PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Solbanc

Solbancul decorativ fereastra NS109 reprezintă o soluție excelentă pentru a adăuga eleganță și un plus de funcționalitate exteriorului locuinței. Acest model, cu suprafața sa curbă și aspect rafinat, se integrează perfect în orice stil arhitectural. Fabricat din polistiren expandat de înaltă calitat..
36,21 RON
pret pe bucata
Solbancul decorativ NS119 este o alegere excelentă pentru cei care caută un design minimalist și modern pentru ferestrele lor. Acest model este confecționat din polistiren de înaltă calitate, acoperit cu un amestec de rășini sintetice, minerale cuarțoase, calcaroase, aditivi și apă, asigurând durabi..
143,10 RON
pret pe bucata
Descoperă solbancul decorativ REFA10, un model care combină eleganța clasică cu detalii moderne, ideal pentru a accentua fațada locuinței tale. Fabricat din polistiren acoperit cu un mix de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, REFA10 adaugă un plus de stil oricărei ferestre. Recomandă..
131,10 RON
pret pe bucata
Alegerea solbancului potrivit este esențială pentru finalizarea esteticii exterioare a ferestrelor tale, iar solbancul REFA12 oferă un design modern ce va transforma orice fereastră. Dotat cu un sistem de picurare eficient pentru preluarea apei, REFA12 este fabricat din polistiren îmbunătățit cu răș..
99,50 RON
pret pe bucata
Adaugă personalitate și stil clădirii tale cu solbancul decorativ REFA13, care nu doar că este practic, ajutând la scurgerea apei de ploaie, dar aduce și un aspect modern fațadei locuinței. Fabricat din polistiren de înaltă calitate acoperit cu rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, REF..
133,09 RON
pret pe bucata
Pentru cei care preferă o fațadă simplă și elegantă, solbancul decorativ REFA14 este alegerea ideală. Cu un design minimalist dar sofisticat, acest solbanc include un sistem de picurare care facilitează scurgerea apei, asigurând funcționalitate pe lângă stil. Fabricat din polistiren acoperit cu un a..
120,09 RON
pret pe bucata
Solbancul NS103 este proiectat pentru a completa perfect ancadramentele ferestrelor tale, aducând un stil unic cu profilul său impresionant în trepte. Fabricat din polistiren cu rășină și nisip cuarțos, acest solbanc oferă o rezistență sporită la umezeală, vânt, raze UV, îngheț, precum și la șocuri ..
146,10 RON
pret pe bucata
Căutați un pervaz care să se potrivească perfect cu casa dumneavoastră? Solbancul NS104 este alegerea ideală, având un design simplu și linii drepte care conferă oricărei fațade un aspect elegant. Realizat din polistiren de înaltă calitate și acoperit cu un amestec de rășini sintetice, minerale cuar..
117,10 RON
pret pe bucata
Pervazul NS107, cu designul său modern în trepte și liniile drepte, este perfect pentru a conferi un aer de modernitate și eleganță ferestrelor casei dumneavoastră. Realizat din polistiren imbogățit cu rășină și nisip cuarțos, NS107 oferă rezistență sporită la umezeală, vânt, raze UV, îngheț, șocuri..
158,10 RON
pret pe bucata
Dacă ai o fațadă minunată și cauți un pervaz pe măsură, REFA11 este alegerea ideală. Acest solbanc modern, cu o grosime de 7 cm, se distinge prin designul său unic și este fabricat din polistiren acoperit cu un amestec de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase. Recomandăm folosirea adezi..
139,10 RON
pret pe bucata
Modelul REFA15 reprezintă alegerea clasică pentru orice stil arhitectural, datorită designului său dreptunghiular simplu, fără elemente decorative suplimentare. Acest solbanc include un picurator care facilitează scurgerea eficientă a apei, ideal pentru condițiile meteorologice din România. Fabricat..
113,10 RON
pret pe bucata
Dacă căutați un solbanc care să complementeze ancadramentele decorative ale ferestrelor dumneavoastră, pervazul NS108 este alegerea ideală. Oferind un design clasic, cu o combinație armonioasă de margini drepte și linii curbe, și o lățime generoasă, acest solbanc adaugă eleganță și stil oricărei fer..
93,61 RON
pret pe bucata
Dacă sunteți în căutarea unui pervaz care să se potrivească perfect cu ancadramentele deja achiziționate, solbancul NS118 este o opțiune excelentă. Cu un design modern, care combină linii drepte și curbe, acest solbanc adaugă un accent distinctiv oricărei fațade. Fabricat din polistiren acoperit cu ..
