PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Muschi artificiali

Panoul de mușchi artificial imită modelul de mușchi specific nordic islandez. Cu abilitatea de a aduce natura în interior, acest panou oferă verdeață pe parcursul întregului an, oriunde este amplasat. Construit pe un suport de plasă, poate fi ușor montat pe pereți, tavan sau chiar mobilier.Fiind tra..
330,00 RON
pret pe bucata
Covorul de mușchi artificial Grimmia de dimensiuni 100x100 cm este destinat decorului interior. Panourile de mușchi artificial pot fi instalate pe orice perete cu suprafață netedă, fiind perfecte pentru a aduce un strop de verdeață în designul unei case sau a unui spațiu comercial. Ele nu necesită î..
238,80 RON
pret pe bucata
Panoul decorativ de mușchi mix verde artificial are o dimensiune de 25x50 cm și este o alegere inspirată pentru cei ce doresc să aducă natura în locuință fără bătaia de cap a îngrijirii plantelor. Mușchiul artificial imită culoarea, forma și senzația pe care o oferă mușchiul natural. Panourile ..
238,80 RON
pret pe bucata
Acest panou de muschi artificial decorativ are dimensiunea 25x50 cm si reprezinta o alegere perfecta pentru cei ce doresc sa aduca natura in locuinta lor fara a fi nevoie de umezirea sa ingrijirea plantelor. Acest muschi artificial arata si se simte la fel ca muschii naturali si nu necesita ingrijir..
238,80 RON
pret pe bucata
Covorul artificial Soleirolia verde deschis aduce un sentiment de prospetime in orice spatiu. Plăcile de 50x50 cm sunt adaptabile și pot fi amplasate pe orice perete neted, transformând mediul într-un colț de natură. Acest covor artificial este alegerea ideală pentru a adăuga un element decorativ at..
122,40 RON
pret pe bucata
Covorul de mușchi artificial vered gri poate să fie montat cu ușurință pe pereții netezi. Mușchii artificiali sunt o alegere de decor în vogă pentru case dar și pentru spații comerciale.Caracteristici produs:Dimensiuni: 50x50 cm;Asamblare ușoară și simplă - panourile pot fi atârnate, de exemplu, pe ..
158,10 RON
pret pe bucata
Mușchiul artificial decorativ verde este destinat decorului pereților netezi. Instalarea mușchiului este facilă și acesta nu necesită o îngrijire specială.Dimensiuni: 100x100 cm;..
348,00 RON
pret pe bucata
Covorul de mușchi artificial Hypnum este soluția ideală pentru decorul pereților netezi interiori. Instalarea este una ușoară și panourile nu necesită o îngrijire deosebită.Dimensiuni: 100x100 cm;..
282,00 RON
pret pe bucata
Covorul de iarbă artificială verde deschis poate să fie instlat pe orice perete interior neted. Panourile decorative de iarbă aduc natura în orice colț al încăperilor. Ele se montează cu ușurință și nu necesită întreținere.Dimensiuni: 100x100 cm;..
122,40 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)