PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Adeziv universal Gipsolep 5Kg pentru placile de gips

Adeziv universal Gipsolep 5Kg pentru placile de gips
Adeziv universal Gipsolep 5Kg pentru placile de gips
34,10 RON
pret pe bucata

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru  comenzile mai mari de 4000 RON

APLICARE:

GIPSOLEP este un adeziv destinat pentru lipirea plăcilor de gips și altor placaje de gips în încăperile închise. Se caracterizează prin aderența foarte bună, formând o îmbinare fermă. Este recomandat în special pentru lipirea plăcilor de gips.


PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI:

GIPSOLEP poate fi aplicat pe orice suprafață stabilă cum ar fi: beton, cărămidă, blocuri de silicat, plăci gips-carton și tencuielile din ciment și gips. Suprafața trebuie să fie curată, uscată și grunduită (daca este necesar) cu un grund adecvat pentru suprafață (disponibil in magazinul nostru).


PREGĂTIREA ADEZIVULUI:

Adezivul trebuie să fie pregătit într-o găleată curată. Se toarnă adezivul în apă (5kg de adeziv la 1,6-1,9 litri de apă) și se amestecă manual sau cu ajutorului unui mixer. După cca 2 min. se amestecă din nou.

Adezivul trebuie utilizată în termen de 45 de minute.


LIPIREA:

Adezivul se aplică pe o spatulă dințată pe toată suprafața plăci (cca 5 mm grosime) și apăsați placa la perete, îndepărtați excesul de adeziv, pentru a nu deranja la îmbinare. Adezivul va obține o durabilitate deplină după uscarea totală (apox. 5 zile la temp. 20°C).


UNELTE:

Găleata curată, mixer, spatula dințată pentru adeziv, manuși.


RECOMANDĂRI:

Datorită la varietatea materialelor de construcție disponibile pe piață, înainte de a începe lipirea trebuie să efectuați un test, care au ca scop eliminarea problemelor neprevăzute, care pot apărea în timpul întregii operațiuni de lipire.


DEPOZITAREA:

Adezivul trebuie să fie depozita în ambalaje închise și în încăperi uscate timp de 12 luni de la data producției specificată pe ambalaj.


DATE TEHNICE:

Eficiență: până la 3 m2 din ambalaj

Timp de amestecare aprox. 2 min.

Raport de amestecare: 1,6 – 1,9 l apă pe 5kg de adeziv.

Temperatura mediului ambiant: +5°C – 25°C.

Timpul de folosire după amestecarea cu apă: până la 45 min.

Timpul de legare preliminară: 8 ore

Timpul de legare total: min. 5 zile


Adezivul nu este rezistent la îngheț și impermeabil.

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Profilul de perete din aluminiu LLP1 este dedicat utilizării alaturi de colecțiile de riflaje Stretto și riflaje Medio. Culoarea neagră a profilului s..
102,52 RON
pret pe bucata
Banda autoadeziva 15 cm x 5 m-pentru imbinarea gazonului artificial, sinteticBanda autoadeziva pentru imbinarea gazonului artificial (sintetic).Materi..
75,90 RON
pret pe bucata
Bride, cleme plastic prindere "gard viu" artificial - 50 buc.Bride de plastic cu autoblocare pentru prinderea si fixarea "gardului viu" artificial.&nb..
5,50 RON
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
588,00 RON
pret pentru 20 mp
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
549,88 RON
pret pentru 20 mp
PROPRIETĂȚI:Adeziv de dispersie sub formă de pastă groasă, aplicat în straturi subțiri (aproximativ 2 - 3 mm), flexibil, cu rezistență ridicată la lip..
64,81 RON
pret pe cutie
Grundul Stegu este un agent pentru grunduire suprafeței, produs din rășină acrilică de înalta calitate. Leagă puternic straturile superioare de supraf..
33,30 RON
pret pe bucata
Stone Care este un hidroizolant alb, pe bază de silicon și apă, pentru impermeabilizarea suprafețelor în interior și exterior.UTILIZARE: Stone Care es..
28,05 RON
pret pe bucata
UTILIZARE:Mortar de zidărie cu aderență îmbunătățită pentru realizarea rosturilor. Este perfect pentru rostul cimentului poros și al placării cu gips...
40,81 RON
pret pe bucata
Impregnanat culori vii este un impregnat pe bază de apă, alb, cu silicon pentru suprafețele de hidrofinare interioare și exterioare ale clădirilor.&nb..
37,95 RON
pret pe bucata
Stone Shine este un impregnat decorativ și de protecţie alb, diluabil în apă, pe bază de silicon pentru hidrofobizare de suprafață. Produsul conf..
65,23 RON
Banda LED liniară COB 3000k cu lumină caldă este ideală pentru a aduce o atmosferă primitoare în orice spațiu interior. Flexibilă și cu o lungime de 5..
157,23 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro