PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Pereti verdeata artificiala

Descriere verdeață artificială 6359 de la Vert EspacePereții verzi artificiali sunt în vogă pentru decorul interioarelor și exterioarelor, nu doar pentru aspectul lor, ci și datorită faptului că sunt ușor de întreținut și extrem de durabili. Panoul de verdeață artificială 6359 de la Vert Espace..
838,91 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6315Înălțime : ..
159,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6316Înălțime : ..
159,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6355Înălțime : ..
799,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6319Înălțime : ..
99,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6350Înălțime : ..
659,88 RON
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6311Înălțime : ..
597,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6313Înălțime : ..
597,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6314Înălțime : ..
164,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6267Înălțime : ..
99,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6356Înălțime : ..
99,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință : 6312Înălțime : ..
597,88 RON
pret pe bucata
Despre panoul de verdeață artificială  6360Pereții verzi artificiali 6361 de la Vert Espace, sunt populari datorită aspectului atrăgător și ușurinței de întreținut. Aceste panouri imită frunzele și ferigile în nuanțe naturale, oferind un aspect autentic și calitate superioară. Prevăzuți cu prot..
641,96 RON
pret pe bucata
Despre panoul de verdeață artificială  6360Pereții verzi artificiali sunt populari datorită aspectului atrăgător și ușurinței de întreținut. Panoul de verdeață artificială 6360 de la Vert Espace se remarcă prin calitatea sa superioară și aspectul natural. Acesta imită cu precizie frunzele, iarb..
842,71 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință :6266Înălțime : 5..
124,88 RON
pret pe bucata
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:   IGNIFUGReferin..
166,88 RON
Acest perete de plante artificiale Green Space a fost realizat cu cea mai mare grijă pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate, cât mai aproape de cel natural. Peretele de plante artificiale este un produs la modă pentru a vă decora mediul înconjurător.Caracteristici:Referință :6351Înălțime : 5..
99,88 RON
pret pe bucata
GW 6008 GreenWall Meadow -perete verde artificial 1x1mPerete verde artificial (sintetic) model GREENWALL  Meadow . Este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "tata-mama"..
374,00 RON
pret pe bucata
GW 6013 GreenWall Clover Mix-perete verde artificial 1x1mPerete verde artificial(sintetic) model GREENWALL CLOVER MIX. Model decorativ  din gama Premier Decor este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul ca..
302,00 RON
pret pe bucata
GW 6117 GreenWall Asplenium-perete verde artificial 1x1mModel decorativ  din gama Premier Decor este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "tata-mama"), formand module complexe.Mo..
328,90 RON
pret pe bucata
GW 6121 GreenWall Dianthus-perete verde artificial 1x1mPerete verde artificial (sintetic)model "GreenWall Dianthus" din gama Premier Decor este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "t..
509,30 RON
pret pe bucata
GW 6122 GreenWall Jasmine-perete verde artificial 1x1mModel decorativ  din gama Premier Decor este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "tata-mama"), formand module complexe.Mode..
509,30 RON
pret pe bucata
GW 6133 GreenWall Tropical Fern-perete verde artificial 1x1mPerete verde artificial (sintetic)model GREENWALL TROPICAL FERN din gama Premier Decor este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice..
509,30 RON
pret pe bucata
GW 6135 GreenWall Rainforest-perete verde artificial 1x1mPerete verde artificial (sintetic)model "GreenWall Rainforest" din gama Premier Decor este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (ti..
646,70 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 24 din 42 (2 pagini)