PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Pomi decorativi artificiali

Transformă-ți spațiul cu un plus de verdeață mediteraneană luxuriantă!Acest măslin artificial superb de 150 cm, cu măsline negre realiste, va aduce o notă de prospețime și vitalitate decorului tău.Frumusețe naturală, fără efort:Uită de grijile udării, tăierii și îngrijirii complicate! Acest copac ar..
1.969,05 RON
pret pe bucata
Cauți o modalitate de a aduce verdeață în spațiul tău, fără grija udării sau îngrijirii? Atunci arborele de măslin artificial gigant este soluția perfectă!Acest copac artificial de 185 cm este o replică fidelă a unui măslin natural, cu frunze detaliate și ramuri perfect conturate. Fabricat din mater..
5.870,40 RON
pret pe bucata
Imaginează-ți un portocal verde crud, cu frunze detaliate și portocale perfect coapte, care îți umple casa de prospețime și lumină. Acum imaginează-ți că acest portocal nu necesită niciodată udare, tăiere sau îngrijire specială. Sună bine, nu-i așa?Asta este exact ceea ce îți oferă portocalul artifi..
1.315,35 RON
pret pe bucata
Copacul artificial de lămâie verde de 180 cm este o piesă decorativă uimitoare, care imită perfect frumusețea naturală a unui lămâi real.Caracteristici principale ale pomului artificial:Realism uimitor: Frunzele din tergal și trunchiul din lemn oferă un aspect natural, aducând un sentiment de verdea..
1.736,70 RON
pret pe bucata
Transformă-ți terasa sau spațiul comercial într-o oază verde vibrantă și atrăgătoare cu ajutorul bambusului artificial de înaltă calitate! Acest element decorativ adaugă un strop de eleganță și prospețime în orice mediu, fără grija întreținerii asociate cu plantele reale.Cu un aspect natural și o te..
1.027,50 RON
pret pe bucata
Acest bambus artificial are un aspect uimitor de real, datorită frunzelor din PE UV și trunchiului din lemn. Aduce un plus de prospețime decorului tău exterior, creând un sentiment de liniște și zen. Te bucuri de frumusețea sa naturală fără efort, deoarece nu necesită udare, tăiere sau îngrijire spe..
1.257,90 RON
pret pe bucata
Acest palmier artificial, compus din 10 ramuri, are un aspect uimitor de real, datorită frunzelor verzi din tergal și trunchiului din PE. Cu o înălțime de 195 cm și o lățime de 80 cm, oferă un impact vizual semnificativ și o atmosferă exotică.Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest pal..
1.047,15 RON
pret pe bucata
Inspirat de frumusețea palmierilor din insulele Pacificului, acest palmier artificial reproduce fidel aspectul și textura unui palmier real. Frunzele sale verzi bogate și tulpinile robuste vor crea o atmosferă relaxantă și exotică în orice spațiu interior.Caracteristici:Tip: Palmier artificialModel:..
1.158,45 RON
pret pe bucata
Transformă-ți spațiul interior intr-o oază tropicală relaxantă cu palmierul artificial Cycas de 90 cm! Inspirat de frumusețea exotică a palmierului preistoric, acest model reproduce cu fidelitate detaliile unice ale speciei Cycas, oferind o experiență vizuală uimitoare.Frumusețe naturală, durabilita..
1.038,00 RON
pret pe bucata
Palmierul artificial Phoenix recreează cu fidelitate frumusețea naturală a speciei Phoenix canariensis, oferindu-vă o oază de verdeață și relaxare chiar în propria casă sau birou. Frunzele sale realiste din tergal și trunchiul robust din lemn imită perfect aspectul palmierului real, creând o atmosfe..
2.030,25 RON
pret pe bucata
ARECA 150 cm  Artificial, format din 6 tulpini principale și 28 de frunze de diferite dimensiuni, la bază un ghiveci din PVC cu un diametru de 15 cm și o înălțime de 13 cm.Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest palmier artificial este rezistent la uzură și decolorare. Nu necesită udar..
878,78 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Adaugă o notă de rafinament spațiului tău cu pomii decorativi artificiali premium din gama noastră. De la maslini falnici la portocali înfloriți, lamai energici, palmieri exotici, bambus luxuriant și multe altele, oferim o varietate de specii pentru a se potrivi perfect stilului și nevoilor tale.

Fie că dorești să creezi o atmosferă relaxantă pe terasă, să decorezi un spațiu comercial cu un element natural spectaculos sau să aduci un plus de viață unei camere interioare, colecția noastră de pomi artificiali de înaltă calitate te va surprinde plăcut.