PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Adeziv PowerElastik 5Kg Stegu pentru plăci de piatră decorativă și fațade

Adeziv PowerElastik 5Kg Stegu pentru plăci de piatră decorativă și fațade
Adeziv PowerElastik 5Kg Stegu pentru plăci de piatră decorativă și fațade
64,81 RON
pret pe cutie
  • Disponibilitate: LIvrare in 7 zile
  • Cod produs PowerElastik5kg
  • Categorie: Accesorii montaj

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

PROPRIETĂȚI:

Adeziv de dispersie sub formă de pastă groasă, aplicat în straturi subțiri (aproximativ 2 - 3 mm), flexibil, cu rezistență ridicată la lipire, multifuncțional, pentru utilizare în interior și exterior. Produsul nu este potrivit pentru aplicații în care stratul de adeziv este mai gros de 4 mm. Nu pătează piatră naturală. Rezistent la îngheț și impermeabil.


POTRIVITE PENTRU:

Lipirea de piatră decorativă și plăci (beton, gips, clincher și ceramice) pe pereți și pardoseli. Substratul poate fi: beton, beton celular, cărămizi, gips-carton, pardoseli din ciment și anhidrită, tencuială din ciment și ciment/calcar, PAL și OSB.


PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI:

Suprafața trebuie să fie complet întărită, curată și uscată, fără straturi izolatoare. Straturile instabile cu aderență insuficientă trebuie îndepărtate. 

Substraturile din beton trebuie să aibă cel puțin 6 luni vechime, tencuielile și șapele de ciment cel puțin 4 săptămâni, iar șapele din anhidrit cel puțin 2 săptămâni.

Șapele din anhidrit trebuie șlefuite și șterse. Plăcile din PAL și plăcile OSB trebuie șlefuite și șterse foarte bine.

Amorsați suprafața cu un grund adecvat. Recomandăm Stegu Grunt pentru această operațiune, disponibil în magazinul nostru. 


PREPARAREA ADEZIVULUI:

Adezivul POWERELASTIK este gata de utilizare după deschiderea găleții. Amestecați bine produsul în recipient.


APLICAȚIE:

Aplicați adezivul direct pe substrat sau pe placă cu o spatulă crestată cu adâncimea crestăturii de până la 4 mm, ținută la un unghi de 45°-60° față de substrat/placă. Apăsați țigla împotriva substratului în timp ce o deplasați în lateral sau în sus și în jos până când excesul de adeziv iese. Aplicați adezivul pe întreaga suprafață a plăcii sau a substratului.


DEPOZITARE:

Timp de depozitare (la temperaturi de peste +5 °C și nu mai mari de +25 °C) în găleți sigilate din fabrică: 12 luni de la dată de fabricație imprimată pe capac.


SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI:

- Acoperire până la ~2,5 m²

- Temperatura de aplicare (aer, substrat, material) de la +5 °C la +25 °C

- Timp de deschidere până la 20 de minute

- Timp de corecție a alinierii plăcilor de gresie până la 20 de minute

- Timp de întărire completă 7 zile.


Poate provoca o reacție alergică: Conține un amestec post-reacțiune de 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol- 3-one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1); 4,5-dichloro-2-octyl-2H-isothiazol- 3-one.

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Profilul de perete din aluminiu LLP1 este dedicat utilizării alaturi de colecțiile de riflaje Stretto și riflaje Medio. Culoarea neagră a profilului s..
102,52 RON
pret pe bucata
Banda autoadeziva 15 cm x 5 m-pentru imbinarea gazonului artificial, sinteticBanda autoadeziva pentru imbinarea gazonului artificial (sintetic).Materi..
75,90 RON
pret pe bucata
Bride, cleme plastic prindere "gard viu" artificial - 50 buc.Bride de plastic cu autoblocare pentru prinderea si fixarea "gardului viu" artificial.&nb..
5,50 RON
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
588,00 RON
pret pentru 20 mp
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
549,88 RON
pret pentru 20 mp
Grundul Stegu este un agent pentru grunduire suprafeței, produs din rășină acrilică de înalta calitate. Leagă puternic straturile superioare de supraf..
33,30 RON
pret pe bucata
Stone Care este un hidroizolant alb, pe bază de silicon și apă, pentru impermeabilizarea suprafețelor în interior și exterior.UTILIZARE: Stone Care es..
28,05 RON
pret pe bucata
UTILIZARE:Mortar de zidărie cu aderență îmbunătățită pentru realizarea rosturilor. Este perfect pentru rostul cimentului poros și al placării cu gips...
40,81 RON
pret pe bucata
APLICARE:GIPSOLEP este un adeziv destinat pentru lipirea plăcilor de gips și altor placaje de gips în încăperile închise. Se caracterizează prin adere..
34,10 RON
pret pe bucata
Impregnanat culori vii este un impregnat pe bază de apă, alb, cu silicon pentru suprafețele de hidrofinare interioare și exterioare ale clădirilor.&nb..
37,95 RON
pret pe bucata
Stone Shine este un impregnat decorativ și de protecţie alb, diluabil în apă, pe bază de silicon pentru hidrofobizare de suprafață. Produsul conf..
65,23 RON
Banda LED liniară COB 3000k cu lumină caldă este ideală pentru a aduce o atmosferă primitoare în orice spațiu interior. Flexibilă și cu o lungime de 5..
157,23 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro