MENIU
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Karelia

Parchet Karelia, colectia Light, Oak Shoreline 3S Parchet Karelia, colectia Light, Oak Shoreline 3S
Noutati
Producător: Karelia
Un parchet  produs de Karelia alb, periat cu aspect vintage, un finisaj personalizat, atipic.Este unul din cele mai populare decoruri de parchet, usor de asortat cu orice alt obiect decorativ sau mobilier.Se preteaza pentru mai multe stiluri de amenajare si confera incaperii un plus de vol..
223,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Dolomite Nature Oil 3s Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Dolomite Nature Oil 3s
Noutati
Producător: Karelia
Parchet stratificat de stejar periat si finisat cu ulei natural alb, spectaculos si datorita selectiei rustice.Are un aspect foarte natural, o personalitate puternica, fiind aspru periat.Fibra lemnului de stejar este si mai mult scoasa in evidenta de pigmentul deschis, accentuand fladerul.Acest ..
214,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Electric Light 3s Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Electric Light 3s
Noutati
Producător: Karelia
Parchet de stejar baituit alb, periat si finisat cu un ulei argintiu, aplicat prin tehnica stonewashed, cam asa s-ar descrie succint acest produs.Este un decor foarte apreciat de catre clienti de toate varstele, un best seller.Varianta 3 strip, fiind mai economica este cea preferata de cele mai mult..
160,41 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light, Stejar FP 188 Electric Light Parchet Karelia, colectia Light, Stejar FP 188 Electric Light
Noutati
Producător: Karelia
Este un parchet alb. modern, periat si pigmentat in fibra cu argintiu. In varianta tip dusumea, dimensiunea placii il face sa fie si mai spectaculos. Este unul din cele mai de succes decoruri nu numai in Romania, ci si la nivelul intregii Europe. Se preteaza mai bine pentru amenajarile modern..
393,80 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light, Stejar FP 188 Shadow Grey Parchet Karelia, colectia Light, Stejar FP 188 Shadow Grey
Noutati
Producător: Karelia
Parchet gri Karelia tip dusumea, un produs specific designului scandinav, neutru, potrivit in orice ambient.Acest parchet de stejar se distinge prin simplitatea sa, prin caldura pe care o degaja, desi tonurile de gri sunt asociate adesea cu ceva rece, tenta usoara de bej este cea care indeamna la..
353,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Select Shadow Grey 3s Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Select Shadow Grey 3s
Noutati
Producător: Karelia
Parchet de stejar gri bej, o tonalitate calda, in mod surprinzator, care se potriveste oricarui tip de amenajare.Coloritul uniform permite combinatii atat cu materiale de culori puternice, cat si cu tonuri tari, culori mai vii.Finisajul cu lac mat ii confera un aspect si mai interesant, este genul d..
223,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Story 187 Dolomite Nature Oil Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Story 187 Dolomite Nature Oil
Noutati
Producător: Karelia
Parchet dusumea Karelia din stejar albit, cu aspect tipic scandinav, cu o tonalitate alb bej. Aceasta dusumea cu bizot ofera spatiului un aspect cald, de camin, ofera o balanta potrivita in raport cu celelalte elemente ale unei amenajari. Plin de personalitate, datorita in special finisaju..
406,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Story Creamy White 188 Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Story Creamy White 188
Noutati
Producător: Karelia
Parchet dusumea stejar albit Karelia, cu nuanta de crem, cu urme de alb in fibra, cu bizot pe doua laturi este alegerea optima pentru cei ce vor ceva alb, dar nu foarte alb.Poate suna ciuadt, dar primim destul de des aceasta intrebare si ca si raspuns, a trebuit sa venim cu solutii.Este un desi..
414,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Sugar 3s Parchet Karelia, colectia Light, Stejar Sugar 3s
Noutati
Producător: Karelia
Un parchet alb stejar este una din cautarile destul de comune, fie datorita faptului ca albul se poate asorta cu orice, fie pentru ca pardoselile albe intotdeauna dau impresia de spatiu marit.Albul ofera luminozitate unui spatiu intunecat sau mic, dar are neajunsul unei intretineri mai aparte.Zgarie..
160,41 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light,Creamy White 3s Parchet Karelia, colectia Light,Creamy White 3s
Noutati
Producător: Karelia
Parchetul  de Stejar Creamy are un finisaj special, spectaculos, pretabil pentru amenajari ale unor spatii moderne.Culoarea deschisa se poate asorta atat cu mobiler de culoare deschisa in cazul unei amenajari luminoase, scandinave, cat si cu mobilier cu tonalitati inchise, contrastante.Finisaju..
224,32 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light,Stejar Soft White 3s Parchet Karelia, colectia Light,Stejar Soft White 3s
Noutati
Producător: Karelia
Parchet Karelia stejar 3 strip, finisaj albit, selectie natur, destul de uniform ca si colorit.Are o tonalitate calda, foarte placuta, ce ofera impresia de adancime a spatiului.Finisajul cu lac mat face ca intretinerea sa fie una facila si ii ofera o rezstenta la trafic destul de buna.Specificații t..
353,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light,Stejar Story 138 Electric Light Parchet Karelia, colectia Light,Stejar Story 138 Electric Light
Noutati
Producător: Karelia
Parchet de tip dusumea nuanta albita, periat si finisat cu un ulei pigmentat arginyiu in fibra, cu bizot pe doua laturi.Este un parchet stratificat cu aspect foarte modern, relativ uniform ca si colorit.Pigmentul special scoate in evidenta fibra lemnului. Stratul de uzura este din lemn de stejar, o ..
353,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light,Stejar Story 138 Frostbite Parchet Karelia, colectia Light,Stejar Story 138 Frostbite
Noutati
Producător: Karelia
Parchetul Karelia tip dusumea, un finisaj deosebit, cu pigmenti speciali, ce ofera placii niste reflexii aparte, cu aspect perlat.Este genul de fnisaj unic, pe care trebuie sa il vezi in showroom, sa privesti placa in lumina pentru a il evalua corect.Tonalitatea deschisa si finisajul cu lac satin ii..
353,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light,Stejar Story 138 Snowfall
Noutati
Producător: Karelia
Specificații tehnice Specie lemn StejarTip placă o lamelăDesign LightCuloare AlbTratament placă Bizot pe 4 laturi, Periat, BăițuitSelecție NaturFinisaj Lac de trafic matMontaj Flotant sau lipit cu adezivSistem de îmbinare Dublu click 5GDuritate (Brinell) 3.7Grosime strat uzură 3.5 mmÎncălzire î..
212,00 RON
pret pe metru patrat
Parchet Karelia, colectia Light,Stejar Story Soft White Parchet Karelia, colectia Light,Stejar Story Soft White
Noutati
Producător: Karelia
Parchet tip dusumea, placa mare, cu bizot, finisaj albit, selectie natur, un parchet spectaculos si foarte elegant.Este o pardoseala foarte eleganta, ce domina spatiile in care este utilizata, cu un aspect relativ uniform.Datorita dimensiunilor sale, acest parchet arata foarte bine in spatiile ample..
353,00 RON
pret pe metru patrat
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)