PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Placari pereti

Panourile de perete impermeabile WP001, cu un model unic semicircular, reprezintă o soluție revoluționară pentru amenajarea pereților și a spațiilor din casa dumneavoastră. Ele înlocuiesc perfect tapetul de perete și, în plus, datorită formei lor spațiale, au un efect pozitiv asupra acusticii interi..
260,00 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6355Înălțime : ..
799,88 RON
pret pe bucata
Panou riflat din polimer rigid WP002 Lumio alb vopsibilPanourile riflate WP002 sunt unele dintre cele mai căutate piese arhitecturale pentru interioarele moderne. Multuimita designului special al construcției, care reflectă și refracta perfect lumina, panourile conferă un puternic efect tridimension..
260,00 RON
pret pe bucata
Despre panoul de verdeață artificială  6360Pereții verzi artificiali 6361 de la Vert Espace, sunt populari datorită aspectului atrăgător și ușurinței de întreținut. Aceste panouri imită frunzele și ferigile în nuanțe naturale, oferind un aspect autentic și calitate superioară. Prevăzuți cu prot..
641,96 RON
pret pe bucata
Despre panoul 3D acustic WP003 de la MardomPanourile de perete WP003 din colecția Vivid prezintă un model triunghiular unic, inspirându-se din designul maestrului designer Tomek Rygalik, care adaugă un element deosebit în orice interior. Aceste panouri au un impact semnificativ asupra acusticii încă..
260,00 RON
pret pe bucata
Descriere verdeață artificială 6359 de la Vert EspacePereții verzi artificiali sunt în vogă pentru decorul interioarelor și exterioarelor, nu doar pentru aspectul lor, ci și datorită faptului că sunt ușor de întreținut și extrem de durabili. Panoul de verdeață artificială 6359 de la Vert Espace..
838,91 RON
pret pe bucata
Vivid WP003P: modern, durabil și fără întreținereV-ați săturat de pereți simpli și plictisitori? Transformați-vă spațiul cu Vivid WP003P, panourile de perete moderne în formă de triunghi, care combină un design uimitor cu o funcționalitate superioară.Proprietati panouri decorative premiumAcoperit cu..
290,00 RON
pret pe bucata
Despre panoul de verdeață artificială  6360Pereții verzi artificiali sunt populari datorită aspectului atrăgător și ușurinței de întreținut. Panoul de verdeață artificială 6360 de la Vert Espace se remarcă prin calitatea sa superioară și aspectul natural. Acesta imită cu precizie frunzele, iarb..
842,71 RON
pret pe bucata
Panourile de perete Duna au un model convex de semicercuri, ceea ce reprezintă o alternativă excelentă la decorațiunile de perete tradiționale. Are un strat satinat SupremeSatin®, care protejează suprafața și îi conferă o culoare albă ca zăpada. Panourile sunt rezistente la apă, UV și deteriorări me..
290,00 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6350Înălțime : ..
659,88 RON
Panourile de perete WP002P au un model concav în formă de semicercuri ușoare. Datorită utilizării materialului PolyForce cu tehnologie ScratchShield®, materialul este rezistent la zgârieturi și impacturi, la apă și la raze UV. În plus, are un finisaj exclusiv, satinat, datorită acoperirii SupremeSat..
290,00 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6316Înălțime : ..
159,88 RON
pret pe bucata
Panoul L0101P combină cel mai bun design cu soluții tehnologice moderne. Panourile de perete premium sunt acoperite cu un lac exclusiv SupremeSatin®, care protejează suprafața împotriva deteriorării mecanice și a murdăriei. Lamelele sunt potrivite pentru instalare imediată, fără a fi nevoie să le vo..
143,00 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6315Înălțime : ..
159,88 RON
pret pe bucata
Panourile decorative 3d L0201P din colecția Medio sunt un decor 3D de înaltă calitate, cu un design modern. Lamelele Mardom Decor se prezintă sub forma unor panouri de perete inovatoare (pachete întregi, nu lamele individuale), ceea ce face ca instalarea lor să fie extrem de ușoară și să dureze puți..
143,00 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6314Înălțime : ..
164,88 RON
pret pe bucata
Modelul alb de panou riflat L0301P este cel mai larg model al nostru, fiind perfect pentru spații mari și aranjamente deosebite. Panourile de perete L0301P sunt acoperite cu un strat exclusiv SupremeSatin®, care oferă o rezistență excelentă la deteriorări mecanice, este flexibil și protejează împotr..
143,00 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință :6266Înălțime : 5..
124,88 RON
pret pe bucata
Riflaj din polimer rigid alb vopsibil L0101Panoul riflat White L0101 din colecția Stretto de la Mardom reprezintă o soluție modernă de decor interior, oferind un efect 3D pe suprafețele pe care este amplasat. Culoarea albă permite vopsirea riflajului în orice culoare folosind o vopsea pe baza de apă..
129,00 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:   IGNIFUGReferin..
166,88 RON
Doriți să adăugați o amprentă de eleganță modernă pereților? Nu căutați mai departe de elementul decorativ WP003A, o bagheta triunghiulară multifuncțională, concepută pentru a îmbunătăți panourile dvs. de perete Vivid WP003.Trăsături principale:Design triunghiular elegant: Completează estetica moder..
74,00 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6311Înălțime : ..
597,88 RON
pret pe bucata
Panoul riflat L0102 cu o textura deschisa de stejar, light oak, poate fi un decor de perete uimitor in orice interior, dându-i un caracter unic si un efect 3d. Produsul nostru este realizat din material PolyForce, caracterizat prin rezistenta ridicata la umiditate, astfel incat poate fi folosit in b..
129,00 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6319Înălțime : ..
99,88 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 24 din 130 (6 pagini)