PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Elastic filler rosturi Mardom

Elastic filler rosturi Mardom
Elastic filler rosturi Mardom
34,00 RON
pret pe bucata

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru comenzile mai mari de 4000 RON

Compoziție pentru rosturi Mardom Decor
Compoziția pentru rosturi Mardom Decor este un produs care vă va permite să finisați perfect aspectul profilelor și al altor elemente. Folosirea acestui produs va asigura o suprafață netedă și fără cusur a elementelor de finisare, iar acest lucru se va traduce la rândul său printr-o amenajare perfectă a spațiului.

Compoziția elastic filler pentru rosturi Mardom Decor va fi ideală pentru mascarea rosturilor de stuc și a oricăror cavități, fisuri și goluri cu dimensiuni de până la 5 milimetri. Poate fi folosit pe gips, cărămidă, beton, piatră, ciment și suprafețe vopsite. Produsul umple eficient golurile, repară defectele și netezește structura mulurilor. Compoziția este rezistentă la umiditate, ceea ce înseamnă că acțiunea apei sau a umezelii nu va provoca fisurarea suprafeței. Compusul pentru rosturi Mardom Decor este foarte flexibil, maleabil și ușor de lucrat. După ce îl aplicați, neteziți suprafața făcând lovituri cu o mistrie. După ce s-a uscat complet, locul în care a fost folosit compusul trebuie șlefuit cu șmirghel până când se obține efectul vizual dorit. Vopsirea cu vopsea este recomandată după o așteptare de 24-48 de ore (în funcție de umiditatea și temperatura din interior). Produsul se caracterizează printr-o eficiență ridicată, care este de 40 până la 60 de îmbinări pe pachet de 330 de grame.

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea profilelor de exterior va fi efectuată de către producător.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
Adeziv de instalare pe bază de apă pentru aplicații interioare pe suprafețe poroase. Adezivul asigură etanșare de lungă durată între pereți și tavane...
35,00 RON
pret pe bucata
Un adeziv conceput pentru lipirea și chituirea profilelor Mardom Decor. În plus față de proprietățile sale adezive, etanșează și legăturile dintre ele..
85,00 RON
pret pe bucata
Adeziv hibrid, polimeric, de instalare, cu rezistență extremă de aderență în interior și exterior, pe suprafețe aspre și netede. Lipire imediată după ..
83,00 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro