MENIU
Your Cart
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Vopsea Lavabila

Vopsea Lavabila
Ecostyle vopsea ecologica pe baza de apa cu finisaj mat, cod 219 Ecostyle vopsea ecologica pe baza de apa cu finisaj mat, cod 219
Noutati
Producător: Benjamin Moore
Eco Style Soft Matte este o vopsea de top lavabila si ecologica, 100% acrilica, ideala pentru decoratiuni si amenajari interioare.Este certificata de catre ASAOS si indeplineste criteriile Uniunii Europene Eco Label Board.Este inodora, nu contine amoniac, excelenta pentru scoli, gradinite, spitale, ..
0,00 RON
Vopsea emulsionata cu finisaj ''coaja de ou'', COD 519 Vopsea emulsionata cu finisaj ''coaja de ou'', COD 519
Noutati
Producător: Benjamin Moore
Vopsea lavabila ecologica pentru interior, de calitate superioara, care dupa uscare capata un luciu elegant cu efect de coaja de ou. Se poate folosi pe ipsos, beton, caramida, zidarie, gips si lemn, in decoratiuni si amenajari interioare. Are miros placut si prezinta o formula rezistenta la stropii ..
0,00 RON
Vopsea regal, finisaj mat satinat pentru pereti, cod 215 Vopsea regal, finisaj mat satinat pentru pereti, cod 215
Noutati
Producător: Benjamin Moore
O vopsea lavabila de calitate superioara, special conceputa pentru amenajari interioare (apartamente, case); cu un finisaj elegant, uniform, mat, se aplica la interior pe tencuiala pregatita in mod corespunzator, pe beton, zidarie, caramida, placi de regips si lemn. Creata fara amoniu si alti solven..
0,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)