PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Impregnant Stone Shine 1L Stegu

Impregnant Stone Shine 1L Stegu
Impregnant Stone Shine 1L Stegu
65,23 RON
  • Disponibilitate: LIvrare in 7 zile
  • Cod produs StoneShine1LStegu
  • Categorie: Accesorii montaj

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

Stone Shine este un impregnat decorativ și de protecţie alb, diluabil în apă, pe bază de silicon pentru hidrofobizare de suprafață. 

Produsul conferă suprafețelor impregnate un efect unic de luciu de perlă - cristal. 


APLICARE: Stone Shine este destinat pentru impregnarea dalelor de ipsos şi de beton pentru interior şi exterior. 


MOD DE UTILIZARE: Înainte de a începe lucrările, curăţaţi suprafaţa uscată de praf, murdărie, ulei, lubrifianţi etc. 

Suprafețele care nu vor fi impregnate, de exemplu geamurile, elementele metalice, din lemn, piatră lustruită etc., trebuie bine protejate. 

Amestecaţi înainte de utilizare. 

Aplicați o singură dată pe dalele de gips și de beton (numai un singur strat, nu se aplică umed-pe-umed, pot să apară diferențe de nuanță) prin pulverizare. Suprafața impregnată trebuie saturată cu exactitate și uniform. Dalele trebuie impregnate în condiţii uscate, nu pe vreme ploioasă, şi la temperaturi cuprinse între +5 şi + 25°C, împreună cu rosturile, cel puţin 21 de zile după finisarea lucrărilor. 

După finalizarea lucrărilor, clătiți bine echipamenul de pulverizare. 


ACOPERIRE: până la 10 m² dintr-un pachet de 1 litru. Consumul necesar depinde de absorbţia materialului impregnat. 


DEPOZITARE: Impregnatul trebuie depozitat în încăperi uscate la o temperatură între +5 şi +30°C în ambalajul original închis. 


PERIOADA DE VALABILITATE: 12 luni de la data producţiei indicată pe ambalaj.

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Profilul de perete din aluminiu LLP1 este dedicat utilizării alaturi de colecțiile de riflaje Stretto și riflaje Medio. Culoarea neagră a profilului s..
102,52 RON
pret pe bucata
Banda autoadeziva 15 cm x 5 m-pentru imbinarea gazonului artificial, sinteticBanda autoadeziva pentru imbinarea gazonului artificial (sintetic).Materi..
75,90 RON
pret pe bucata
Bride, cleme plastic prindere "gard viu" artificial - 50 buc.Bride de plastic cu autoblocare pentru prinderea si fixarea "gardului viu" artificial.&nb..
5,50 RON
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
588,00 RON
pret pentru 20 mp
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
549,88 RON
pret pentru 20 mp
PROPRIETĂȚI:Adeziv de dispersie sub formă de pastă groasă, aplicat în straturi subțiri (aproximativ 2 - 3 mm), flexibil, cu rezistență ridicată la lip..
64,81 RON
pret pe cutie
Grundul Stegu este un agent pentru grunduire suprafeței, produs din rășină acrilică de înalta calitate. Leagă puternic straturile superioare de supraf..
33,30 RON
pret pe bucata
Stone Care este un hidroizolant alb, pe bază de silicon și apă, pentru impermeabilizarea suprafețelor în interior și exterior.UTILIZARE: Stone Care es..
28,05 RON
pret pe bucata
UTILIZARE:Mortar de zidărie cu aderență îmbunătățită pentru realizarea rosturilor. Este perfect pentru rostul cimentului poros și al placării cu gips...
40,81 RON
pret pe bucata
APLICARE:GIPSOLEP este un adeziv destinat pentru lipirea plăcilor de gips și altor placaje de gips în încăperile închise. Se caracterizează prin adere..
34,10 RON
pret pe bucata
Impregnanat culori vii este un impregnat pe bază de apă, alb, cu silicon pentru suprafețele de hidrofinare interioare și exterioare ale clădirilor.&nb..
37,95 RON
pret pe bucata
Banda LED liniară COB 3000k cu lumină caldă este ideală pentru a aduce o atmosferă primitoare în orice spațiu interior. Flexibilă și cu o lungime de 5..
157,23 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro