirala!Ce fac ele?Te scapă de zgomotul enervant și creează o atmosferă relaxantă, perfectă pentru o siesta sau o seară de..
52,26 RON
pret pe bucata
Panouri Acustice Fetru cu Model Valuri: Liniște și Design Fluid!Visezi la un spațiu calm și armonios? Atunci ai nevoie de panourile noastre din fetru cu model valuri!Ce fac ele?Te înconjoară cu liniște, absorbind sunetul și creând o atmosferă relaxantă, perfectă pentru meditație, citit sau pur și si..
67,17 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Transformați spațiul interior cu panouri acustice decorative din fetru! Oferind o textură moale și unică, panourile noastre fonoabsorbante aduc profunzime designului interior și îmbunătățesc semnificativ acustica spațiului. Disponibile într-o varietate de culori și modele, panourile acustice se potrivesc perfect cu diverse stiluri de decor interior și pot fi utilizate în locuințe, dormitoare, camere de zi și birouri, îmbunătățind concentrarea prin reducerea zgomotului ambiental.

Beneficiile panourilor acustice decorative din fetru

Absorbție fonică excepțională pentru reducerea ecourilor și a zgomotului ambiental, creând un spațiu mai liniștit și mai relaxant. Mai mult decât atât, fabricate din fetru natural și biodegradabil, panourile noastre ecologice sunt o alegere sustenabilă pentru mediu. Ușor de instalat și de curățat, acestea asigură o soluție practică și eficientă pentru îmbunătățirea confortului acustic în orice mediu.