PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Conector Snap cu Clapetă Bandă-Sursă LED

Conector Snap cu Clapetă Bandă-Sursă LED
Conector Snap cu Clapetă Bandă-Sursă LED
7,79 RON
pret pe bucata
  • Disponibilitate: Livrare in 10 zile
  • Cod produs Conector Snap banda-sursa
  • Categorie: Accesorii montaj

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru  comenzile mai mari de 4000 RON

Conector Snap cu Clapetă Bandă-Sursă LED - Mardom Decor

Descriere Generală:

Conectorul Snap cu Clapetă de la Mardom Decor reprezintă o soluție inovatoare pentru conectarea rapidă și eficientă a benzilor LED la sursa de alimentare. Grație designului său ingenios cu clapetă, nu este necesară lipirea, ceea ce face instalarea extrem de simplă și accesibilă oricărui utilizator, indiferent de nivelul de experiență.

Caracteristici Tehnice și Compatibilitate:

Acest conector este optimizat pentru a fi folosit cu benzile LED COB și SMD, oferind o conexiune fiabilă și durabilă. Este important de notat că acest model nu este compatibil cu profilele LED Mardom Decor. Conectorul măsoară 2,5 cm în lungime, 1,3 cm în lățime și 0,8 cm în înălțime.

Instalare Ușoară și Rapidă:

Sistemul cu clapetă permite o asamblare rapidă și fără unelte:
  • Pregătirea Conectorului: Deschideți clapeta și introduceți banda LED tăiată corespunzător pe o parte și cablurile de alimentare pe cealaltă parte.
  • Fixarea: Apăsați ferm benzile LED și cablurile de alimentare împreună la centrul conectorului pentru a asigura o conexiune stabilă.
  • Securizarea: Închideți clapetele manual pentru a bloca elementele în interiorul conectorului.

Reutilizabil și Practic: Conectorul cu clapetă poate fi deschis pentru a înlocui componentele sau pentru a fi reutilizat în alte proiecte, făcându-l o opțiune cost-eficientă și practică pentru diverse aplicații de iluminat.

Utilizare:
Recomandat pentru multiple utilizări, oferind flexibilitate în modificările sau extensiile sistemului de iluminat.

Prin adoptarea Conectorului Snap cu Clapetă de la Mardom Decor, beneficiati de o metodă rapidă și simplă de a integra iluminatul LED în orice spațiu, cu o asamblare ce nu necesită instrumente suplimentare, asigurând în același timp o conexiune stabilă și durabilă.
Caracteristici
Lungime2.5 cm
Înălțime1.3 cm
Adâncime0.8 cm

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Profilul de perete din aluminiu LLP1 este dedicat utilizării alaturi de colecțiile de riflaje Stretto și riflaje Medio. Culoarea neagră a profilului s..
102,52 RON
pret pe bucata
Banda autoadeziva 15 cm x 5 m-pentru imbinarea gazonului artificial, sinteticBanda autoadeziva pentru imbinarea gazonului artificial (sintetic).Materi..
75,90 RON
pret pe bucata
Bride, cleme plastic prindere "gard viu" artificial - 50 buc.Bride de plastic cu autoblocare pentru prinderea si fixarea "gardului viu" artificial.&nb..
5,50 RON
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
588,00 RON
pret pentru 20 mp
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
549,88 RON
pret pentru 20 mp
PROPRIETĂȚI:Adeziv de dispersie sub formă de pastă groasă, aplicat în straturi subțiri (aproximativ 2 - 3 mm), flexibil, cu rezistență ridicată la lip..
64,81 RON
pret pe cutie
Grundul Stegu este un agent pentru grunduire suprafeței, produs din rășină acrilică de înalta calitate. Leagă puternic straturile superioare de supraf..
33,30 RON
pret pe bucata
Stone Care este un hidroizolant alb, pe bază de silicon și apă, pentru impermeabilizarea suprafețelor în interior și exterior.UTILIZARE: Stone Care es..
28,05 RON
pret pe bucata
UTILIZARE:Mortar de zidărie cu aderență îmbunătățită pentru realizarea rosturilor. Este perfect pentru rostul cimentului poros și al placării cu gips...
40,81 RON
pret pe bucata
APLICARE:GIPSOLEP este un adeziv destinat pentru lipirea plăcilor de gips și altor placaje de gips în încăperile închise. Se caracterizează prin adere..
34,10 RON
pret pe bucata
Impregnanat culori vii este un impregnat pe bază de apă, alb, cu silicon pentru suprafețele de hidrofinare interioare și exterioare ale clădirilor.&nb..
37,95 RON
pret pe bucata
Stone Shine este un impregnat decorativ și de protecţie alb, diluabil în apă, pe bază de silicon pentru hidrofobizare de suprafață. Produsul conf..
65,23 RON

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro