PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Rozete pentru tavan

Rozeta B3002: Un Element Decorativ Rafinat pentru Interiorul TăuTransformă-ți spațiul cu Rozeta B3002! Această decorațiune elegantă, realizată din material ProFoam durabil, va adăuga o notă de rafinament pereților sau tavanului tău. Modelul floral detaliat, cu o structură tridimensională uimitoare, ..
47,00 RON
pret pe bucata
Rozeta de tavan B3029 este un element de decor de dimensiuni medii, ideal pentru mascarea golurilor din tavan și decorarea spațiilor interioare. Aceasta prezintă un motiv floral în relief, cu un model ondulat canelat de-a lungul exteriorului cercului. Produsul vine într-o culoare albă universală, pe..
155,00 RON
pret pe bucata
Rozeta de tavan B3020 este un decor original dedicat instalării pe tavan. Rozeta are un ornament remarcabil în partea centrală, cu o formă asemănătoare unei flori, finisat cu un model geometric în relief care se desfășoară de-a lungul marginii circulare. Modelul rozetei B3020 se va integra perfect î..
287,00 RON
pret pe bucata
Rozeta pentru tavan B3047 este un element de decor foarte impresionant. Stilul său este caracterizat de numeroase ornamente și reliefuri cu forme asemănătoare frunzelor și modele geometrice. Acest model se potrivește perfect cu aranjamentele clasice, ușor retro. Cu ajutorul său puteți, de asemenea, ..
445,00 RON
pret pe bucata
Rozeta B2003, o capodoperă captivantă concepută pentru a vă transforma plafoanele și a ascunde imperfecțiunile cu o grație fără efort. Spre deosebire de rozetele ornamentate, această decoratiune minimalistă se mândrește cu un profil elegant și contemporan, împodobit cu cercuri subtile și canelate, a..
3.435,00 RON
pret pe bucata
Fabricată din ProFoam extrem de durabil, rezistentă la apă, UV și daune mecaniceAspect impecabil menținut timp de mai multe sezoaneMontare rapidă și ușoară cu adeziv recomandat de producătorDesign elegant cu suprafață netedă și cercuri în reliefCuloare albă clasică și universalăMultifuncțională: poa..
1.572,00 RON
pret pe bucata
Căutați o modalitate de a vă înfrumuseța decorul, adăugând o notă de personalitate și farmec? Atunci rozeta B3014 este alegerea perfectă pentru dumneavoastră!Imaginează-ți această rozetă superbă ca element central al tavanului, înconjurând un candelabru strălucitor. Sau poate preferi să o poziționez..
138,00 RON
pret pe bucata
Rozeta decorativă pentru tavan B3025 reprezintă cea mai înaltă calitate în domeniul stucaturilor pentru tavan. Este perfectă pentru a decora tavanul, restaura cu eficiență candelabrul sau masca defectele. Designul său clasic și delicat, împodobit cu cercuri în relief și lipsit de decoruri suplimenta..
281,00 RON
pret pe bucata
Partea din spate a rozetei are spațiu pentru a ascunde firele electrice.Dimensiuni :⌀ 60 x 5 cmPoliuretan..
971,88 RON
pret pe bucata
Rozeta de tavan QR002 este un produs de cea mai înaltă calitate, conceput pentru montarea pe tavan sau pe pereți. Decorul atrage prin forma sa minimalistă și modernă, lipsită de orice ornamente sau relief. De asemenea, oferă posibilitatea montării cu iluminare LED modernă, care iluminează eficient ș..
762,00 RON
pret pe bucata
Rozeta de tavan în stil modern, B3038, este ideală pentru spații comerciale, servicii și orice încăpere pretențioasă. Realizată din poliuretan, acest material conferă rezistență la apă, radiații UV și daune mecanice, asigurând un aspect perfect timp îndelungat. Montarea este simplă și rapidă, necesi..
405,00 RON
pret pe bucata
Rozeta de Tavan B2021: Un Accent Unic pentru Decorul TăuRozeta de tavan B2021 nu este o simplă decorațiune, ci o piesă de artă care va transforma instantaneu spațiul tău. Designul său oval distinctiv, cu margini neregulate și ornamente florale impresionante, atrage privirea și adaugă o notă de origi..
441,00 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Rozetele decorative moderne se disting prin formele lor aerodinamice și spațiul special destinat cablurilor și sursei de lumină, integrându-se în stilurile actuale de arhitectură interioară. Aceste accesorii impresionante devin puncte de atracție în orice cameră în care sunt instalate. Potrivite pentru a completa un tavan sau pentru a decora pereții într-un mod inovator, aceste rozete ușor de instalat aduc un aspect fresh în orice spațiu. Cu posibilitatea de a fi vopsite în culorile preferate, aceste decorații se adaptează perfect schemei de culori a interiorului sau pot crea un contrast atrăgător.

Avantajul rozetelor din poliuretan vs. rozete din polistiren

Comparând rozetele de tavan moderne din poliuretan cu cele din polistiren, este evident că produsele Mardom Decor, fabricate din plasticul nostru modern ProFoam, ies în evidență. ProFoam îmbină greutatea redusă cu rezistența ridicată, permițând crearea unor decorații profunde și clare. Acest material oferă flexibilitate în alegerea culorii, permitând utilizatorilor să picteze rozetele în orice nuanță dorește. În plus, ProFoam asigură durabilitate și rezistență la apă, UV și daune mecanice minore. În comparație, rozetele din polistiren nu oferă aceeași durabilitate și calitate, făcând din rozetele Mardom Decor alegerea evidentă pentru cei ce caută produse de înaltă calitate și rezistență de lungă durată.