PREMIER DECOR
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Hooked on Walls

Producător: Hooked on Walls
Colectia Jungle Jive, o gamă de tapet plină de viață cu ajutorul tiparelor cu desene exotice din jungla. Acest tapet excentric va va captura imediat ochii, dar în același timp se încadreaza în orice tip de interior. Alăturați-vă in expeditie fără să vă mișcați de pe scaunul dvs. . Invită un pi..
0,00 RON
Producător: Hooked on Walls
Colectie de tapet Arctic Fever de la Hookedonwalls - divizie Arte International. Aceasta colectie de tapet a fost lansat in 2016 la Frankfurt in cadrul expozitiei Heimtextil. Tapetul se vinde la rola si este lavabil total. Stil Art Deco, Art Nouveau, Contemporan, Modern ..
0,00 RON
Producător: Hooked on Walls
Design-ul scandinav a acceptat de mult timp să devină o etichetă pentru interiorul minimalist! HOOKEDONWALLS a creat colectia de tapet GENTLE GROOVE - un tapet special, cu culori moi și linii strălucitoare. Colecția de tapet este formată din 8 modele care sunt disponibile în mai multe game de cu..
0,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)