PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Cornisa MDB158 - Elegantă și funcțională, perfectă pentru un design modern

Cornisa MDB158 - Elegantă și funcțională, perfectă pentru un design modern
224,00 RON
pret pe bucata
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 2

Discount la plata in avans

Intre 4% si 8% pentru  comenzile mai mari de 4000 RON

Cornisa pentru tavan MDB158 este un profil elegant, decorat cu o frezare expresivă atât pe partea superioară, cât și pe cea inferioară a plintei. Este fabricat din poliuretan ProFoam ușor și rezistent. MDB158 este rezistent la apă și la radiațiile UV.

Profilul pentru tavan MDB158 este perfect pentru a crea o conexiune netedă între tavan și perete, acoperind în același timp imperfecțiunile de instalare, precum finisajele de tapet sau vopsirea imprecisă. Acesta se încadrează în diferite stiluri de cornișă, inclusiv în categoria modernă, fiind potrivit pentru un design minimalist, cu linii curate și elegante.

Fabricat din materialul durabil ProFoam, profilul MDB158 este ușor și simplu de instalat, chiar și în încăperi dificile precum vestibulul sau baia. Fiind rezistent la apă, acesta poate fi utilizat și în spații umede, fără a se degrada în timp. De asemenea, este prevăzut cu o frezare expresivă care adaugă un aspect decorativ subtil, potrivit pentru diverse tipuri de încăperi și decoruri interioare.

În ceea ce privește funcționalitatea, cornișa MDB158 poate fi utilizată și pentru ascunderea cablurilor, fiind disponibilă într-o variantă cu canal special pentru cabluri. Astfel, în timp ce adaugă un element decorativ la designul interior, aceasta servește și o funcție practică, ajutând la organizarea cablurilor într-un mod discret și estetic.

Disponibilă într-o nuanță albă neutră, această cornisă se integrează cu ușurință în diverse scheme de culori și stiluri de design interior.

Comandați astăzi cornișa MDB158 și creați un design interior elegant și funcțional!


Avantajele cornișelor decorative Mardom


Rezistent la apă

Cornișa este complet rezistentă la apă. Acest lucru înseamnă că poate fi utilizată cu succes în încăperi cu umiditate ridicată, cum ar fi băile sau bucătăriile.


Rezistentă la umflare

Cornișele Mardom Decor, spre deosebire de alte produse, nu se deformează, nu se delaminează și nu se umflă sub influența umidității. Ele sunt stabile din punct de vedere dimensional și nu se micșorează sau se dilată.


Profil acoperit cu grund

Cornișa este acoperit din fabrică cu un grund special cu netezire, protejând și facilitând distribuirea straturilor ulterioare de vopsea. Pentru un efect vizual perfect, vă recomandăm să vopsiți profilul cu orice vopsea pe bază de apă după instalare.


Rezistentă la razele UV

Datorită finisajelor și acoperirilor speciale, cornișa este rezistentă la radiațiile UV. Instalarea rozetei într-un loc însorit nu va cauza îngălbenirea sau decolorarea acesteia.


Material ușor și foarte rezistent

Produsul este fabricat din material ușor ProFoam. Acest material vă permite să asamblați obiecte de dimensiuni mari fără riscul ca acestea să se desprindă de pe perete sau tavan.


Decorații precise și profunde

Produsul este fabricat din material ProFoam extrem de maleabil. Plasticul permite crearea unor decorațiuni adânci, ascuțite și precise în procesul de fabricație.


Date tehnice MDB158

Lungime200 cm
Înălțime
10,5 cm
Adâncime
12,5 cm
Materialpoliuretan - ProFoam
Finisajmat - culoare alba


Produs fabricat in Polonia.

Caracteristici
Lungime200 cm
Înălțime10 - 11.9 cm
Adâncime12 - 13.9 cm
MaterialPoliuretan
StilModern
Mascare cabluriDa
Compatibil LEDNu
Material flexibilNu

Adauga un Review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău Bun
Captcha
Pentru marfa ce necesită livrare paletizată din categoriile: vopsea (în cantități mari), microciment, pardoseli/parchet, panouri (tapițate, de lemn), plăci (piatră decorativă, imitație cărămidă), clientul va fi contactat telefonic și costul comunicat în funcție de greutatea/volumul comenzii. Livrarea în această situație va fi efectuată de către Pall-Ex.

Pentru profilele decorative și produsele ce nu depășesc 3 m lungime și nu sunt agabaritice, livrarea se va face prin curierat rapid cu FAN Courier sau Sameday, prețul fiind cel standard, afisiat la finalizarea comenzii.

Livrarea se face în maximum 48 de ore dacă marfă comandată se află pe stoc. În caz contrar livrarea produselor se face în termen de 10-14 zile. Clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 de RON livrarea este gratuită, doar pentru mărfurile ce nu necesită paletizare și pot fi livrate prin curier rapid.
MD210 este o cornișă multifuncțională care acoperă perfect orice neajunsuri care apar în timpul renovării, cum ar fi un perete nevopsit sau fisuri del..
60,00 RON
pret pe bucata
MD172 este o cornișă multifuncțională care acoperă perfect orice neajunsuri care apar în timpul renovării, cum ar fi un perete nevopsit sau fisuri del..
67,88 RON
pret pe bucata
MD145 este o cornișă multifuncțională care acoperă perfect orice neajunsuri care apar în timpul renovării, cum ar fi un perete nevopsit sau fisuri del..
102,88 RON
pret pe bucata
MD110 este o cornișă multifuncțională care acoperă perfect orice neajunsuri care apar în timpul renovării, cum ar fi un perete nevopsit sau fisuri del..
157,88 RON
pret pe bucata
MD137 este o cornișă care va scoate frumos în evidență orice amenajare interioară. Canelurile detaliate din material vor conferi încăperii un caracter..
148,88 RON
pret pe bucata
MDA040 este o cornișă care va scoate frumos în evidență orice amenajare interioară. Canelurile detaliate din material vor conferi încăperii un caracte..
254,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni :240 x 13 x 16 cm..
384,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni:200 x 10 x 5 cm..
182,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni :240 x 11 x 6 cm..
243,00 RON
pret pe bucata
PoliuretanDimensiuni :200 x 15 x 4 cm..
303,00 RON
pret pe bucata
Polimer rigidDimensiuni :200 x 10,8 x 12 cm..
197,00 RON
pret pe bucata
MD156 este un profil decorativ cu dimensiuni mărite. Înălțimea de 11 cm și adâncimea de 14,5 cm vor funcționa bine pentru tavane înalte, subliniind st..
252,00 RON
pret pe bucata

Ai un proiect special si ai nevoie de consultanta ?

Poti comanda online 24/24h pe premierdecor.ro. In cazul in care ai nevoie de ajutor, ne poti contacta telefonic de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00.

Programeaza o vizita in showroom-ul din Strada Gib Mihăescu 8, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
Telefon: 0771 099 654

Esti arhitect, designer, distribuitor, constructor sau aplicator si vrei sa devii colaboratorul nostru? Intra in Clubul partenerilor !
Ai nevoie de un consultant direct in santier? Contacteaza-ne la adresa office@premierdecor.ro