PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Impregnant Culori Vii 2L Stegu

Impregnant Culori Vii 2L Stegu
Impregnant Culori Vii 2L Stegu
37,95 RON
pret pe bucata
  • Disponibilitate: LIvrare in 7 zile
  • Cod produs CuloriiVii2LStegu
  • Categorie: Accesorii montaj

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru  comenzile mai mari de 4000 RON

Impregnanat culori vii este un impregnat pe bază de apă, alb, cu silicon pentru suprafețele de hidrofinare interioare și exterioare ale clădirilor. 


CONDIȚII DE UTILIZARE: Impregnanat culori vii este destinat impregnării plăcilor de gips și beton dar și pentru calcar, clincher și țigle. 

Înainte de a începe activitatea, suprafața trebuie să fie uscată, curățată de praf, murdărie, ulei și unsoare. 

Suprafețele, care nu vor fi impregnate de ex. geamurile, elemente metalice, de lemn, piatră șlefuită, trebuie să le sigilați. 

Înainte de utilizarea impregnatului, acesta trebuie amestecat. 

Trebuie așteptat cel puțin 7 zile de la terminarea lucrărilor pentru utilizarea impregnantului. 

Impregnarea se face pe timp uscat, fără ploaie, la o temperatură de la +5 până la +25° C. 


APLICARE: Pe plăcile gips se aplică un singur strat prin pulverizare. Pe plăcile de beton și restul aplicațiilor se poate folosi o pensula sau prin metodă de pulverizare. Impregnatul trebuie să fie aplicat uniform. La suprafețele de beton foarte absorbante aplicați de două ori prin metodă umed-pe-umed (stratul suplimentar se aplica în funcție de absorbție, temperatura mediului și a suprafeței, cel târziu după 20 de minute). Suprafața impregnată trebuie să fie saturată suficient și uniform. 


ACOPERIRE: 8-10 mp din ambalaj la o impregnare. Consumul substanței depinde de absorbția materialului, impregnat și tehnici de aplicare. 


DEPOZITARE: Depozitați în încăperi uscate cu o temperatură de la +5° C până la +30° C în ambalaj original. Perioada de valabilitate: 12 luni de la data fabricației (data producției plasată pe ambalaj).

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Profilul de perete din aluminiu LLP1 este dedicat utilizării alaturi de colecțiile de riflaje Stretto și riflaje Medio. Culoarea neagră a profilului s..
102,52 RON
pret pe bucata
Banda autoadeziva 15 cm x 5 m-pentru imbinarea gazonului artificial, sinteticBanda autoadeziva pentru imbinarea gazonului artificial (sintetic).Materi..
75,90 RON
pret pe bucata
Bride, cleme plastic prindere "gard viu" artificial - 50 buc.Bride de plastic cu autoblocare pentru prinderea si fixarea "gardului viu" artificial.&nb..
5,50 RON
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
588,00 RON
pret pentru 20 mp
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
549,88 RON
pret pentru 20 mp
PROPRIETĂȚI:Adeziv de dispersie sub formă de pastă groasă, aplicat în straturi subțiri (aproximativ 2 - 3 mm), flexibil, cu rezistență ridicată la lip..
64,81 RON
pret pe cutie
Grundul Stegu este un agent pentru grunduire suprafeței, produs din rășină acrilică de înalta calitate. Leagă puternic straturile superioare de supraf..
33,30 RON
pret pe bucata
Stone Care este un hidroizolant alb, pe bază de silicon și apă, pentru impermeabilizarea suprafețelor în interior și exterior.UTILIZARE: Stone Care es..
28,05 RON
pret pe bucata
UTILIZARE:Mortar de zidărie cu aderență îmbunătățită pentru realizarea rosturilor. Este perfect pentru rostul cimentului poros și al placării cu gips...
40,81 RON
pret pe bucata
APLICARE:GIPSOLEP este un adeziv destinat pentru lipirea plăcilor de gips și altor placaje de gips în încăperile închise. Se caracterizează prin adere..
34,10 RON
pret pe bucata
Stone Shine este un impregnat decorativ și de protecţie alb, diluabil în apă, pe bază de silicon pentru hidrofobizare de suprafață. Produsul conf..
65,23 RON
Banda LED liniară COB 3000k cu lumină caldă este ideală pentru a aduce o atmosferă primitoare în orice spațiu interior. Flexibilă și cu o lungime de 5..
157,23 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro