Adauga-ti propriul stil si priveste interiorul tau altfel cu ajutorul creatiilor Orac Decor. Indiferent daca alegeti modelel noastre de cornisa , plinte, chenare,  scafe pentru iluminat indirect sau alte elemente decorative, puteti fi sigur ca, calitatea si usurinta in utilizare  sunt garantate. Toate produsele noastre sunt fabricate din polimeri de inalta calitate. Acesta ofera multe avantaje in comparatie cu  alte materiale precum ipsosul, lemnul sau MDF-ul.


Vopsibil Imediat


Toate produsele ORAC au un strat de grund alb aplicat. Nu este necesara slefuirea sau tratarea prealabila a suprafetei. Se pot vopsi imediat, economisind timp si bani.

Colectiile noastre ofera trei tipuri de materiale. Toate acestea pot fi vopsite imediat.


Usor de instalat


Deoarece produsele noastre sunt confectionate din materiale  inovatoare, sunt usoare, puternice si durabile; astfel sunt usor de instalat.

Colectia Completa Orac Decor ofera o solutie potrivita pentru orice locatie si orice buget. Interior sau exterior,  umed sau uscat.  

Produsele noastre sunt folosite de fanaticii DIY  dar si de profesionistii in domeniu  de peste  patruzeci de ani.


Ideal pentru renovariPlictisit de vechile plinte din casa ta ? Sunt deteriorate sau  dificil de indepartat?  Plintele Orac Decor ofera solutia perfecta. Acopera pur si simplu

plintele  existente economisind mult timp si nervi. 


Finisaj profesional