PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Termosistem NP14 polistiren și material compozit 530x30x2000 mm

Termosistem NP14 polistiren și material compozit 530x30x2000 mm
Termosistem NP14 polistiren și material compozit 530x30x2000 mm
240,02 RON
pret pe bucata

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

Termosistem Decorativ NP14 - Profil Simplu și Elegant

NP14 este un profil decorativ care se distinge prin simplitatea și eleganța sa. Realizat din polistiren acoperit cu material compozit, acest profil este ideal pentru cei care doresc un design curat și discret pentru fațada clădirii. Vopsirea se face cu vopsea acrilică de exterior, necesitând aplicarea unui sau două straturi de amorsă pentru o aderență optimă. Vopseaua ADRo-Optim, superlavabilă și special concepută pentru fațade, asigură un finisaj durabil și rezistent la intemperii. Pentru lipire, recomandăm adezivul ADRo-Fix, iar pentru imbinări, adezivul poliuretanic AKFIX, care oferă o fixare solidă și durabilă între profiluri.  Chituirea finală cu ADRo - Quartz garantează o suprafață uniformă și rezistentă, esențială pentru durabilitatea și estetica profilului.

Interesat de un design exterior rafinat? Contactați-ne pentru a descoperi cum NP14 poate îmbunătăți aspectul clădirii dvs.!

Date Tehnice:

  • Înălțime: 530 mm
  • Lățime: 30 mm
  • Lungime: 2000 mm
  • Material: Polistiren acoperit cu material compozit
  • Vopsea recomandată: ADRo-Optim, acrilică de exterior
  • Adezivi recomandați: ADRo-Fix pentru exterior, AKFIX pentru imbinări
  • Chituire: ADRo - Quartz pentru rosturi uniforme și rezistente
Caracteristici
Lungime2000 mm
Înălțime530 mm
Lățime30 mm
MaterialPolistiren

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Termosistem Decorativ FUGA10 - Polistiren Acoperit cu RășiniExplorați avantajele Termosistemului Decorativ FUGA10, perfect pentru a îmbunătăți atât ef..
209,77 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ FUGA PANEL 1 - Polistiren Acoperit cu RășiniDescoperiți termosistemul decorativ FUGA PANEL 1, o soluție excelentă pentru a aduce..
177,00 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ SIDDING PANEL 2 - Polistiren Acoperit cu RășiniIntroduceți un nou nivel de estetică și funcționalitate cu Termosistemul Decorati..
180,88 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ SIDDING PANEL 3 - Polistiren Acoperit cu RășiniSIDDING PANEL 3 redefinește aspectul fațadelor, combinând tehnologia avansată cu ..
180,01 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ SIDDING PANEL 1 - Polistiren Acoperit cu RășiniTermosistemul decorativ SIDDING PANEL 1 oferă o soluție estetică și funcțională p..
180,01 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ FUGA5 - Polistiren Acoperit cu RășiniElevați estetica clădirii dvs. cu Termosistemul Decorativ FUGA5, conceput să adauge un elem..
180,88 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ NP2 - Polistiren Acoperit cu Material CompozitIluminați fațada casei dumneavoastră cu Termosistemul Decorativ NP2, unde fiecare ..
145,00 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ NP4 - Polistiren Acoperit cu RășiniAdăugați un element de design sofisticat și funcțional cu Termosistemul Decorativ NP4, ideal ..
217,06 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ NP6 - Polistiren Acoperit cu RășiniTransformați estetica exterioară a clădirii dvs. cu Termosistemul Decorativ NP6, care combină..
362,25 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ NP9 - Eleganță Prin SimplitateAdăugați un plus de eleganță exteriorului casei cu Termosistemul Decorativ NP9, un profil ce se re..
248,72 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ NP13 - Polistiren Acoperit cu RășiniAdoptați Termosistemul Decorativ NP13 pentru a îmbogăți arhitectura oricărei fațade cu un de..
182,52 RON
pret pe bucata
Termosistem Decorativ NP15 - Accent pe DetaliiEvidențiați fațada casei dumneavoastră cu Termosistemul Decorativ NP15, un profil care scoate în evidenț..
296,95 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro