PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Adeziv pentru profiluri decorative exterior ADRo-Fix 1.5 kg

Adeziv pentru profiluri decorative exterior ADRo-Fix 1.5 kg
Adeziv pentru profiluri decorative exterior ADRo-Fix 1.5 kg
51,66 RON
pret pe bucata

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

Adeziv ADRo-Fix pentru Profiluri Decorative de Exterior

ADRo-Fix este un adeziv performant conceput special pentru profilurile decorative de exterior, oferind o aderență excelentă în condiții diverse. Compus din rășini sintetice, minerale, aditivi și apă, acest adeziv asigură durabilitate și rezistență în timp. Pentru a obține cele mai bune rezultate, utilizarea sa este recomandată la temperaturi între 5°C și 25°C, cu umiditatea mediului sub 60%. Acesta trebuie depozitat între 5°C și 30°C, în recipientele originale, la loc răcoros, pentru a-și păstra proprietățile.

Gata să asigurați aderența perfectă pentru proiectele dvs. exterioare? Alegeți ADRo-Fix pentru o fixare sigură și de lungă durată!

Date Tehnice:

  • Greutate: 1.5 kg
  • Compoziție: Rășini sintetice, minerale, aditivi, apă
  • Temperatura optimă de utilizare: 5°C - 25°C
  • Umiditatea mediului: Sub 60%
  • Condiții de depozitare: 5°C - 30°C, în recipientele originale, la loc răcoros

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Adeziv ADRo-Fix 4 kg pentru Profiluri Decorative de ExteriorOptimizați aderența profilurilor decorative de exterior cu ADRo-Fix, un adeziv superior fo..
92,82 RON
pret pe bucata
Vopsea Lavabilă ADRo-OPTIM 4 kg pentru ExteriorADRo-OPTIM este vopseaua ideală pentru fațadele exterioare, oferind o acoperire excelentă și rezistență..
92,51 RON
pret pe bucata
Amorsa ADRo-PRIME 1L - Pregătire Eficientă pentru VopsireADRo-PRIME este concepută special pentru a pregăti suprafețele exterioare și interioare înain..
14,28 RON
pret pe bucata
Amorsa ADRo-PRIME 4L - Eficiență și Calitate pentru Pregătirea SuprafețelorADRo-PRIME este amorsa ideală pentru pregătirea suprafețelor exterioare și ..
50,24 RON
pret pe bucata
ADRo-Quartz 1.5 kg - Soluție Eficientă pentru Chituirea Profilurilor DecorativeADRo-Quartz este special creat pentru chituirea impecabilă a îmbinărilo..
63,96 RON
pret pe bucata
ADRo-Quartz Tub 310ml - Rășină de Chituire pentru Profiluri Decorative ExterioareADRo-Quartz în format tub de 310ml este ideal pentru chituirea îmbină..
26,31 RON
pret pe bucata
ADRo-Kit A+B 3kg - Soluție Eficientă pentru Îmbinarea Profilurilor de ExteriorADRo-Kit A+B este un material bicomponent de îmbinare, esențial pentru l..
65,00 RON
pret pe bucata
ADRo-Kit A+B 6kg - Soluție Robustă pentru Îmbinarea Profilurilor DecorativeADRo-Kit A+B este un material bicomponent destinat îmbinării eficiente a pr..
130,00 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro