PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Vopsea lavabilă pentru fațadă exterior ADRo-OPTIM 4 kg

Vopsea lavabilă pentru fațadă exterior ADRo-OPTIM 4 kg
Vopsea lavabilă pentru fațadă exterior ADRo-OPTIM 4 kg
92,51 RON
pret pe bucata

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

Vopsea Lavabilă ADRo-OPTIM 4 kg pentru Exterior

ADRo-OPTIM este vopseaua ideală pentru fațadele exterioare, oferind o acoperire excelentă și rezistență îndelungată. Aceasta este formulată dintr-o dispersie apoasă de rășini sintetice, minerale, aditivi și apă, garantând o aplicare eficientă și un finisaj de calitate superioară. Vopseaua asigură o aderență optimă pe toate suprafețele curate și uscate și trebuie aplicată după amorsarea cu ADRo-PRIME. Pentru rezultate optime, vopsirea se face la temperaturi între 5°C și 30°C, iar timpul de uscare este de până la 2 ore.

Pentru un exterior impecabil și durabil, alegeți vopseaua lavabilă ADRo-OPTIM. Cumpărați acum și asigurați protecție și estetică fațadei dumneavoastră!

Date Tehnice:

  • Greutate: 4 kg
  • Tip: Vopsea lavabilă pentru exterior
  • Compoziție: Rășini sintetice, minerale, aditivi, apă
  • Temperatura de aplicare recomandată: 5°C - 30°C
  • Timp de uscare: Până la 2 ore
  • Pre-tratament necesar: Amorsa ADRo-PRIME

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Adeziv ADRo-Fix pentru Profiluri Decorative de ExteriorADRo-Fix este un adeziv performant conceput special pentru profilurile decorative de exterior, ..
51,66 RON
pret pe bucata
Adeziv ADRo-Fix 4 kg pentru Profiluri Decorative de ExteriorOptimizați aderența profilurilor decorative de exterior cu ADRo-Fix, un adeziv superior fo..
92,82 RON
pret pe bucata
Amorsa ADRo-PRIME 1L - Pregătire Eficientă pentru VopsireADRo-PRIME este concepută special pentru a pregăti suprafețele exterioare și interioare înain..
14,28 RON
pret pe bucata
Amorsa ADRo-PRIME 4L - Eficiență și Calitate pentru Pregătirea SuprafețelorADRo-PRIME este amorsa ideală pentru pregătirea suprafețelor exterioare și ..
50,24 RON
pret pe bucata
ADRo-Quartz 1.5 kg - Soluție Eficientă pentru Chituirea Profilurilor DecorativeADRo-Quartz este special creat pentru chituirea impecabilă a îmbinărilo..
63,96 RON
pret pe bucata
ADRo-Quartz Tub 310ml - Rășină de Chituire pentru Profiluri Decorative ExterioareADRo-Quartz în format tub de 310ml este ideal pentru chituirea îmbină..
26,31 RON
pret pe bucata
ADRo-Kit A+B 3kg - Soluție Eficientă pentru Îmbinarea Profilurilor de ExteriorADRo-Kit A+B este un material bicomponent de îmbinare, esențial pentru l..
65,00 RON
pret pe bucata
ADRo-Kit A+B 6kg - Soluție Robustă pentru Îmbinarea Profilurilor DecorativeADRo-Kit A+B este un material bicomponent destinat îmbinării eficiente a pr..
130,00 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro