PREMIER DECOR
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

GREEN WALL

GREEN WALL
VV 6008 GreenWall leaves-N perete verde artificial1x1m VV 6008 GreenWall leaves-N perete verde artificial1x1m
Noutati
Producător: Premier Decor
Perete verde artificial (sintetic) model GREENWALL  LEAVES-N. Este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "tata-mama"), formand module complexe.Acest decor vegetal artificial repro..
274,00 RON
pret pe bucata
VV 7002 GreenWall Stone Moss-perete verde artificial 1x1m VV 7002 GreenWall Stone Moss-perete verde artificial 1x1m
Noutati
Producător: Premier Decor
Perete verde artificial (sintetic)model GREENWALL STONE MOSS. Este fabricat din frunze din plastic (PE), aplicate pe grilaje suport modulare, din acelasi material, care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice (tip "tata-mama"), formand module complexe.Acest decor vegetal artificial reproduce ..
365,00 RON
pret pe bucata
VV 6127 GreenWall Caribbic-perete verde artificial 1x1m VV 6127 GreenWall Caribbic-perete verde artificial 1x1m
Noutati
Producător: Premier Decor
Model decorativ  din gama Premier Decor,realizat din frunze si flori  produse din PE . Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice de plastic, formand module complexe . Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute..
429,00 RON
pret pe bucata
VV 6138 GreenWall Amazon-perete verde artificial 1x1m
Noutati
Producător: Premier Decor
Model decorativ  din gama Premier Decor, realizat din frunze si flori  produse din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice de plastic, formand module complexe . Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute..
497,00 RON
pret pe bucata
VV 6136 GreenWall Exotic-perete verde artificial 1x1m VV 6136 GreenWall Exotic-perete verde artificial 1x1m
Noutati
Producător: Premier Decor
Model decorativ  din gama Premier Decor,realizat din frunze si flori  produse din PE. Acestea sunt aplicate pe grilaje modulare din PE care sunt asamblate cu ajutorul capselor periferice de plastic, formand module complexe . Distributia frunzelor este unilaterala, acestea putand fi vazute ..
459,00 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)