PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

ADRo-Kit A+B 3kg - Material bicomponent pentru îmbinarea profilurilor de exterior

ADRo-Kit A+B 3kg - Material bicomponent pentru îmbinarea profilurilor de exterior
ADRo-Kit A+B 3kg - Material bicomponent pentru îmbinarea profilurilor de exterior
65,00 RON
pret pe bucata

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

ADRo-Kit A+B 3kg - Soluție Eficientă pentru Îmbinarea Profilurilor de Exterior

ADRo-Kit A+B este un material bicomponent de îmbinare, esențial pentru lucrările cu profiluri de exterior din polistiren. Compus din fracția lichidă A și fracția solidă B, care se amestecă în raport de greutate 1:2, acest kit oferă o aderență și elasticitate superioară. Suprafețele destinate lipirii trebuie să fie curate și lipsite de impurități cum ar fi mucegai, exfolieri, grăsimi sau praf. Este vital să efectuați teste preliminare de aderență pe suporturi neconvenționale. ADRo-Kit A+B poate fi aplicat în condiții de temperatură ambientală între 5°C și 35°C, cu umiditatea sub 60%, iar temperatura suportului între 5°C și 30°C.

Pentru o fixare sigură și de durată a profilurilor dvs. decorative, alegeți ADRo-Kit A+B!

Date Tehnice:

  • Greutate totală: 3 kg
  • ComponenteFracție lichidă A – 1 kg, flacon de plastic, Fracție solidă B – 2 kg, găleată de plastic
  • Raport de amestec: 1:2
  • Temperatura de aplicare: 5°C - 35°C (ambient), 5°C - 30°C (suport)
  • Umiditatea admisă: Sub 60%

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Adeziv ADRo-Fix pentru Profiluri Decorative de ExteriorADRo-Fix este un adeziv performant conceput special pentru profilurile decorative de exterior, ..
51,66 RON
pret pe bucata
Adeziv ADRo-Fix 4 kg pentru Profiluri Decorative de ExteriorOptimizați aderența profilurilor decorative de exterior cu ADRo-Fix, un adeziv superior fo..
92,82 RON
pret pe bucata
Vopsea Lavabilă ADRo-OPTIM 4 kg pentru ExteriorADRo-OPTIM este vopseaua ideală pentru fațadele exterioare, oferind o acoperire excelentă și rezistență..
92,51 RON
pret pe bucata
Amorsa ADRo-PRIME 1L - Pregătire Eficientă pentru VopsireADRo-PRIME este concepută special pentru a pregăti suprafețele exterioare și interioare înain..
14,28 RON
pret pe bucata
Amorsa ADRo-PRIME 4L - Eficiență și Calitate pentru Pregătirea SuprafețelorADRo-PRIME este amorsa ideală pentru pregătirea suprafețelor exterioare și ..
50,24 RON
pret pe bucata
ADRo-Quartz 1.5 kg - Soluție Eficientă pentru Chituirea Profilurilor DecorativeADRo-Quartz este special creat pentru chituirea impecabilă a îmbinărilo..
63,96 RON
pret pe bucata
ADRo-Quartz Tub 310ml - Rășină de Chituire pentru Profiluri Decorative ExterioareADRo-Quartz în format tub de 310ml este ideal pentru chituirea îmbină..
26,31 RON
pret pe bucata
ADRo-Kit A+B 6kg - Soluție Robustă pentru Îmbinarea Profilurilor DecorativeADRo-Kit A+B este un material bicomponent destinat îmbinării eficiente a pr..
130,00 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro