PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Mortar pentru chituire Classic Stegu 7kg

Mortar pentru chituire Classic Stegu 7kg
Mortar pentru chituire Classic Stegu 7kg
40,81 RON
pret pe bucata
  • Disponibilitate: LIvrare in 7 zile
  • Cod produs MortarClassic7kg
  • Categorie: Accesorii montaj

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

UTILIZARE:

Mortar de zidărie cu aderență îmbunătățită pentru realizarea rosturilor. Este perfect pentru rostul cimentului poros și al placării cu gips. Se utilizează pentru: rosturi de clincher în pereții de zidărie (nearmați și care nu transmit sarcini), plăci de clincher pentru fațade, plăci de beton care imită de ex. cărămida, piatra sau gresia, precum și plăci de gips fixate pe orice suprafață stabilă, precum și pe suprafețe dificile precum PAL, materiale plastice sau metale inoxidabile. 

Este rezistent la condițiile atmosferice (rezistent la îngheț și impermeabil).

Se poate aplica la interior pe pereții din cărămidă, beton sau panouri de gips-carton, pe fațadele exterioare ale clădirilor și pe stâlpi în construcții în general.


PREGĂTIREA SUBSTRATULUI:

Înainte de a începe asigurați-vă că că îmbinarea clincherului și plăcilor este uscată (2-3 săptămâni după finalizarea montajului). În continuare, îndepărtați toate reziduurile și straturile care se desprind precum și praful depus de pe rosturi.


PREGĂTIREA MORTARULUI:

Pregătiți mortarul în porții de până la 2 kg pe rând, într-o găleată curată, folosind un mixer cu viteza redusa, adăugând apă. Dacă este necesar, se poate adăuga apă pentru a completa până la formarea unui amestec omogen și umed. Consistența mortarului nu trebuie să fie prea subțire sau să se lipească de mâini, să aibă o consistență de nisip umed (o bilă făcută din mortar după o lovire ușoară ar trebui să se sparga). Nu pregătiți mai mult mortar decât pentru 10-15 minute de lucru pe tura.


ÎMBINARE:

Presati mortarul puternic și uniform cu o mistrie (cu o lățime corespunzătoare) și apoi neteziți-l prin împrăștiere uniformă. Rosturile verticale pot fi finisate cu o mistrie de rosturi scurte (nu neteziți mortarul de mai multe ori, deoarece se poate obține un luciu glazurat). După ce mortarul s-a întărit, îndepărtați resturile de mortar cu o perie. În timpul lucrărilor și timp de aproximativ 48 de ore după finalizarea lucrărilor, peretele trebuie protejat împotriva luminii solare puternice, a ploii și a vântului. În cazul în care plăcile sunt pătate accidental, nu curățați fațada cu un burete sau o cârpă umedă. Eventualele eflorescențe nu sunt rezultatul unui defect al produsului, ci un fenomen natural care dispare după maximum doi ani.


RECOMANDĂRI:


Adăugarea unor cantități diferite de apă la aceeași cantitate de mortar poate duce la diferențe de culoare. În cazul în care mortarul este prea umed sau uneltele sunt murdare, se poate produce o eflorescență suplimentară și o murdărire permanentă a fațadei. Nu utilizați mortar care va cădea pe substrat la rosturi (va avea un impact negativ asupra aspectului și durabilității rosturilor).

În cazul contactului cu ochii, clătiți-le cu multă apă şi, în cazul roșeață, consultați medicul dumneavoastră.

Depozitați departe de la îndemâna copiilor. A nu se inspira praful.


DEPOZITARE:

Mortarul trebuie să depozitat în ambalajul nedeteriorat, într-un loc uscat. Perioada de valabilitate a mortarului este de 12 de luni de la data producției inscripționate pe ambalaj.


EFICIENȚĂ:

Până la 2,5 mp pe galeata (eficiența depinde de tipul de îmbinarea elementelor și lățimea și adâncimea îmbinărilor de ex. clincher cu o lățimea îmbinări 10 mm și adâncimea 6 mm – în jur de 2mp/7 kg mortar, placa de gips pentru interior în jur de 1,5 mp/7 kg mortar.


CULORI:

– alb

– crem

– gri

– grafit

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Profilul de perete din aluminiu LLP1 este dedicat utilizării alaturi de colecțiile de riflaje Stretto și riflaje Medio. Culoarea neagră a profilului s..
102,52 RON
pret pe bucata
Banda autoadeziva 15 cm x 5 m-pentru imbinarea gazonului artificial, sinteticBanda autoadeziva pentru imbinarea gazonului artificial (sintetic).Materi..
75,90 RON
pret pe bucata
Bride, cleme plastic prindere "gard viu" artificial - 50 buc.Bride de plastic cu autoblocare pentru prinderea si fixarea "gardului viu" artificial.&nb..
5,50 RON
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
588,00 RON
pret pentru 20 mp
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
549,88 RON
pret pentru 20 mp
PROPRIETĂȚI:Adeziv de dispersie sub formă de pastă groasă, aplicat în straturi subțiri (aproximativ 2 - 3 mm), flexibil, cu rezistență ridicată la lip..
64,81 RON
pret pe cutie
Grundul Stegu este un agent pentru grunduire suprafeței, produs din rășină acrilică de înalta calitate. Leagă puternic straturile superioare de supraf..
33,30 RON
pret pe bucata
Stone Care este un hidroizolant alb, pe bază de silicon și apă, pentru impermeabilizarea suprafețelor în interior și exterior.UTILIZARE: Stone Care es..
28,05 RON
pret pe bucata
APLICARE:GIPSOLEP este un adeziv destinat pentru lipirea plăcilor de gips și altor placaje de gips în încăperile închise. Se caracterizează prin adere..
34,10 RON
pret pe bucata
Impregnanat culori vii este un impregnat pe bază de apă, alb, cu silicon pentru suprafețele de hidrofinare interioare și exterioare ale clădirilor.&nb..
37,95 RON
pret pe bucata
Stone Shine este un impregnat decorativ și de protecţie alb, diluabil în apă, pe bază de silicon pentru hidrofobizare de suprafață. Produsul conf..
65,23 RON
Banda LED liniară COB 3000k cu lumină caldă este ideală pentru a aduce o atmosferă primitoare în orice spațiu interior. Flexibilă și cu o lungime de 5..
157,23 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro