PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Placa imitatie de caramida Metro 2 gri

Placa imitatie de caramida Metro 2 gri
Placa imitatie de caramida Metro 2 gri
Placa imitatie de caramida Metro 2 gri
Placa imitatie de caramida Metro 2 gri
Placa imitatie de caramida Metro 2 gri
Placa imitatie de caramida Metro 2 gri
Placa imitatie de caramida Metro 2 gri
Placa imitatie de caramida Metro 2 gri
Placa imitatie de caramida Metro 2 gri
90,75 RON
pret pe cutie
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 7

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

În tendințele moderne de amenajare, deschiderea și unificarea spațiilor de locuit devine din ce în ce mai apreciată. Această abordare presupune combinarea mai multor camere distincte într-un singur spațiu generos, rezultând un mediu prietenos și propice interacțiunilor în cadrul întregii familii.


Cu toate avantajele sale, acest concept de spațiu polivalent permite și crearea unor zone funcționale distincte prin intermediul unor metode vizuale de separare. Plăcile Metro 2, cu aspectul lor ce imită cărămidă, se remarcă prin nuanța lor grafit și adaugă un accent decorativ subtil, dar eficient, într-un decor interior predominant monocrom. Aceste plăci nu doar împart vizual spațiul, ci pot defini cu precizie diverse arii funcționale, cum ar fi zona de relaxare, cea destinată luatului mesei și bucătăria.


Cu o textura autentică a cărămizii naturale, plăcile Metro gri din gips oferă o alternativă perfectă pentru amenajările atât rezidențiale, cât și comerciale. Cu o construcție inovatoare ce integrează rosturile, procesul de instalare devine rapid și simplu, oferindu-le posesorilor un mod eficient de a transforma estetic și funcțional spațiul de locuit.


Dimensiuni:


Lungime: 465 mm

Înălțime: 85 mm

Grosime: 10-30 mm

Greutate: 17 kg


Notă: Cutia conține 16 bucăți ( suprafața acoperită este de aproximativ 0.63 mp). Pret 130.79 RON pe mp.


Instrucțiuni de montare puteți să găsiți AICI.

Caracteristici
CuloareGri
MaterialGips
DestinațieInterior

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Placa ce imită cărămida Boston reprezintă o inovație remarcabilă destinată atât fațadelor, cât și interioarelor. Această placă, alături de mortarul sp..
92,16 RON
pret pe cutie
Colțarul imităție de cărămidă Boston 1 este un element inovator ce poate fi folosit la interior cât și la exterior datorită rezistenței sale.Acest ele..
83,93 RON
pret pe cutie
Monsanto reprezintă un produs inovator pe piața plăcilor decorative. Datorită sistemului său fără chit și construcției unice a plăcii, este garantată ..
80,01 RON
pret pe cutie
Colțarul care imita cărămida Monsanto 1 vă permite să decorați marginile peretelui fără o montare specială a plăcilor. Este de culoare roșie cu chit g..
61,79 RON
pret pe cutie
Plăcile din beton Monsanto 2 imită cu măiestrie aspectul cărămizii și împreună cu rosturile preumplute aduc un aspect special suprafețelor. Cărămizile..
80,01 RON
pret pe cutie
Colțarul din beton Monsanto 2 imită realist cărămida, având un colorit bej cu o culoare a chitului gri. El reprezintă soluția pentru decorarea colțuri..
61,79 RON
pret pe cutie
Placa decorativă din beton ce imită cărămida Country, reprezintă o opțiune durabilă, ideală pentru a conferi un aspect deosebit spațiului tău. Caracte..
125,55 RON
pret pe cutie
Colțarul Country 610 care imită cărămida este utilizat pentru acoperirea coltuturilor, fără nevoia de a modifica plăcile plate. El se asortează perfec..
105,12 RON
pret pe cutie
Placă Loft captează eleganța cărămizilor, prezentând margini ușor rotunjite pentru un aspect rafinat. Varianta Loft 1 într-o nuanță radiantă de alb, d..
83,93 RON
pret pe cutie
Modelul de colțar ce imită cărămida Loft 1 este produs din gips și are o culoare radiantă de alb. Acesta este destinat utilizării împreună că plăcile ..
81,62 RON
pret pe cutie
Placa Parma reprezintă o inovație remarcabilă în domeniul decoratiunilor, reușind să îmbine armonios cărămida și chitul într-o soluție unică. Fii..
77,99 RON
pret pe cutie
Acest model de colțar este destinat utilizării împreună cu placa imitație de cărămidă Parma 1. Colțarul are culoare albă și este fabricat din gips.Dim..
76,93 RON
pret pe cutie

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro