PREMIER DECOR
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Gerflor

Producător: Gerflor
Pardoseala de vinil de la Gerflor este potrivită pentru utilizare în casa dvs., dar poate fi folosită și în zonele comerciale cu utilizare medie. Acestea includ zone de aplicare precum camere de hotel, magazine mici sau săli de conferințe. Pardoseala poate îndeplini cu ușurință standardele de sigura..
197,00 RON
pret pe metru patrat
Producător: Gerflor
Absorbție ridicată a sunetului (LVT + CORK)Calitatea desenelor și a reliefuluiPlimbare moale și caldăDurată lungă de viață - Miez de înaltă densitateIdeal pentru renovarea faianței - Pozare directăSuport natural: plută din PFECIzolare fonică: 16 dBSize : 123.5cmx23cmFabricat în EuropaTOPSILENCE DESI..
197,00 RON
pret pe metru patrat
Producător: Gerflor
Structurează spațiul, înfrumusețează interiorul și facilitează viața5 dimensiuni, cu 1 placă XL de 1,5 m pentru un realism mai bun și o placă scurtă pentru a amesteca și așeza modelul herringbone. Construcție exclusivă ” Duo Core „, întărită cu o fibră de sticlă pentru confort și stabilitate. Lac PU..
235,00 RON
pret pe metru patrat
Producător: Gerflor
CREATION 70 CLIC este o pardoseală sintetică, decorativă, flexibilă, antistatică, pentru grupuri T, cu abraziune, disponibilă în dale și scânduri, cu margini teșite. Se compune dintr-un strat de uzură transparent de 0,70 mm grosime, o peliculă de proiectare de 2 m lățime pentru a avea mai multă vari..
235,00 RON
pret pe metru patrat
Producător: Gerflor
Tip produsPardoseala vinilModelVinil masivLocatie de utilizareInteriorUtilizarePe pardoseala/terenDomeniu de utilizarePardosealaLocatiiSufragerie, Camera copii, Bucatarie, Dormitor, BaieAspectPiatra/betonDecor / ModelGresie si faiantaCuloare de bazaGriNuantaGriTip tesireMicro-tesituri de jur impreju..
114,00 RON
pret pe metru patrat
Producător: Gerflor
Izolație acustică până la 18 dBStabilitate dimensională până la 60°cIdeal pentru camere umedeSubțire, Ideal pentru renovareFara lipici100% reciclabilDesign : WoodProduct format : Scanduri/stripsDimensiune : 152.4cmx22.5cmPentru acest produs plata se face in avans, integral...
0,00 RON
pret pe metru patrat
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)