MENIU
Your Cart
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Omexco

Producător: Omexco
Cufundat într-o atmosferă delicată, tapetul Bijou de la Omexco strălucește în contrast: umbra și lumina, mat și strălucitor, culori calde și reci. Rafinat, cufundat în nuante pastelate moi și strălucire metalică, colecția este creată în jurul a două accente: - un colaj manual din hârtie marmorat..
0,00 RON
Producător: Omexco
Lumea modei utilizează în mod constant evoluția și tendințele sociale. Cu toate acestea, există doar câteva modele de tapet care rezista timp. . Colecția de tapet Classy Vibes face exact asta. Tapeturi care depasesc trendurile! Pentru Hookedonwalls tapetul Classy Vibes etichetat "nemuritor" este..
0,00 RON
Producător: Omexco
Bucati mici de hartie sunt lipite manual pe un suport non-tesut de mestesugari calificati, fie pentru a forma o bandă sau un mozaic aleatoriu, imbunatatit din loc in loc cu o bucatica de folie metalica. Rezultatul vizual este absolut uimitor! Acest tapet nu este produs doar pentru a decora un pe..
0,00 RON
Producător: Omexco
Koyori, inspirat din cultura japoneza aduce o notă de zen pentru decorarea interiorului! Hartia creponata japoneza sau "Koyori" a inspirat noua colectie de tapet de la Omexco, care este formata din fasii de hârtie pe un suport de baza non-tesut. Benzile din hartie sunt usor rasucite, si apoi ..
0,00 RON
Producător: Omexco
Tapetul produs din materiale naturale care evocă arborele din care se recoltează pluta (coaja de stejar de plută), îmbogățită cu sclipici pretios care reflectă lumina în mod diferit, în funcție de ora din zi, materialul aratand mereu perfect. Antarès oscileaza între o atmosferă caldă și rece, cr..
0,00 RON
Producător: Omexco
Cobra - Sarpele este modelul principal din acasta colectie de tapet ce poarta semnatura Omexco. Cele mai multe referinte ale colecției sunt imprimate pe plută naurala. Pluta este recoltată manual din coaja stejarului de plută, apoi se taie în pătrate, care sunt lipite pe un suport metalic. P..
0,00 RON
Producător: Omexco
Efectele de marmura, travertin, calcar, granit si piatra. Toate culorile de piatră oferite de natură apar in aceasta colectie de tapet, în nuanțe de marmură albă, malachit verde, jaspe roșu, granit negru, cuart roz, topaz galben, creta , jad verde, onix gri, violet ametist, chihlimbar închis. Un..
0,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)