PREMIER DECOR
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Profile decorative de exterior

              
Designul fatadelor este specialitate noastra. 


Echipa noastra este formata din Arhitecti si specialisti in domeniul constructiilor.  Viziunea noastra este sa creem case si fatade deosebite, puse in valoare cu ajutorul elementelor arhitecturale.   

Elementele decorative furnizate de noi, se produc pe comanda in Romania, din polistiren, glazurate cu un strat rezistent  de rasina epoxidica si cuart. Timpul de executie variaza in functie de dificultate si cantitate.

Furnizam solutii complete: Consultanta, proiectare 3d, asistenta montaj. office@premierdecor.ro

Vă rugăm să transmiteți solicitarea dvs. pe e-mail și un consultant de vânzări o să vă contacteze ulterior. Răspundem la solicitări în 1-3 zile, în funcție

de complexitatea lor.


Mai jos puteti vedea cateva proiecte din portofoliul nostru:

 10 Apr Placare fatada cu termosistem decorativ , Targu Jiu
radu2020 0 350
Pentru placarea acestei cladiri istorice, din centrul orasului Targu Jiu, al carui parter a suferit diferite modificari de-a lungul timpului, echipa noastra a propus placarea partii de parter cu termosistem decorativ de 4 cm.  S-au folosit solbancuri..
01 Nov Ornamente Polistiren Catedrala Ramnicu Valcea
0 1020
In cadrul acestui proiect, Premier Decor s-a ocupat de furnizarea si montarea profilelor decorative de exterior: Cornise, Ornamente, Capiteluri, Stalpi, Ancadramente. Aceste profile au o rezistenta sporita la intemperii datorita stratului protector..
01 Nov Stalpi si cornise din polistiren acoperit cu rasina epoxidica
1 1842
Profilele decorative de exterior isi gasesc locul unic in arhitectura unui imobil prin puternicul impact vizual, accentuand stilul si forma fatadelor. Premier Decor va pune la dispozitie o gama variata de profile: cornise, solbancuri, ancadramente, s..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)