PREMIER DECOR
Cos cumparaturi

Accesorii montaj

PROPRIETĂȚI:Adeziv de dispersie sub formă de pastă groasă, aplicat în straturi subțiri (aproximativ 2 - 3 mm), flexibil, cu rezistență ridicată la lipire, multifuncțional, pentru utilizare în interior și exterior. Produsul nu este potrivit pentru aplicații în care stratul de adeziv este mai gros de ..
64,81 RON
pret pe cutie
APLICARE:GIPSOLEP este un adeziv destinat pentru lipirea plăcilor de gips și altor placaje de gips în încăperile închise. Se caracterizează prin aderența foarte bună, formând o îmbinare fermă. Este recomandat în special pentru lipirea plăcilor de gips.PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI:GIPSOLEP poate fi aplicat ..
34,10 RON
pret pe bucata
Banda autoadeziva 15 cm x 5 m-pentru imbinarea gazonului artificial, sinteticBanda autoadeziva pentru imbinarea gazonului artificial (sintetic).Materialul adeziv este dispus pe stratul suport din material sintetic PP netesut.Pentru realizarea imbinarilor marginilor de gazon artificial:1. Se vor alin..
75,90 RON
pret pe bucata
Bride, cleme plastic prindere "gard viu" artificial - 50 buc.Bride de plastic cu autoblocare pentru prinderea si fixarea "gardului viu" artificial.  Sunt rezistente la intemperii si nu se decoloreaza la actiunea directa a razelor solare.Pretul este exprimat pentru o punga de 50 buc.Dimensiune: ..
5,50 RON
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
549,88 RON
pret pentru 20 mp
Folie Profesionala de transfer pentru tencuieli decorative, rola de 20 de metri patrati.  Chitul contine si adezivul necesar aplicarii...
588,00 RON
pret pentru 20 mp
Grundul Stegu este un agent pentru grunduire suprafeței, produs din rășină acrilică de înalta calitate. Leagă puternic straturile superioare de suprafață, creând o un strat impermeabil.Utilizare:Pentru grunduirea interioară și exterioară a suprafețelor de beton, beton celular, gipscarton, gips. Apli..
33,30 RON
pret pe bucata
Impregnanat culori vii este un impregnat pe bază de apă, alb, cu silicon pentru suprafețele de hidrofinare interioare și exterioare ale clădirilor. CONDIȚII DE UTILIZARE: Impregnanat culori vii este destinat impregnării plăcilor de gips și beton dar și pentru calcar, clincher și țigle. Îna..
37,95 RON
pret pe bucata
Stone Care este un hidroizolant alb, pe bază de silicon și apă, pentru impermeabilizarea suprafețelor în interior și exterior.UTILIZARE: Stone Care este conceput pentru hidroizolarea tencuielii și a plăcilor din beton, precum și a gresiei, a clincherului și a țiglelor de acoperiș. Suprafața trebuie ..
28,05 RON
pret pe bucata
Stone Shine este un impregnat decorativ și de protecţie alb, diluabil în apă, pe bază de silicon pentru hidrofobizare de suprafață. Produsul conferă suprafețelor impregnate un efect unic de luciu de perlă - cristal. APLICARE: Stone Shine este destinat pentru impregnarea dalelor de ipsos şi..
65,23 RON
UTILIZARE:Mortar de zidărie cu aderență îmbunătățită pentru realizarea rosturilor. Este perfect pentru rostul cimentului poros și al placării cu gips. Se utilizează pentru: rosturi de clincher în pereții de zidărie (nearmați și care nu transmit sarcini), plăci de clincher pentru fațade, plăci de bet..
40,81 RON
pret pe bucata
Profilul de perete din aluminiu LLP1 este dedicat utilizării alaturi de colecțiile de riflaje Stretto și riflaje Medio. Culoarea neagră a profilului se îmbină vizual perfect cu partea inferioară neagră a lamelelor.Profilul pentru LED-uri montat între lamele este o modalitate de a conferi un aer mode..
102,52 RON
pret pe bucata
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)