PREMIER DECOR
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Arbiton

Producător: Arbiton
Pardoseala SPC (Stone Polimer Composite) Herringbone stejar Georgetown, Arbiton este destinata zonelor cu trafic intens (cladiri de birouri, horeca, etc).Podeaua este puternica si silentioasa, creata dintr-un mix inovativ de minerale si polimeri pentru o performanta maxima.Aplicata in modele geometr..
179,90 RON
pret pe metru patrat
Producător: Arbiton
Brand ArbitonColectii Amaron HerringboneMaterial HD mineral coreNuante DeschisGrosime 5 mmDimensiuni 592x148 mmGarantie 20 aniPodeaua este puternica si silentioasa, creata dintr-un mix inovativ de minerale si polimeri pentru o performanta maxima.Aplicata in modele geometrice, pardoseala te duce cu g..
179,90 RON
pret pe metru patrat
Producător: Arbiton
Podeaua este puternica si silentioasa, creata dintr-un mix inovativ de minerale si polimeri pentru o performanta maxima.Aplicata in modele geometrice, pardoseala te duce cu gandul la castele, conace clasice si muzee. Estetica si eleganta atemporala a unei pardoseli herringbone este unica si cu sigur..
179,90 RON
pret pe metru patrat
Producător: Arbiton
Brand ArbitonColectii Amaron WoodMaterial HD mineral coreGrosime 5 mmDimensiuni 1511x229 mmGarantie 20 aniPardoseala SPC (Stone Polimer Composite) Mayne Oak Arbiton este destinata zonelor cu trafic intens (cladiri de birouri, horeca, mall-uri, spitale, etc).Podeaua este puternica si silentioasa, cre..
166,90 RON
pret pe metru patrat
Producător: Arbiton
Brand ArbitonColectii LiberalMaterial HD mineral coreNuante DeschisGrosime 4.5 mmDimensiuni 1220x229 mmGarantie 15 aniPardoseala SPC (Stone Polimer Composite) Georgia Oak Arbiton este destinata zonelor cu trafic intens (cladiri de birouri, horeca, mall-uri, spitale, etc).Podeaua este puternica si si..
147,90 RON
pret pe metru patrat
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)