PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Ghirlande și Liane Artificiale

Ghirlanda artificială Fall Variety este o piesă remarcabilă de înaltă calitate, concepută pentru a aduce o notă autentică de verdeață și prospețime în orice decor. Cu un aspect uimitor de realist, această ghirlandă impresionează prin culorile sale deschise, care amintesc de zilele însorite și de fru..
59,88 RON
pret pe bucata
Modelul de girlanda artificila Fougere imită foarte realist modelul de ferigă, aducând un motiv de verdeață decorului dumneavoastră. Atenția la detalii este un omagiu adus complexității naturii și se integrează perfect în mediile exterioare cât și cele interioare precum terasele, magazinele, showroo..
50,55 RON
pret pe bucata
Ghirlanda artificială cu model de bambus surprinde frumusețea naturii prin detaliile foarte realiste, care garantat v-a aduce o atmosferă zen mediului dumneavoastră. Acest model artificila de liana este prosdus dintr-un plastic PE de calitate înalta, ce nu necesită o întreținere deosebită. Ghir..
86,17 RON
pret pe bucata
Ghirlanda artificială Melisse este una dintre cele mai noi modele de liane prezente în magazinul Premier Decor. Iedera artificială a devenit cea mai populară și utilizată formă de plante decorative. Lianele de iederă Melisse imită cu o foarte mare atenție la detalii plantele naturale.Elementele de d..
54,47 RON
pret pe bucata
GHIRLANDA DECORATIVA 4001Ghirlanda decorativa cu frunze artificiale din material plastic (PE).Lungimea desfasurata a ghirlandei este de aproximativ 160 cm.Produsul este ideal pentru diverse decoratiuni: balcoane, terase, restaurante, sali evenimente, showroom-uri, avand un efect vizual deosebit.Pret..
42,90 RON
pret pe bucata
GHIRLANDA DECORATIVA 4002Ghirlanda decorativa cu frunze artificiale din material plastic (PE).Lungimea desfasurata a ghirlandei este de aproximativ 160 cm.Produsul este ideal pentru diverse decoratiuni: balcoane, terase, restaurante, sali evenimente, showroom-uri, avand un efect vizual deosebit.Pret..
42,90 RON
pret pe bucata
GHIRLANDA DECORATIVA 4005Ghirlanda decorativa cu frunze artificiale din material textil peliculizat.Lungimea desfasurata a ghirlandei este de aproximativ 180 cm.Produsul este ideal pentru diverse decoratiuni: balcoane, terase, restaurante, sali evenimente, showroom-uri, avand un efect vizual deosebi..
38,50 RON
pret pe bucata
GHIRLANDA DECORATIVA 4004Ghirlanda decorativa cu frunze artificiale din material textil peliculizat.Lungimea desfasurata a ghirlandei este de aproximativ 250 cm.Produsul este ideal pentru diverse decoratiuni: balcoane, terase, restaurante, sali evenimente, showroom-uri, avand un efect vizual deosebi..
35,75 RON
pret pe bucata
GHIRLANDA DECORATIVA 4006Ghirlanda decorativa cu frunze artificiale din material textil peliculizat.Lungimea desfasurata a ghirlandei este de aproximativ 250 cm.Produsul este ideal pentru diverse decoratiuni: balcoane, terase, restaurante, sali evenimente, showroom-uri, avand un efect vizual deosebi..
35,20 RON
pret pe bucata
GHIRLANDA DECORATIVA 4003Ghirlanda decorativa cu frunze artificiale din material plastic (PE).Lungimea ramurilor ghirlandei este de max. 85 cm.Produsul este ideal pentru diverse decoratiuni: balcoane, terase, restaurante, sali evenimente, showroom-uri, avand un efect vizual deosebit.Pretul este pent..
23,10 RON
pret pe bucata
GHIRLANDA DECORATIVA 4011Ghirlanda decorativa cu frunze artificiale din material textil peliculizat care reproduc realistic imaginea iederei naturale.Lungimea desfasurata a ghirlandei este de aproximativ 212 cm.Produsul este ideal pentru diverse decoratiuni: balcoane, terase, restaurante, sali eveni..
15,84 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Descoperă o gamă rafinată de ghirlande și liane artificiale premium, create cu atenție la detalii pentru a reda fidel frumusețea naturii. Alege din varietatea de opțiuni disponibile și bucură-te de un decor elegant și durabil, perfect pentru a aduce un plus de verdeață în orice spațiu.

Materiale premium, prospețime vibrantă și o varietate de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor tale. De la ghirlande pentru uși la liane pentru pereți și grinzi, transformă-ți casa sau spațiul comercial cu accesorii deosebite care nu necesită întreținere constantă și își vor păstra frumusețea pentru o perioadă lungă de timp.


Alege să îți încânți simțurile și să îți înfrumusețezi spațiul cu ghirlande și liane artificiale premium!