140,10 RON
pret pe bucata
Solbancul decorativ fereastra NS109 este ideal pentru cei care caută să îmbunătățească estetica și funcționalitatea exterioară a locuinței. Cu o lungime de 2000 mm, acest model prezintă o suprafață elegantă, curbă, adaptându-se armonios oricărui stil arhitectural. Fabricat din polistiren expandat și..
72,54 RON
pret pe bucata
Dacă doriți să adăugați un stil modern ferestrelor dvs., solbancul NS111 este alegerea perfectă. Acest pervaz impresionează prin designul său distinctiv, combinând linii ușor curbate cu margini drepte, oferind un aspect elegant și contemporan. Realizat din polistiren acoperit cu un amestec de rășini..
84,00 RON
pret pe bucata
Dacă doriți să scoateți în evidență zona ferestrelor și să aduceți stil și personalitate fațadei clădirii pe care o amenajați, solbancul NS102 cu un profil modern este soluția ideală. Realizat din polistiren acoperit cu un amestec de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, acest solbanc ..
72,14 RON
pret pe bucata
Dacă doriți ca ferestrele casei să iasă în evidență, solbancul NS116 este alegerea ideală. Acest pervaz se remarcă prin combinarea armonioasă a liniilor ondulate cu cele drepte, conferind un aspect deosebit oricărei fațade. Fabricat din polistiren acoperit cu un amestec de rășini sintetice, minerale..
117,93 RON
pret pe bucata
Dacă doriți să conferiți ferestrelor un stil modern, solbancul NS110 este perfect pentru dumneavoastra. Acest pervaz, extrem de popular, impresionează prin designul său unic, combinând linii ușor curbate cu margini drepte, adăugând un accent sofisticat oricărei fațade. Fabricat din polistiren acoper..
95,80 RON
pret pe bucata
Setul de capete pentru solbanc ferestre NS109, format din două piese (stânga și dreapta), este conceput pentru a completa și a finisa designul solbancului de la ferestrele dumneavoastră. Realizat din polistiren expandat și acoperit cu un amestec de rășini sintetice și minerale, acest set asigură dur..
57,85 RON
pret pe set (2 buc)
Completează designul ferestrelor tale cu setul de capete ST + DR pentru solbancul ferestre Adro-Decor NS111. Fiecare piesă din acest set este concepută pentru a se potrivi perfect la capetele solbancului NS111, oferind un finisaj estetic și uniform. Confecționat din polistiren expandat de înaltă cal..
63,13 RON
pret pe set (2 buc)
Dacă sunteți în căutarea unui pervaz care să completeze elegant fațada casei dumneavoastră, solbancul NS104 este soluția ideală. Cu designul său simplu și linii drepte, acest pervaz se potrivește armonios pe orice fațadă, oferind un aspect rafinat. Fabricat din polistiren acoperit cu un amestec de r..
73,19 RON
pret pe bucata
Dacă doriți un solbanc care să se potrivească perfect cu ancadramentele decorative ale ferestrelor dumneavoastră, modelul NS108 este ideal. Acest pervaz, cu designul său clasic ce combină margini drepte cu linii curbe, adaugă o notă de eleganță oricărei ferestre. Latimea generoasă a solbancului NS10..
58,50 RON
pret pe bucata
Dacă doriți să oferiți ferestrelor un aspect modern, solbancul NS111 este alegerea perfectă. Designul său unic, care combină linii ușor curbate cu margini drepte, adaugă o notă distinctivă oricărei fațade. Fabricat din polistiren acoperit cu un amestec de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calc..
52,50 RON
pret pe bucata
Dacă doriți un pervaz care să completeze ancadramentele deja achiziționate, solbancul NS118 este soluția perfectă. Cu un design modern ce combină linii drepte și curbe, acest solbanc se potrivește armonios pe orice fațadă. Fabricat din polistiren acoperit cu rășini sintetice, minerale cuarțoase și c..
87,57 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)

Descoperă gama noastră variată de solbancuri decorative, elemente esențiale pentru finisajele de excepție ale casei tale. Fiecare solbanc, fabricat din polistiren acoperit cu rășini sau poliuretan, adaugă un strop de eleganță și rafinament ferestrelor tale. Alege dintr-o selecție vastă, de la solbancuri pentru ferestre cu cornișe decorative exterioare, până la modele ce pot fi combinate armonios cu brâuri decorative exterioare. Solbancurile noastre oferă nu doar stil, ci și funcționalitate, contribuind la izolația termică a locuinței tale. Vino să explorezi opțiunile și să găsești modelul perfect care să reflecte rafinamentul și stilul personal.